Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

Дорогенькі.
    тема про вибір КОНСУЛЬТАЦІЇ...

2. Kayla

Kayla Well-Known Member

Дівчатка,всім привіт!
    Маю ставати на облік в ЖК 5-ої поліклініки на Виговського. Щойно туди дзвонила, то мені сказали, що за моїм будинком закріплена лікар Попович Наталя Богданівна. Чула про неї ніби хороші відгуки.
    Скажіть, будь ласка, хто в неї стоїть чи стояв на обліку:як вам враження, ваші відгуки. що сподобалося, що не дуже? І ще мене цікавить матеріальна сторона. Як часто? За що?
    Бо я чула,що обмінну карту треба купувати, за 50 грн. Правда,то мені казали в іншій полінлініці. В нашій державі що бланки закінчились?:girl_haha:

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в ЖК за місцем проживання Ви нікому ні за що платити не повинні, от тільки самі купуєте шприци, рукавички на аналізи і т.п. Але якщо "будете віддячувати" своїй лікарці то і ставлення буде інше:)
    мені дали безкоштовно, і ніби всім безкоштовно видають

4. loreniya

loreniya Well-Known Member

і мені безкоштовно.

5. levandivka

levandivka З яйцями...

А я чув від східняків, що то у нас пацієнти чисто пошаліли: готові платити, за те, що дихають.

6. Kayla

Kayla Well-Known Member

от і я так думаю,за що тут платити. я не винна,що у медиків мала зарплата,але що поробиш - життя таке,багатьом мало платять.моя мама щось в себе на роботі не каже,давай 50 грн.,бо не видам тобі зарплату. і дійсно я з Вами,Левандівко, згідна на 200% - самі люди навчили їх отими "мазаннями". і взагалі,чому до мене має буде інше ставлення, якщо я не віддячу лікареві? я як про то все подумаю,зовсім не хочу йти в ЖК:girl_sad:моїй подрузі а поліклініці на Симоненка сказали мало того,що 50 грн.за обмінку дати,так ще у стоматолога спитали - а на шоколадку буде? бо інакше не підпишу.ну це вже наглість взагалі!!!

7. Ailenka

Ailenka Member

я теж там на обліку, але перший раз чую про купівлю обмінної карти! вони даютьь зробити копію з неї, а не продають! про попович теж чула хороші відгуки, але моя порада не сильно тринькайте гроші-є питання, є консультація важлива для вас-тоді якщо хочете віддячте лікаря, а так як вона буде вам призначати ті чи інші аналізи, які кожна вагітна хоче і мусить пройти, то не розумію вашого бажання залишити гроші. вдалої вагітності

---------- Додано в 15:14 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ----------

робила нещодавно обхід всіх лікарів-терапевт, стоматолог, лор і т.д......дивуюся про те що ви кажете-по перше процедура заповнення картки-здорова займає не більше 5 секунд, по-друге грошей ніхто не вимагав і ніякої шоколадки теж, по-третє-вимагала би своїх прав на безкоштовну медицину-не вона прийме, так інший лікар в іншу зміну. наглість треба припиняти)))

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

погоджуюсь на всі 100% , я на обліку на Топольній, ніхто ніде грошей не вимагав, чемненько швиденько дивились, ставили відмітку і з посмішкою прощались.

9. Kayla

Kayla Well-Known Member

дівчата,ви щасливі. А про те,що я описала вище,мені розповідала подруга,яка вже от-от має народжувати.вона стоїть на обліку в поліклініці на Симоненка. Ви не дивуйтеся,може я щось не те кажу,я не знаю,скільки займає часу процедура "ставання" на облік,але як мені розказувала подруга,за обмінку в неї попросили гроші і погнали по всіх лікарях,типу медогляд (терапевт,окуліст, стоматолог,хірург...).тепер вона каже,що треба було себе вести понагліше і не платити за обмінку.
    порадьте,будь ласка,що ви говорили,коли лікарка вам прямо говорила про спонсорські внески,про віддячити і т.д. я ніколи не давала хабарів і не знаю,що казати в таких випадках,коли тобі говорять в ЖК про гроші.як не нахамити,але й дати зрозуміти,що платити я не збираюся за "хороше ставлення". бо не раз читала, що з лікарки в ЖК слова не витягнеш потім,якщо не дала грошей. а за що давати? то її робота

10. Ailenka

Ailenka Member

та так і кажіть, коли не бажаєте бути спонсором поліклініки))

11. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

єдине за що я в поліклініці платила, так це за те щоб взяли не по прописці, але все офіційно в банк. мені і обмінку дали і ще календар вагітності дали щоб собі заповняла.

12. Tauriel

Tauriel лісова ельфійка

Прописана в Брюховичах, живу на Сихові, а на облік стала на Симоненка:girl_smile: 2-га міська, до Третякової М.В. Я про неї чула ще дуже давно, ще коли в "кавалєрку" бавилась:girl_spruce_up:
    Вона колись приймала пологи, якщо не помиляюся на Мечнікова. Тепер завідуюча гінекології. Дуже уважна, спокійна і головне все внятно пояснює. З аналізами я не знала мороки (кров з вени, з пальчика і сечу), все гарно записали до обмінки, тепер ходжу до неї 1 раз в місяць на огляд, це коштує мені 100 грн/відвідування. Постійно консультуюсь з нею по телефону. На рахунок пологів також вона напрвить, чи допоможе з вибором. Я дуже задоволена!
    Розповім випадок,як посиділа 2,5 год. під кабінетом лікаря (будучи вже вагітною). Як згадаю: починаю хотіти їсти, з собою не маю нічого, помаленько починає боліти голова, тут і тошнота підходить, і от от вже маю заходити в кабінет лікар кудись виходить, чую ще одне природнє відчуття, та не наважуюсь спуститись на перший поверх в туалет, бо боюсь, що прийде лікар, а черга на мене чекати не буде:girl_sad: і от сижу я вся така, очі вилазять:8: не втерпіла, побігла на перший повер, а черга нехай вогнем горить. Прийшла, лікаря досі не було, і через хв.15 я зайшла в кабінет. От така страшна історія:girl_curtsey:
    І нікуди від хабарництва ми недінимось,- це наш менталітет, та й ми самі вчимо лікарів "брати на лапу". Не заплатив сиди, чекай, і нікого не цікавить в якому ти положенні. Я думаю, кожен будучи на місці лікаря робив те саме, вийнятків дуже, дуже мало. Сумно!

13. Kalina

Kalina Active Member

Порадьте будь ласка хорошого спеціаліста в поліклініці на Хімічній або на Руській,бо навіть незнаю до кого там ставати на облік.

14. SniganaN

SniganaN New Member

Я була на обліку в дорожній поліклініці в Лащик Наталії Орестівни, ця послуга була для мене платною (офіційно в банк- 150 грн. за триместр), так як прописана в іншому районі. Неможу сказати про неї нічого поганого, але й не у захваті від неї, так як вона, як і більшість лікарів, ну дуже вже любить гроші... Коли прийдеш з подякою(50 грн.), то вона посміхається і щебече, а на наступний раз ніби і не памятає тебе, ну небуду ж я кожного разу їй так дякувати... Після родів треба було занести довідку з пологового в консультацію, то я принесла їй ще коробку цукерків, а коли виходила, то почула як вона до медсестри каже: "Ото я розумію, хоть до чаю буде...":n:
    Так як вагітність в мене проходила без проблем, то нічого більше сказати неможу, аналізи, виміри і все!

15. Єва

Єва Well-Known Member

А обмінку видали відразу, при постановці на облік, чи вже н6а якомусь більшому терміні (бо мені досі нічого подібного не видавали). Може то від ЖК залежить?

16. Януся

Януся Well-Known Member

Єва, мені обмінну карту видали на 16 тижні, це був 2 візит до лікаря, потім приходиш з нею на огляд, туди записують результати аналізів, узд, рекомендаціїї терапевта ..., інфо про ліки, які ти приймаєш. Мені здається, що тобі мали б вже видати, а якщо не дай Боже, тобі стало погано, а ти в іншому місті, чи звертаєшся в лікарню до чергового лікаря, він ж має знати як протікає вагітність

17. Єва

Єва Well-Known Member

На мене завели індивідуальну карту вагітної, яка зберігається в лікарки і вона в ній веде всі записи, на руки не дає нічого.... Тому дивно. Після історії з низьким АФП я вже не довіряю нікому з лікарів, може то попросити в неї, хай видає мені, все що має видати на руки?

18. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Хвалять лікарку Підшибякіну. Я сама раз в неї була. Але ще собі про неї додатково дізнайтеся.
    Маю її номер мобільного, якщо треба.

19. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

поки не попросите, обмінку можуть і не дати, її ж заповнювати мають))) мені не зразу дали, я прийшла возмущатись чому не дають, то мені пояснили що мають бути перші аналізи крові і сечі, вибачились і видали)))

20. Януся

Януся Well-Known Member

Єва , власне з індивідуальної карти медсестра при кожному візиті заносить в обмінку результати аналізів, які я здавала минулого разу. Коли проходила медогляд, всю інфо терапевт та інші лікарі писали в інд. карту, потім я повернулась до лікаря і одразу медсестра перенесла їхні заключення в обмінку.

Нагадай лікарці, вона або забула, або як пише Настя ліньки заповнювати:girl_devil: