Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. Annette

Annette Well-Known Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

А я просто обожнюю Склярову Валентину Олександрівну. Завжди її раджу подругам і всі задоволені. Дуже приємна і компетентна жіночка!!! Єдиний мінус - записуватися до неї треба не менше ніж за тиждень...
    Працює в Центрі планування сім'ї та репродукції на Русових, 4.

• Подобається Подобається x 1
  2. loreniya

loreniya Well-Known Member

Що робити? іти до третього лікаря... ерозію мені лікувава лікар в шпиталі шептицьких /біля ц Юра/ звати Віктор. Різкий такий дядько все в нього швидко і без сюсі пусі... На той час /2 роки тому/ коштувало 250 грн. після заморозки /ерозію заморозили азотом/ були неприємні виділення - то так має бути, я наприклад не знала наперід... Але радила б вам щоб хоч 2-3 лікарі ту ерозію подивились... Ну я б не казала, добрий день, в мене ерозія, подивіться. Прикиньтесь шлангом і підіть на колькоскопію "просто так"!!! Знаю що деякі ерозії під час вагітності зникають - але то до спеціаліста - бо ерозія то ворота для інфекції!
    А про облік... Шановні дівчата і хлопчата! якщо у Вас все добре то любий лікар собі медалі вішає... а виникають проблеми і "ніхто не може дати гарантію" - ні за 10 тис ні за 30 грн... знаю точно, бо мою першу вагітність вели такі світила, що ого!!! а де дитинка? до 8 тижнів доходила і все було ок, а потім раз і не ок!!! І фраза що 30% перших вагітностей закінчуються викіднем мене не заспокоювала чомусь зовсім... Зараз стою в звичайній ЖК на Олени Степанівни... ТАМ Є ЧЕРГИ!!! ну і що...
    тут багато позитивних відгуків і про тих лікарів в яких я першу вагітність виношувала... так що кажу Вам - черга то не основне, і сюсі-пусі від лікаря тоже... Головне сам лікар, шукайте такого до якого в 12 ночі можна дзвонити, не свіженького з інституту - старші лікарі на деякі аналізи скептично дивляться - з тим гемоглобіном який в мене був мене б поклали в лікарню, а лікар глянув на мене і каже - я по вашій зовнішності не бачу такого низького гемоглобіну... нате вам направлення в гематологічну лікарню, там точно порахують... нарахували 110... Головне ЗНАТИ ЩО У ВАС ВСЕ ДОБРЕ!!! просто загіпнотизуйте себе тою думкою, тоді будем гарно виношувати і за 10 тис і за дурно!!!

• Подобається Подобається x 12
  3. NightBitch

NightBitch New Member

Скажіть будь-ласка що ви можете сказати про гінеколога залізничної поліклініки Робак Л.М. ??? я до неї почала ходити вже на 7 тиждні...а мама постійно радить краще ходити до гінеколога при пологовому будинку щоб вів вагітність від початку до кінця....в залізничній кажуть що взагалі на облік не ставлять, а в мене прописки Львівської нема... незнаю куди податись :sad:

4. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Ходити можете на консультації і до лікаря з пологового. Але там Вас на облік не поставлять.
    В мене теж немає львівської прописки. Але я я вирішила ставати в батьків (де прописана). Здалося, що тут менше бюрократії і лишніх аналізів.
    А Ви можете стати на облік за місцем прописки чоловіка. Чи за місцем проживання. Як немає прописки, то там треба заява і якийсь внесок. Попитайте в поліклініці.

5. мамочка

мамочка Well-Known Member

прописка - то не проблема
    приходите в будь яку поліклініку, пишете заяву до гол. лікаря що хочете обслуговуватися в даній поліклініці і встаєете на облік.
    ну і нік у Вас....ото фантазія:girl_cool:

6. DIUJMYK

DIUJMYK Member

Якщо лікар говорить,що ерозія, попросіть показати вам в дзеркалі, що вона справді є, щоб це не було заробідчанство. А до третього справді варто піти.

7. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Сходіть ще до одного щоб підтвердилось. мені теж сказала гінеколог-ерозія, і одразк запропонувала в неї купити препаратів для лікування.це мене трохи насторожило і я пішла до двох інших, ніхто більше не побачив нічого!!!

8. arina

arina Active Member

Дівчатка, а хто що чув про Іванюту-Мануйлик О.В з 5-ої поліклініки на Виговського? Стою в неї на обліку 2 тижні і після кожного візиту виходжу вся роздратована і до вечора в істериці плачу(((( Я просто не розумію для чого наговорювати стільки дурниць: поки не вставала на облік -обстежувалась в Інтерсоно (УЗД і консультації) то було все нормально, а на 16 тижні пішла до неї - і то просто ужас - все погано, матка в тонусі, купа таблеток, не питимеш-буде викидень і все-все що можна найгірше наговорити вона все мені розказує.. Одним словом боюсь до неї йти, хочу писати заяву щоб перейти до іншої дільничної...

9. Milongera

Milongera Well-Known Member

Я чула непогані відгуки про цього лікаря, та й сама недавно в неї була. Здається, досить совісна.

10. loreniya

loreniya Well-Known Member

думаю варто іти до іншого лікаря! спокій при вагітності не остання річ, нерви ж можуть викликати ускладнення - той самий тонус!!! Воно вам треба??? мені подобається лікар Петришак на Олени Степанівни 31. Я попросилась до нього на облік і він мене взяв. Він навіть як є проблема якась так спокійно пояснить, заспокоїть, дасть надію... Особисто переживає за кожну пацієнтку, лишніх таблеток і аналізів не призначає... Але думаю він не один такий. Моє особисте враження - чоловіки генікологи кращі ніж жінки - хоч би через емоційну стійкість - він вас не налякає тільки шоб нерви собі розрядити, а жінка люба може "зігнати нерви"

• Подобається Подобається x 2
  11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

У мене була така ж ситуація. Тому я перейшла у іншу поліклініку ( навіть не за місцем прописки)- і все ОК. Просто підійшла до лікарки в поліклініці на Пушкіна ( Здравко Неля Іванівна) і попросилася до неї на облік. Навіть заяву вона мене не заставляла ніяку писати, просто попросила принести виписку з попередньої поліклініки,щоб не прийшлося заново здавати ті аналізи,які я вже пройшла. Все- з 20 тижня я ніби заново народилася.

• Подобається Подобається x 1
  12. arina

arina Active Member

А як забрати виписку з аналізами з теперішньої поліклініки? вони віддадуть,без проблем, чи будуть вимахуватись? І що казати, причину переходу..

13. mamba

mamba Member

після моїх поневірянь по ЖК в поліклініках, консультаціях в приватних закладах (це окрема печальна історія..бррррр) зараз я дуже задоволена "Центром здоров"я жінки" в залізничній лікарні. Дуже хороше відношення до жінок, хороші лікарі. Не можу сказати, що зірки з неба, але мені достатньо, щоб здати аналізи, взяти обмінну та в декрет оформити. Всі серьозні консультації та контроль за вагітністю я отримую від лікаря з пологового будинку - довіряю практикуючим та професійним. І повірте, поради лікарів з ЖК деколи дуже відрізняються від лікарів, які приймають пологи)).

14. Dobra

Dobra Well-Known Member

Прописка там взагалі значення не має. В мене не львівська прописка, тим не менше жодних проблем. Більше значення має, чи являєтесь ви залізничником, чи ні. Якщо ні - послуги платні.

15. Натуля

Натуля Well-Known Member

А який у вас термін? Я ходила до Робак Л.М. ще до вагітності. Вона веде вагітних лише до певного терміну, чи 12 тижнів чи 16. Точно вже на пам"ятаю. На облік ви до неї не станете. Це ж діагностичний центр. Ви поговоріть з нею про це. Мені вона порадила з центру здоров"я жінки лікаря Дзебака А.П. То я до нього на облік стала з перших днів вагітності. Але в мене була медична страховка і вона покривала мені всі аналізи і узд. Ставайте туди на облік (якщо хочете звичайно) як найпізніше бо оплачується кожен тиждень. А реальний плюс - це те, що в дні коли лікар приймає після обіду - то немає черг. Спочатку мені він дуже сподобався бо не грузить зайвимим аналізами і не нав"язує непотрібних вітамінів і т.д. Але під кінець вагітності в мене закінчилась страховка і він гарно взяв з мене "в касу" гроші за наступні тижні до самої пдп і ще за останнє узд мені теж довелось заплатити, хоча він сказав, що це вже входить у вартість. Я була розчарована і більше не з"являлась до нього. А ще, він мені порадив "свою" лікарку з джамбула, а коли дізнався що я з нею поспілкувалась і вона мені не сподобалась і я вибрала ін пологовий то він не дуже коректно зреагував на це. Мені було неприємно.

16. Provizor

Provizor Well-Known Member

Поділюсь своїм досвідом. Стояла на обліку в поліклініці СБУ, порадили знайомі лікарку Кайданову О. Г. Мені підходило розташування поліклініки, тому довго не вишукувала і стала там на облік. Була цілком налаштована на позитив, всі аналізи здавала, не звертала увагу на скерування в платну лабораторію, думала, лікар поганого не порадить. Вислуховувала одне і теж про харчування, дивилась мене на УЗД три рази. Лікарка запевнила, що все добре. Віддячились лікарці. Результат: дитина народилась з гіпотрофією в результаті фетоплацентарної недостатності, яку б мала діагностувати лікар. Так що, коли все добре, то і лікар добрий. А ось де знайти людину фаната своєї справи, фахівця, який попередить проблему? Зараз з другою вагітністю стою на обліку у Чернової Л. І. в поліклініці на Чупринки. Вона зав. відділенням. Може, хтось про неї дасть якісь відгуки? Буду вдячна.

17. juliasja

juliasja New Member

я стояла на об1ку у 1н.л1карки у ц1й пол1кл1н1ц1, але в силу певних обставин довелося "сп1лкуватися"1 1з Черновою.Особисто мо1 враження -не сподобалася:
    -в пор1внянн1 з "моею" д1льничною л1каркою -любила полякати;
    - питаннями : "а хто у нас чолов1к? А мен1 б не завадило....( список був озвучений)
    - "втуляла " з 30 тижн1в сво1х л1кар1в.
    Моя дуже хороша знайома стояла у не1 на обл1ку з першою ваг1тн1стю ( 1й порекомендували 11)- на жаль,були допущен1 певн1 груб1 "недол1ки",як1 призвели до поганих насл1дк1в. З наступними ваг1тностями вона вже зверталася до 1н л1кар1в.

18. пальмочка

пальмочка New Member

Першу і другу вагітності стояла на обліку у Залізнодорожній поліклініці.Облік був платним,оскільки не за місцем прописки.Лікар Коник Алла Петрівна,дуже хороший спеціаліст!

19. Ная

Ная Well-Known Member

Я буду ставати на облік в "2К" на Зеленій. Попередню вагітність була там же,в цілому задоволена,тільки от ціна виросла в порівнянні з 2007 вп"ятеро:girl_in_dreams:. Дуже уважна і приємна лікарка,прийом по запису,без черг,аналізи здавати там на місці,в зручний мені час,не треба з обмінкою гонити по поліклініках,при потребі спеціалісти приходять туди,без проблем можу піти на прийом з дитиною,то для мене важливо,бо лишати не завжди є з ким.

20. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

І я таку лікарку знаю)))))))
    Вона, як на мене дуже приємна...і чоловік також))))він УЗД приймає.

Моя братова до неї вже ходить біля двух років - задоволена. Робак в неї вагітність вела. Нічого лишнього не говорила, таблетками не навантажувала і аналізами також. Вагітність пройшла успішно)))