Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. Guapa

Guapa Active Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

Чотири роки тому стояла на обліку в Інтерсоно, а цього року-в Альтернативі. Задоволена обома клініками.

2. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Приходжу до Г , беру заяву і йду до головного? Потім вертаюсь і знову в чергу?

3. GIS

GIS Well-Known Member

Трохи не так, в Г все заповняєте на облік що потрібно, вона все пояснить, дасть все заповнити, направить на аналізи і скаже коли прийти наст.разу, потім в банк-проплатити внесок, потім квитанцію з заявою до головного, а вони вже самі передадуть Г. В ідеалі мати з собою мазки останні, а узд і паспорт обов'язково.

4. lovikyou

Хочу розрахувати- чи брати окремо кілька днів відпустки на то все, чи відпрошуванням з робити на годинку-дві кілька разів можна обійтись?

5. GIS

GIS Well-Known Member

Як на мене, то дня чи кількох годин пару раз вистачить, але певне залежить і від жк і від поліклініки, і від фарту)

6. lovikyou

А там ще є обхід списку лікарів? Невропатологів, окулістів і т.д.?

7. GIS

GIS Well-Known Member

Є стоматолог, терапевт, окуліст. Стоматолог може бути ваш. А окуліста і терапевта я пройшла в державній поліклініці за годину, хоч і чекала в черзі а не в наглу, як радила лікарка казати "я вагітна, мені погано, пропустіть без черги" !))))

8. IrunaD

IrunaD Well-Known Member

В якого лікаря були?Як з цінами зараз в Альтернативі?

9. Guapa

Guapa Active Member

Була в Пурпури Роксолани Ігорівни. Вона ще на Сихові працює.
    На рахунок цін,то оплачуєте спочатку 2 тис, а потім по ходу ті аналізи і обстеження, які робите.

10. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

не Ігорівна а Йосипівна

11. IrunaD

IrunaD Well-Known Member

То мені просто треба туди прийти і сказати що я хочу стати в них на облік до Пурпури Р.Й. і все?

12. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата, а ви впевнені, що в державних черги? Я раніше також так думала, але оскільки зараз не працюю, то вирішила хай будуть черги. Вибрала поліклініку біля хати і там вибрала лікаря. Поліклініка моя, лікар не мій. Відразу на місці написала заяву, віддала гроші медсестрі і все. Тепер черги. Лікар призначає на певну годину, один раз чекала щось десять хв. Аналізи можете собі здавати де вам зручно. Я ті що обовязкові здала в поліклініці, це теж зайняло хв 10ну може 15 від сили. Лікарі в обхідній. Терепевт, ендокринолог, лор, окуліст, стоматолог. Можна йти до своіх, я пройшла в поліклініці. Швиденько без черг. До стоматолога не йшла, бо маю свого. Так що наразі не можу сказати, що в поліклініці є якісь черги.

13. Guapa

Guapa Active Member

Так, і все)

14. GIS

GIS Well-Known Member

В мене все як у вас ! Погоджуюсь, головне не приватний/державний, а все тки нормальний лікар! Спочатку розглядала лише приватні, потім почитала/послухала-то зовсім не гарантія ! І тепер анітрохи не жалію! І дзвоню до лікаря коли треба, і довіряю їй, і черг нема і т.д.... Але
    Кожному своє ;)

15. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчата, хто стоїть або стояв на обліку в жк на Симоненка? Чи є там толкові нормальні лікарі? Перший раз стояла в завідуючої, другий раз не хочу до неї йти.

16. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

А до кого виходить по прописці? Я стояла в Мойсеєнко

17. iriwa

iriwa Особлива мама

Навіть незнаю хто по приписці приставлений бо перше ходила до Третяковоі, а потім до приватного лікаря. Приписка на В Великого 121 Казала мама що там якась старша жінка в нас
    Але кажуть то не проблема йти до іншого лікаря, треба хіба якусь заяву писати та й все

---------- Додано в 10:33 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ----------

Щойно глянула в неті що за пропискою в мене якась пані Кузьменко Н П

18. Petrova

Petrova Member

Я стою на Симоненка, в Мойсеєнко ,не дуже нею задоволена, вона в любих не зрозумілих і складніших ситуаціях зразу посилає на стаціонар, навіть не пробує розібратися, а ше в неї мало терпцю ....Коротче мені вона по характеру ну зовсім не підійшла...

19. Retaret

Retaret Well-Known Member

а я ще раз попитаю про Ковальову Н.П. з Симоненка. Бо вона моя по прописці, а я реально незнаю що вона собою представляє і як то в неї все виглядатиме. Була в неї хіба раз на плановому мед.огляді, то вона така, що побалакати з нею ніби можна дуже задушевно, але як вона веде вагітність і який з неї спеціаліст??

20. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Взагалі ніколи і нікуди не посилала)) УЗД, кров, сеча. Нічого не вимагала, як треба була довідка про вагітність, то сама бігала і робила мені її. Радила на яку зміну краще йти, щоб кров з вени без болю здати. Коли я вже була в пологовому, то дзвонила і вона і Марійка(медсестра), цікавились станом здоров"я.
    Я нею задоволена на всі 100%.