Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

В мене точно така сама ситуація,теж думаю про те з лікаркою поговорити. Минулого разу мені дали обмінку в кінці 6-го місяця,бо ми зібралися на море,треба було на всяк випадок з собою мати.А потім дали вже іншу десь на 36-му тижні.Здається мені,шо то неправильно,ліпше мати на руках.

2. Ailenka

Ailenka Member

стала на 12-му тижні, хожу на консультації кожного разу як кажутьт, термін вагітності вже 25 тиждень, а мова про те щоб хочаб заповнили обмінку....вобщем вона в мене пуста, тільки вклеєні аналізи. добре хоч і ті є. просто лікар хворіє ще з мого 12-го тижня, на роботу не виходить, а медсестра забила на всіх пацієнток...деколи думаю, дійсно в разі чого поганого лікарі навіть на руках не будуть мати про мене жодного уявлення

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

мені дали десь за місяць, як я стала на облік..десь на 11-12 тижні...

4. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Я щось зовсім запуталася. :girl_cray:
    Я маю приватну лікарку, в якої і планувала спостерігатися протягом вагітності. Але як стати в ЖК на облік, то напевно всі процедури (мазки, цитологію, аналізи) потрібно буде по колу, повторно здавати. Бо де ж наші лікарі один одному довіряють, тіко собі. Чи можна буде прийти в поліклініку уже зі всіма готовими мазками, аналізами? Бо я б не хотіла ті всі процедури проходити по два рази.

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

залежно дл якого лікаря потрапите. Зазвичай державні поліклініки дуже негатвивно ставляться до аналізів,зданих у приватних та навіть у ін. поліклініках. Наприклад, у 5 ЖК мені довелося здавати ще раз один аналіз крові з вени ( хоч мала виписку з ЖК №1), аналіз сечі та крові ( хоч був зданий ідеальний по результатам два дні перед тим у Залізничній поліклініці).

6. Niferttiti

Та аналіз крові я б здала повторно, мене ось ті огляди турбують.
    А хтось може щось сказати про Хомишин на Симоненка? В мене в медичній карточці у кожному її записі написано: Від огляду категорично відмовляється. Бо то в нас в поліклініці лікарняне не віддадуть поки до гінеколога не підеш, а я приходила і відмовлялася від огляду. Ось тепер не знаю як то буде. Точно зуб на мене тримати буде.

7. Люша

Люша Well-Known Member

я лікарці коли на облік ставала відразу сказала щоб мене не чіпала, що я і так знаю що вагітна - на диво вона нормально до цього віднеслась. Я крім аналізів крові не здавала ніяких мазків, нічого - на крісло сіла тільки у родзалі)))

нажаль прізвища лікарки у якої стояла на обліку я не пам"ятаю, але це було на Симоненка.

8. In4a

In4a Well-Known Member

Мені обмінку видали десь на 14-16 тижні зі словами "Має завжди лежати в сумці разом з паспортом!":girl_smile:

9. Єва

Єва Well-Known Member

Це про огляд на кріслі йдеться чи тільки про "помацати живіт" на кушетці? Бо мені зав.відділенням сказала відразу, коли я на облік ставала, що лікар не має права дивитися вагітну на кріслі.

10. Niferttiti

Я саме цей огляд мала на увазі. Але кругом вказують на обовязкові аналізи для вагітних, так там і про мазок на флору і про цитологію шийки матки йдеться мова. Але ж мацання живота має супроводжуватися введенням пальців лікарки в піхву, чи не так?

11. Люша

Люша Well-Known Member

ні, мацання живота це всякі обмірювання дивними штучками))) об"єму там чи щось таке)))

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

коли ставала на облік (10-11 тиждень) то всетаки дивились на кріслі,бо брали мазок на флору,але більш дивитися не мають! останній раз як була то на кушетці животик помацали і сантиметром поміряли:)

13. In4a

In4a Well-Known Member

Мене жодного (!) разу не дивились на кріслі під час вагітності. Переживала чи це правильно і задала тут питання про це і отримала відповідь (не пам"ятаю вже від кого), що не треба ТУДИ без потреби пхатися :girl_smile:

14. SniganaN

SniganaN New Member

Прочитала про огляд на кріслі вагітної і згадала про випадок, який стався з моєю коліжанкою. Будучи вагітною, вона стала на облік до Мойсеєнко Інеси Юрієвни на Симоненка, після болючого огляду на кріслі (казала, що перевіряє яйники) в неї почалась кровотеча, поки вона дойшла до дому, поки доїхала з чоловіком в лікарню, зберегти вагітність було вже неможливо. Лише з другою вагітністю вона зрозуміла чому так сталось, бо наступного разу при огляді та їй нічого не тиснула. Ось такий прикрий випадок, з якого я зробила висновок, що вагітною без потреби в крісло не сяду!!!

15. Єва

Єва Well-Known Member

Я тих мазків не здавала, не знаю, навіщо вони, якщо на Короленка крім ТОРЧІВ на цитомегаловірус роблять по крові. А мацання живота легеньке, лікарка міряє стрічкою обєми по найвищій точці животика, а на першому огляді ще обєм тазу. Ніяких пальців!!!!

16. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Не треба!!! В мене перед донечкою, була невдала вагітність.......яка власне і перервалась, через надмірні огляди лікаря.....на Ужгородській. Взагалі то ця тема для мене болюча, але нікому не рекомендую туда попадати на підтримку!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Жахливі лікарі, які тільки тягнуть гроші і шукають болячки ,яких нема!!!!!!!!!!!!!! Мені розказали коли я була вагітна , що у мене жахлива кіста, і я не доживу до нового року. Лазили туда треба чи не треба.......В результаті я втратила дитину, а коли пройшла обстеження у іншій лікарні -ніякої кісти не було і нема. Вже з того часу років 5 пройшло, а не оперувалась і нічого нема.Бажаю Вам всім,дівчатка, попадати лише до гарних лікарів, бо саме від них залежить Ваше життя і життя наших ангеликів!!!!!!!!!!!!

17. Niferttiti

Дякую. Трошки ваші слова мене заспокоїли. Бо чомусь тільки це мене турбувало, а тепер не буде. Хіба якби там щось турбувало (виділення якісь чи щось інше), то тоді б прийшлося йти на огляд.
    Ростіть усі здоровенькі.

18. SniganaN

SniganaN New Member

Краще здати мазки до вагітності, а потім принести їм той папірець, щоб не було лишніх запитань. Так свого часу порадили мені і так раджу я знайомим, які планують вагітніти.

19. Ailenka

Ailenka Member

мазки треба мати як і до так і під час вагітності. лікарі з жк мають умову, брати двійчи -в першому і в третьому триместрі- мазочки. а проблеми їх взяти не існує. на кріселко не лізете, а лікар мусить акуратненько їх взяти.

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і я так думаю, але боюсь, що помідорами закидають:)бо вже багато страшилок написали. Ніхто не каже,що лікар має ТАМ ковирятись і тиснути незрозуміло нащо, в мене акуратно мазочок взяли, нікуди там не лізли і не мають, лікар ж знає,що вагітна прийшла! а мазок, по-моєму важливо,бо якщо грибок чи що, то ж недобре. Але то моя думка