Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. fantastyka

fantastyka New Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

Дівчата, хто що може сказати про Ільків на Стецька і про Вандьо на Виговського?

2. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

Я від початку вагітності в неї на огляді, що саме вас цікавить, відповім на питання...Зайвим не обтяжує, але якщо помітила погані аналізи чи з тиском щось не те, ретельно за вас візьметься. Дуже комунікабельна і душевна.

3. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Вандьо хвалили моя сімейний лікар, казала, що сама стояла в неі на обліку.

4. fantastyka

fantastyka New Member

Ви стоїте за пропискою чи місцем проживання? Цікавить, чи візьме на облік якщо за місцем проживання? Чи уважно ставиться, чи не халявить?

5. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

За пропискою...Якщо вам потрібно за місцем проживання, ви повинні написати заяву, якщо я не помиляюсь...:girl_in_dreams:Не халявить, до неї завжди величезні черги вагітних, але з Нового року вона не щодня вже приймає, якісь там перетрубації в ЖК.

6. loginka

loginka Member

ой, а ніхто не ставав оце десь на облік у сихові?
    хотілося б стати і попасти як не в добрі руки ЖК, то хоч непогані..

7. Fashionista

Fashionista Member

я стою на обліку на сихові по прописці у Мельника - ну це просто цирк на дроті, лікар який під час прийому бігає на перекур - це по- мойму занадто :girl_cray: Тому от планую від нього перейти до іншої, якраз завтра іду домовлятись ;)

8. napoleona

napoleona Well-Known Member

я стою по місцю проживання у завідуючої Зуб
    в принципі мені нормально

9. loginka

loginka Member

оу відпишіться, будь ласка, як передомовитесь що тама і як.

10. Зіра

Зіра Well-Known Member

я стою в Чорненької Т. Б. нормальна лікар. трохи занадто принципова щодо аналізів чи до них відмов. але взагальному з нею можна говорити і розпитатись що тебе турбує...короче як суто для обліку то нормальна.

---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

я взагалі не вважаю його лікарем. не прослухав що немає с/б дитинки...

11. Inglor

Inglor Well-Known Member

М-да, ще той дядько. Мала "щастя" з ним познайомитись. Дядько голодний на гроші.

12. Vimar

Vimar New Member

Дiвчата, хто був чи чув про Журавецьку з 5 полiклiнiки на Чупринки? Вона моя дiльнича. Чула що вона не дуже привiтна:girl_devil:

13. layla

layla New Member

я стою на обліку в Центрі здоров"я жінки. Дуже задоволена. Чоловік залізничник, тому ніяких внесків не платимо.

14. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

цікаво хто і в кого стоїть на обліку в поліклініці на левандівці, а то моя лікарка звільнилась тепер незнаю до кого іти, радили Коник

15. GIS

GIS Well-Known Member

Дівчатка підкажіть і допоможіть ! Я все ніяк не можу вирішити ставати на облік до приватної клініки (маю на приміті 2К на Зеленій) чи державну на Стецька. Суть питання ось в чому: чи зможу я подзвонити до лікаря з державної поліклініки і так як в приватного лікаря запитати "Ой, щось ми тут кольнуло, що б це означало?" Я утрірую, звичайно, але суть зрозуміла думаю. Бо коліжанка недавно стояла на обліку в 2К то задоволена Зоряною Зеновіївною, єдине її секретарем-помічником і неорганізованістю незадоволена. То забули записати в обмінну шось, то позвонити забули, то ше шось таке...
    Ще - зрозуміла шо якщо не за пропискою то потрібно писати заяву, сплачувати внесок. В якому розмірі? Хто знає вул.Самійленка за ким закріплена?
    І на останок - розумію що незалежно від того чи стоїш на обліку в приватній чи в державній-потрібно оформлятися в державну для отримання документів на державну допомогу. Правильно розумію?
    Буду вдячна за допомогу ;)

16. Margarett

Margarett Well-Known Member

Знаєте я переконана, що все це залежить від самого лікаря. Тобто ясно, що у приватників, то все організованіше (аналізи, робота лабораторії, черги), бо там за більші гроші, більше печуться. Але і то не панацея. Особисто вперше стикнулась з своєю дільничою лікаркою держ. ЖК, коли ставала на облік. Сказати, що то світило не можу, бо громко дуже. Але як для ведення обліку, оглядів, виявлення найпростіших проблем, розуміння складніших і пояснень мені того, що потребую, і тих всіх клопотів під час відвідування каб. ЖК, то ця лікарка мені була супер. На рахунок подзвонити, коли треба - без питань. Тел. свій дала в перший день, я не зловживала, але були ситуації коли потребувала її допомоги, то вона спілкувалась зі мною привітно і у вихідні. Ніяких захмарних сум не платила.
    До чого веду, що все від людини залежить, а не від форми власності закладу. Але щодо тих заборів сечі і крові ..., то у нас в поліклініці трохи з тих не організовано, але то вже питання стововно роботи мед. закладу.
    Звичайно, щоб отримати кошти при народженні дитини треба мати відповідні документи, а передує тому всьому обмінна карта вагітної, яка заводиться у ЖК, листок непрацездатності .... Яку залишають в пологовому і відповідно на основі цього і самих пологів видають ін. довідку.... Цілий паперовий ланцюжок, який закінчується оформленням самої допомоги.

17. Paradise

Paradise New Member

Це Ви, мабуть, мали на увазі лікарняне по вагітності та пологах? Перед тим як ставати на облік у певну приватну клініку, потрібно попередньо перепитати чи вони оформлять таке лікарняне!

18. Margarett

Margarett Well-Known Member

Тут взагалі просто. Треба зателефонувати у реєстратуру своєї поліклініки і спитати.

19. Ecstasy

Ecstasy New Member

Я минулого тижня стала на облік в цій поліклініці до Марцух О.В. Зверталась до неї ще раніше, коли не стояла на обліку, з токсикозом. Дає слушні поради, не напрягає зайвим, від не обов'язкових аналізів відмовилась без проблем (напр. аналізи на вади). Не скеровує до конкретних лікарів чи УЗД-истів. Я наразі задоволена такою співпрацею.

20. GIS

GIS Well-Known Member