Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

Про симоненка ясно. Почитала ще трохи і зрозуміла що найменше проблем стати на облік за місцем прописки.
    За пропискою в мене поліклініка на сихові та лікар Грицик. Знайшла в темі тільки 2 відгуки про неї і то негативні. Може тут є ще хтось хто в неї спостерігався. Розумію, що лікар вона не популярний. Але якщо в принципі вагітність протікає нормально чи варто спостерігатися в неї? Черг до неї великих немає, а в разі виникнення якихось проблем мабуть все ж краще звертатися лікаря з пологового, чи ні?
    А ще може хтось стоїть на обліку в Корзун І.В. (той самий кабінет що Грицик тільки інша зміна)? Який вона лікар?

2. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

чи не буде Вам потім на пізньому терміні їздити що два тижні в ту поліклініку важкувато? маю на увазі, якщо далеко від дому

3. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

та то власне не так вже і далеко від теперішнього нашого місця проживання.

4. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

Якщо на сихові, то раджу піти до Бондар в 4 полікцініці. Дуже класна лікарка, не напрягає лишнім, не страшить, грошей не викачує, та й взагалі нічого й не натякає. Я в неї перший раз стояла на обліку, другий раз точно до неї)) Прийшла до неї на 5 тижні, то відправила додому і сказала, якщо ніщо не турбує, то прийти після 10 тиж і стати на облік зразу. Один раз повність проконсультувала по телефону, бо на прийом важко було попасти. Памятала мене ще з першого обліку).
    Та й взагалі як людина вона дуже хороша. Всі наші сусідки, хто до неї ходять, теж хвалять її.
    Мабуть вам треба буде просто написати заяву головному лікарю про зміну лікаря і все.
    Один раз мала справу з Грицик. Власне мою проблему ми з нею вирішили добре, нічого поганого про лікування сказати не можу. Але до неї більше не пішла би, вона мене хотіла на крісло посадити і не захотіла використати одноразовий гінекологічний набір, а так, просто на крісло. Сказала: та нащо воно тобі треба, сідай так...
    Ось тільки з цієї причини не пішла би більше до неї.

5. MyRmUcHkA

MyRmUcHkA New Member

У мене Грицик дільнична лікар. Але на облік до неї не стала б ніколи. Дуже не приємна жіночка, неуважна, ніколи не слухає і не пояснює що і до чого.

Вчора стала на облік у Пурпури Роксолани Йосипівни, мені її Філіпюк Ігор Теофілович порадив. Хороша жіночка, все гарно пояснила, розказала. Буду дальше бачити що дальше буде. Але зараз я задоволена.

6. Vероніка

Vероніка Never give up

Стосовно Третякової - стояла у неї на обліку під час вагітності, до того кілька років ходила на консультації.
    Враження в мене тільки позитивні, не нав"язує абсолютно нічого, все чітко і ясно. Але на 2 пов. дійсно дуже довго потрібно чекати, в приватний кабінет я ходжу тільки на огляд.

Аналогічно дорослі мужики не пропускали мене з дитиною до того ж ЛОРа, я мала талончик. Цей лікар приймає і дорослих, і дітей, так не має бути!
    Я звернулась в реєстратуру, так жінка звідти прибігла і швиденько поставила всіх на місце.

7. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Стояла в неї на обліку, дуже задоволена. Людина та спеціаліст хороший, справді переймається твоїм станом, були різні у мене проблеми, була завжди на звязку, телефонувала і в 2 ночі, коли я була в лікарні, питала як ми.Одним словом, я задоволена на всі 100

---------- Додано в 23:28 ---------- Попередній допис був написаний в 23:25 ----------

У мене знайома стояла в неї, то справді не навязує нічого, і та йшла родити з пустою обмінкою.

8. Knjagna

Knjagna New Member

Дівчата, а за прийом потрібно платити? чи у кого як?

9. Dream-baby

Dream-baby Member

Планую вкінці, тобто після пологів віддячитись)

Sent from my iPhone using Tapatalk

10. Latane

Latane Well-Known Member

Взагалі то медицина у нас безкоштовна... (я про державні ЖК)

11. Raven

Raven Мама малятка

Чесно, занесла пляшку файного коньяку на останніх вілвідинах. просто через хороше ставдення. Як мала проблеми з тиском, дзвонила додому мені і в пологовий теж.

12. Knjagna

Knjagna New Member

Теж думаю, що від людини залежить

13. Lascelita

Lascelita New Member

Доброго вечора!!! Дівчата, підкажіть будь-ласка, чи хтось стояв на обліку на Хімічній, або на Мазепи в поліклініці і в кого? А то щось ніяк не можу визначитись з тими дохторами)))

14. Януся

Януся Well-Known Member

Була у неї сьогодні на щорічному профілактичному огляді. Черга не дуже велика, приймала згідно часу, написаного у талоні. Приємна, уважна, не зверхня, все можна розпитати. Мазок взяла обережно, огляд був не болючий. Словом, мені дуже підійшла. А враховуючи те, що поліклініка через дорогу від роботи, то :girl_yes::girl_yes2:
    Пішла до неї за порадою подружки, Роксоляна Йосипівна вела її вагітність. За відгуками подружки лишніми аналізами не напрягає, нічим не страшить, на віддяку не натякає.

15. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Цілком погоджуюсь! Теж стояла на обліку

16. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

цілком згідна вона хороша лікарка ,я внеї лікувалась 9 років тому вона ще тоді робила УЗД у Венері на кос-анатольського,от вчора вирішила піти хоча вона немоя дільнича гінеколог ,але я нешкудую що пішла,огляд провела,аналізи так взяла що я навіть нечула нічого,приємна жіночка.

17. gladiolys

gladiolys Member

Дівчата чи є якісь відгуки про гінеколога з ЖК на Сихові Процак Лілію? Вона моя дільнича, от думаю чи ставати до неї на облік, бо нічого про неї не чула.

18. sip

sip New Member

Стояла на обліку у Центрі здоров'я жінки (Залізнична лікарня) у лікаря Диби Анджели Ярославівни. Дуже задоволена! Лікар дуже приємна, не страшить, підбадьорює, зайвими аналізами не напрягає, непотрібні ліки не призначає. Аналізи та медогляд у них на місці- безкоштовно. Відсутність поліклінічного натовпу "бабульок" із шансом підхопити якусь вірусяку. Єдине, облік у них платний 49 грн/тиждень (станом на 2013 р)

19. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Можливо, в плані ведення вагітності вона хороша, але в плані планування вагітності чи лікування невагітності некомпетента. Такі висновки з 1 мого візиту (правда, ще в 2011)

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

20. gladiolys

gladiolys Member

В мене подруга не могла завагітняти майже 4 роки, після звернення до Диби А.Я. і кількох місяців лікування вона нарешті готується стати мамою, хоча можливо просто так співпало.

Я до неї також зверталась з деякими проблемами, то допомогла. Також ходила до неї на узі до 13 тижня вагітності. Добре розказувала,пояснювала і дійсно нічим лишнім не напрягала. На облік сама порадила стати в своїй ЖК, щоб не платити 53 грн за тиждень, а до неї дзвонити чи приходити на консультації при потребі.
    Я так і зробила, стала в ЖК на Сихові, мені в принципі так зручніше, бо живу поруч. Стала в Пурпури, бо про свою дільничу щось ніяких відгуків не найшла.