Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

я офіційно на Левандівці в Марцух Оксани Вікторівни. але відвідую в приватному кабінеті. нічим зайвим не нагружає, все пояснює, розказує. ніяких зайвих аналізів, узд

2. GIS

GIS Well-Known Member

такі двоякі відгуки, певне треба йти самій знайомитись з лікарями...Але переживаю... а може моє враження зовсім не означає що лікар хороший ? ([/OFF]

3. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

Я на обліку на Стецька, в іншої геніколога правда, але щодо аналізів жодного разу не помітила безвідповідальності.

4. Paradise

Paradise New Member

Я довго обирала між ЦЗЖ та ЖК на Стецька, але в підсумку вибір впав на другу , правда, стала на облік не у свого дільничого гінеколога.Про обраного лікаря ще нічого сказати не можу, бо стою від недавна, а от у ЖК на Стецька сподобалося те, що для здачі аналізів для вагітних є окремий кабінет безпосередньо на поверсі ЖК, а не загальна черга!

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в ЦЗЖ, не раджу, в держ поліклініці на Топольній мені подобалось більше і аналізи було зручніше здавати і черги були менші і саме відділення приємніше і запису дотримувались

6. GIS

GIS Well-Known Member

в кого саме ?
    я взагалі там ніколи не була, бо живу у чоловіка рік, тепер хочу згідно заяви там на облік стати а про гінекологів - нічогісінько не знаю ! Порекомендуйте когось, будьте добрі :girl_in_dreams:

7. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

Можете набрати в пошуці у цій темці ЖК на Стецька, сама шукала у свій час інформацію.Там достатньо відгуків про різних генікологів, я особисто можу лише про свою сказати Ільків Н.Г. Молода, але толкова, досвідчена, зайвим не обтяжує, але обов"язкові аналізи відслідковує, якщо більше двох тижнів не навідуюсь, телефонує до мене. Приємна у спілкуванні. Поруч з її кабінетом хороші відгуки чула про Жук.(толкова і адекватна).Дуже тішить, що аналізи прямо в них на поверсі здаються, в черзі не має підозрілих "шмаркачів", лише вагіітні. Сечу в інший корпус на ФРедра чоловік заносить.

8. tuti

tuti Well-Known Member

Стояла на обліку у Жук, то дуже задоволена: ніколи нічого негативного не казала, завжди позитивно налаштована, уважна, привітна, аналізами лишній раз не нагружає, ходила до неї раз в місяць, деколи і в 1,5, то нічого не казала)))

9. celtic wife

celtic wife New Member

підкажіть будь-ласка, які документи потрібно мати при постановці на облік?

10. Popi

Popi Well-Known Member

Я стояла в ЦЗЖ то не потрібно ні яких. Просто приходиш до лікарки і говориш що хочеш бути в неї на обліку.
    В деяких державних хочуть лише паспорт, на прописку дивляться, а більше нічого не потрібно

11. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

ніяких. максимум паспорт. але я не мала, то проблем не було

12. Mykaltinka

Mykaltinka New Member

---------- Додано в 11:53 ---------- Попередній допис був написаний в 11:52 ----------

[/COLOR]:girl_cray:Дівчатка,поможіть я тут читаю все це години 2,а толком нажаль відповіді і не знайшла.
    Живу на Кульпарківській,походу моя поліклініка на Виговського,порадьте хороших лікарів в ЖК!!..Чи то треба там в реєстратурі питати до якої лікарки належить мій будинок?
    Ну або на Хімічній в поліклініці,бо там я по прописці і незнаю куди йти((

13. GIS

GIS Well-Known Member

Можна спитати до якого лікаря належить вулиця, але ставати у неї не обовязково, можна, наскільки я зрозуміла у будь-кого, кого виберете! Удачі )

---------- Додано в 14:26 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ----------

щойно перетелефонувала в реєстратуру - вона мій дільничий :girl_cray:
    як тепер прийти і стати НЕ до неї ?))))

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я другий раз стою на Виговського на обліку в Чорній Т.А. - дуже хороша адекватна тьотя. Спершу не хотіла мене ставити, бо я прописана до її дільниці, а от фактично живу не там, але потім взяла. Не нагружає зайвим, але уважно дивиться усі результати, якщо щось не так - каже перездати. Я більшість аналізів робила сама і з ними прийшла ставати на облік - взяла результати без проблем, а я думала що треба буде перездавати ті цитології-торчі в поліклініці.
    І взагалі "моя" тьотя - спокійна, ніколи не бурчить, каже коли краще прийти, щоб було менше людей і не чекати в черзі. А ще все що треба здавати, з чим і коли приходити, години прийому пише на окремому листочку і дає вагітній - з моєю памяттю зараз такий підхід дуже доречний:girl_smile:

15. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Я стояла на обліку на Виговського двічі, перший раз у Вандьо - хороша, приємна, але в неї черги великі, тепер вона вже почала практикувати попередній запис.
    Другий раз я була в Черхавої - нормальна, нічим не грузить, я щоправда задля формальності то все робила і ускладнень в мене не було жодного разу ніяких, і стала на облік біля 25 тижня десь, і відмовлялася від чого хотіла )
    в неї черг майже не буває, я лише 1 разу трошки довше чекала.
    Іванюта Мануйлик там є - я була раз, коли моя у відпустці була, то вона аж дуже вже ретельна і напрягає, бо навязує свою думку, де її не питають, але то може тільки моє враження.
    Хвалять ще Безпалову, Попович, тільки от всі дружно ржуть, навіть персонал ЖК з єдиного там музчіни - Голдрича ))) в нього пацієнтки рідкість ) він навіть на чергу під кабінетом у час свого прийому не помічає ))) то я раз таке бачила )

16. Dzhyl

Dzhyl New Member

питання 1:
    я прописана в області, проживаю у Львові на Стрийській фактично, тут і працюю. Їздити на огляди в район не маю змоги. Тут, щоб стати на облік, мені такого нарозказали в реєстратурі районної поліклініки, шо... мама-нє-гарюй. Довідка з ЖЕКу, від сімейного лікаря, тоді до гінеколога. Хто має досвід постановки на облік у Львові без прописки?
    питання 2: яка за репутацією ЖК в поліклініці (чи то лікарні), що обслуговує Стрийську?
    питання 3: може, ліпше ставаи в приватну клініку? хто які порадить?
    Дякую всім

17. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Сама живу на Стрийській, ЖК в поліклініці знаходиться на Симоненка, лікарі хороші, хоча сама стала на облік приватно, чим дуже задоволена

18. arina

arina Active Member

а чого ржуть?
    я от хочу до нього весною ставати..Перший раз була в Іванюти-Мануйлик (за пропискою) - то згадую це з великим жахом, потім перевелась до Голдрича - спокійний мужичок, нічим не напрягає, ну і черг немає - теж плюс для мене))

19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Орисю, най ржуть. Класно же, що черг нема. Спокійненько собі відбудеш той облік і всьо...

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В мене цієї вагітності ідеальний облік саме завдяки Голдричу.
    Ні разу не сиділа в черзі, ні разу нічим не лякали, ніхто не бурчав як не приходила, чи писала відмову від аналізів.
    Ідеальний дохтор як на мене.
    Навіть лікарняний листок сам відбігав оформив, лиш би я лишній раз в черзі до завідуючої не стояла.
    Чого ржуть??? Бо відкатів, як решта не бере? Бо не шугає:"з тої вагітності ніц не буде" а гемоглобін 110 - не вважає приводом до прийому медикаментів? Знає що пік фізіологічної анемії припадає на 32 тижні і гарно все пояснює.
    Якщо так - хай ржуть, і шукають собі лікарів, які ганятимуть по всьому місту, напихатимуть синтетикою і бурчатимуть як УЗД зробиш не там, де їм за то пару рублів капне. А мені пан Богдан - цілком адекватний і спокійний дохтор. Дуже рада що відношусь саме до його дільниці.