Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. Dream-baby

Dream-baby Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

А мені сказали 50

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. LiliyaGal

LiliyaGal Active Member

Дівчата, напишіть будь-ласка, куди податись на огляд і стати на облік до кого, якщо проживаю на Новому Львові? Порадьте толкову не панікершу лікарку. Раніше львівськими консультаціями не цікавилась, приватних лікарів не знаю. Першу дитину народжувала в рідному місті, і там же стояла на обліку.

3. Dusinda

Dusinda New Member

Підкажіть будь-ласка, можливо хтось недавно ходив до Третякової на Симоненка, як вона тепер приймає по талонах, чи й дальше жива черга?!

4. La esposa

La esposa Moderator

Dusinda, тепер до гінекологів на Симоненка треба талони до всіх

5. Dusinda

Dusinda New Member

А без талону на прийом до Третякової не попаду?!

6. La esposa

La esposa Moderator

Та чого - попадете. Але після всіх, хто з талончиками буде.

7. vanilia

vanilia Miracles are real

Я так одного разу з талончиком відсиділа і живу чергу (сварки страшні були). Тільки не до Третякової і не на Симоненка ))) На Сихові через ті талони страшна плутанина, страшні сварки фактично кожного разу, коли я в поліклініці. Раз по талончиках ідуть і не пропускають тих, що без. А нераз таке, що ті, хто без талонів пруть живою чергою, а ті що з талонами не можуть пройти. До слова, там крім вагітних, вічно повно бабусь і не тільки.

8. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

В неї постійно жива черга

---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ----------

В прават кабінет попадете

9. Latane

Latane Well-Known Member

а в чому проблема поскаржитися головному лікарю??? Я саме так зробила на Симоненка, після чого мене з дитиною в назначений для мене час не хотіли пропускати хлопці до ЛОРа)))
    Лікар має список з прізвищем пацієнта і назначену годину прийому - то просто поскаржитися на лікаря, що не приймає згідно списку!

І не розумію, чому така проблема подзвонити в реєстратуру і записатися...
    Розумію, коли дісно якась біда і треба вже до конкретного лікаря, а місця на запис на день вже не було, ну то можна попробувати домовитися з чергою - хтось не пропустить з талончиком(і має право), а хтось поступиться)))

10. Dusinda

Dusinda New Member

Для інформації, подзвонила вчора в реєстратуру на Симоненка, щоб записатись на певну годину до Третякової і взяти талон, так мені там відповіли, що до Третякової талон не потрібний, і що вона приймає без талонів.

11. Latane

Latane Well-Known Member

а, ну так, тоді ж її приватний кабінет перестане бути актуальним...

12. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Всім привіт. Не знаю чи правильно шукаю, тому прошу підказки. Я нещодавно дізналася, що вагітна. І хочу знайти лікаря який би консультував мене протягом всієї вагітності, скеровував на потрібні аналізи, відповідав на можливі питання в телефонному режимі, оскільки в мене строгий робочий графік і бігати кожен раз до лікаря я не маю можливості. Перш за все порадьте чи варто шукати гінеколога в поліклініці на симоненка, якщо - так, то до кого варто звернутися. Наприклад, Третякова, якщо звертатися через приватний кабінет. Які в неї там ціни та і в принципі яке відношення?
    Також багато хороших відгуків читала про Томича, але не можу для себе зрозуміти чи він консультує при вагітності без особливих проблем чи займається більше проблемними вагітностями. Чи може хтось надіслати мені його номер телефону у приват.
    Буду вдячною за кожен відгук.

Останнє редагування: 4 Березень 2014
  13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Томич вагітними не має часу займатися. Це оперуючий гінеколог і облік вагітних не веде.
    думаю, що для вагітності до Трет якової через приватний кабінет не варто йти. Кількість відвідин під час вагітності є досить частою і це не виправдовує матеріально власне перебування у приватному її кабінеті. Це не такий АЖ лікар, який вартує тієї кількості затрачених коштів під час вагітності через приватний кабінет. Тоді вже на облік краще йти до неї у державний кабінет у цій же поліклініці. А щодо відгуків- то про цього лікаря є дуже полярні враження. тут вже індивідуально.

14. vanilia

vanilia Miracles are real

Хмммм..... Ну, взагалі-то, для того, аби взяти талон, я дзвонила, набираючи раз за разом номер від 8 години рівно (не перестаючи) і набрала аж о 8.45!!! Там завал, всі дзвонять. Мало того, того талончика МАЙЖЕ НІКОЛИ НЕМА. Один раз мені дали талон, наступного разу я прострочила талон (не змогла приїхати в призначений час), дзвонила за талоном пів тимжння - говорили, що лікар талонів не видала. Потім я їздила туди, там сказали те саме (лікар талонів не видала). Вона їх видає, але мало чи що...

Якщо Ви думаєте, що більше нема мені чим зайнятись, як їздити та дзвонити по талони... :haha:) Якби то було так, як Ви кажете, що подзвонила і замовилда. АЛе то ДАЛЕКО не так. Між іншим, свекруха моя казала, що вона (до тієї ж лікарки) ніколи талдони і не бере, бо смислу нема, все одно всі в черзі сидять і сваряться одинаково.
    Скажу про себе: я не пру без талончика все одно. Так, і з талончиком і сиджу в черзі. Я просто не конфліктна, не люблі оті всі сварки і т.д. Мені легше вже пересидіти (а нема можливості чекати, то і не їду), ніж висварюватися там. А з талонами тими там зараз взагалі...

15. Alena Leem

Alena Leem New Member

Я стою на обліку в Білик Анни Ігорівни. Мені все подобається, лишнім не напрягає, завжди можу задзвонити, відповідає на всі питання.

16. Latane

Latane Well-Known Member

Я про вас взагалі нічого не думаю..... мій допис не вас конкретно стосувався, а так риторика)))
    ну я кажу за себе і як це відбувається в мене - подзвонила - замовила!

17. Chekay

Chekay Well-Known Member

І я в неї була на обліку, враження лише позитивні. Черги були дуже рідко і невеликі, лишнім ніколи не напрягала, перед моїм останнім візитом якраз ввели оті талончики, то лікар сама мені дзвонила щоб спитати на котру годину мені буде зручно прийти щоб талончик для мене на ту годину залишити.

18. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Я стояла на обліку в Мойсеєнко, нічого крім аналізів крові і сечі не здавала. Не скеровує ,,до своїх,, на узд, дає можливість вибрати час прийому. Дуже приємна жіночка. Грошей не вимагає.

19. GIS

GIS Well-Known Member

Дівчатка, звітуюсь. Була на Стецька,3 в 4-тій полікініці. Пішла до Ілків (дякую а відгуки тут) на 4-му поверсі знаходиться ЖК, в них же на поверсі треба брати талончик, за яким і заходити до лікаря.(Зараз так всі лікарі працюють-по талонах). Черг небуло, одна вагітна була в Ільків, і то довгенько, бо мала високий тиск і лікар її не відпускала поки не збила.
    Привітна, але зібрана молода лікар, я зразу сказала шо не обслуговуюсь в цій поліклініці, тобто не за місцем прописки, а за проживанням, більше того живу на вулиці, яка не налдть до її дирекції, але сказала шо чула про неї відгуки хороші і хочу бути саме в неї на обліку. Вона вислухала, погодилась, сказала за внесок, ну і решта по стандарту-заповнювали обмінну карту, папірці. Вона дала бланк як заповняти заявку на внесення коштів спонсорських на рахунок клініки, лист-заяву яку треба написати. Все це віднести (вже з проплатою) на 2-й поверх в приймальну головного лікаря і залишити секретарю.

---------- Додано в 17:02 ---------- Попередній допис був написаний в 16:59 ----------

Додаю фото з розкладом прийому гінекологів в ЖК на Стецька,3

20. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

До неї б не йшла. Пробувала теж вставаи на облік, можете почитати мої дописи.
    На рахуно відношення, то воно теж різне, все залежить від її настрою. Ви пишете, що у вас строгий робочий графік, то Третякова явно відпадає, бо навіть у приват кабінеті черги на 3-4 години. Ну і гроші, за кожен візит по 100 грн було, досить круто виходить такий облік. Дешевше стати в приват клініці, де все чітко і по запису, а не до неї. Це суто моя думка про неї, і не хочу нічого поганого сказати, можливо це ваш лікар і вона вам підійде, але свою думку висловлюю на фоні 8 років лікування в неї.