Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

точніше за 5 тижнів - 232 грн в касу.
    також стою там на обліку і задоволена. по-перше, це сама атмосфера в Центрі - не порівняти з ЖК(наприклад вчора була в ЖК на Чупринки). відношення лікаря також гарне-не грузить, все розпитує,зайвого не нав*Язує, щоразу слухаєм серцебиття. УЗД робила за своїм бажанням не в Центрі.
    словом, почуваю себе там дуже комфортно.

3. katysik

katysik Well-Known Member

І я там на обліку стою у Кулик. Довго думала, куди ставати, але начитавшись про вічні черги, ті вимагання грошей на благодійність і все таке, вирішила, що краще заплатити 47 грн в місяць і не мати жодних проблем, напрягів і нервів.

4. Raven

Raven Мама малятка

Співпадають. Нашу дільницю приписали до Корпан Руслани Богданівної. А відомі лікарі зараз відфудболюють до дільничної, бо в самих перебір, хіба з добрим знайомством.

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

А до зав. ЖК?
    Знаю ніби завідуюча має право приймати всіх пацієнток, які по району належать до поліклініки.

6. Raven

Raven Мама малятка

Терлецька в відпустці.:girl_nea:

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

завідуюча узагалі має лише право, а не обов язок прийому пацієнтів. Основна її робота-адміністративна.

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та нехай собі займається адміністративною роботою.)) А правом можна скористатися в свою користь.)
    А, то ЖК на Симоненка?

Ну, і як варіант дочекатися завідуючу з відпустки. У вас ж ще досить маленький термін.

9. Inglor

Inglor Well-Known Member

Підтримую, бо я не хотіла ставати до своєї дільничої, і йшла проситись до Бондар (Сихів), але вона мене не взяла, пояснивши перебором. А для того щоб вона мене могла взяти під свій нагляд, сказала йти просити в завідуючої дозволу.
    Але оскільки я не люблю оцих "просінь", вирішила все ж ставати до своєї дільничої, і при потребі буду воювати, бо відгуки про неї ще ті.

10. Raven

Raven Мама малятка

ЖК на Виговського. Сьогодні хотіла до неї підійти, але написано, що в відпустці і знову пофутболили до дільничної.

11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а як це - окрім? я ніколи нічого платного не здавала. сечу на посів - теж безкоштовно. а зараз от дізналась про те, що є державний/безкоштовний кабінет УЗД в поліклініці - то коли зберусь на облік, і за УЗД теж не платитиму :)

12. Inglor

Inglor Well-Known Member

Я сьогодні також нарешті пішла здавати аналізи, серед яких було здати сечу на посів, і також безкоштовно

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ага, я сплутала з Третяковою з Симоненка. Сорі, щось збилась вже в тих їхніх фаміліях.
    Я на посів теж безкоштовно здавала, за УЗД, то про державний кабінет безкоштовний мені не відомо, тай може то не у всіх поліклініках він є. В нас точно нема.
    Ну, що там ще в переліку було? На вади, ну на вади хіба є безкоштовний десь? Єдине, що можна відмовитись, а так вродь усюди треба за нього платити.

А я зла трохи і обурена. Дзвонять мені нині з роботи і говорять, що не нарахують лікарняних, бо помилка в листку щодо дат. Робота в іншому кінці міста. Ну, думаю піду в ЖК виясню по яке то точно мало б бути число і може без старого листка обійдеться. В результаті 2 год вичекала під кабінетом, ще й дві жіночки влізли без черги. Ну, вияснила таки, що точно є помилка. Тепер мушу їхати на роботу, брати старе лікарняне, завтра з ранку в ЖК оформляти нове і знов на роботу. І то часу лиш завтра до обіду, бо по-іншому казали проведуть лікарняне аж наступного місяця. Я розумію що всі роблять помилки, але їздити зараз туди-сюди нагаляром в час пік мені.)

14. Pearl

Pearl Member

Вчора все таки наважилась подзвонити Верніковському і розказати про мої побоювання через численнні тільки негативні відгуки про Клімпуш Діану Львівну. На що я почула дуже схвильовану відповідь з ноткою здивування. Виявляється Ігор Володимирович не знав нікого з Руської, знав лише Д.Л., бо вона його одногрупниця. Він і подумати не міг, що вона, будучи завідучою, є такою поганою лікаркою. Страшенно вибачався, що мені довелось понервуватися, сказав, що сьогодні попитає своїх колег, можливо хтось зможе йому дати хоч якусь вартісну рекомендацію.
    Рада, що подзвонила, приємно, що Ігор Володимирович переймається моїми проблемами і завжди готовий допомогти.

15. sanches

sanches Well-Known Member

Вчора була в неї (підписувала обмінну на декрет) - вже вийшла з відпустки. Справила дуже позитивні враження - не напрягала, розпитала про перебіг вагітності, повідміняла половину ліків, призначених моєю дільничною...

16. mamasha

mamasha New Member

Згадалось мені як восени перечитувала цю гілку обираючи собі ЖК і лікаря, щоб стати на облік, оскільки без прописки - то обирала найзручнішу по розташуванню ЖК, а вже потім Г. Зваживши відгуки, обрала Саталкіну В.М. з ЖК 3-ї МКЛ на Рапоппорта.
    Так от, я зовсім не пошкодувала, бо дуууже нею задоволена!!! Впродовж усієї вагітності абсолютно не напрягала ніякими лишніми аналізами і препаратами, нічим не залякувала... Все спокійно і професійно. Дуже уважна і тактовна. На всі запитання відповідала, все пояснювала. Ніколи не скеровувала до "своїх" УЗД-истів чи ще до когось... Завжди відповідала на телефонні дзвінки і консультувала в будь-який час. Передзвонювала сама, щоб попередити, що її не буде. Завжди питала, коли буде зручно прийти наступного разу, оскільки я не в захваті від ходінь по поліклініках - то назначала огляди не дуже часто на моє прохання)) Аналізи здавала лише найнеобхідніші, від решти без проблем відмовлялась. Вона ж зав ЖК, тому не було проблем ні з якими довідками і декретними - всі печатки в неї ж. Коротше - рекомендую!!!
    Єдиний, як на мене, недолік - це завжди великі черги під її кабінетом. Але ще жодного разу не було такого, щоб вона когось не прийняла, навіть якщо її робочий день давно закінчився. Але я до цього пристосувалась таким чином, що приходила займати чергу - і йшла гуляти.

17. Inglor

Inglor Well-Known Member

Ой дівчатка, повернулась я з ЖК. Що сказати, якось дивно, але все пройшло спокійно. Лікар явно була незадоволена, що я робила УЗД не там де вона мене направила. Але нічого не сказала. (Навіть про УЗД, і що там, ні слова, хоча на мою думку мала б. Все таки це не лікар УЗДист зобов'язаний мені говорити, чи все добре чи ні, а лікар в якого я стою на обліку. Виправте мене, якщо я помиляюсь). Лише запитала мене чи може я збираюсь в цьому пологовому, де робила УЗД, родити. Я сказала, що так, хоча сама ще не визначилась.
    Хотіла мені приписати вітаміни, але я відмовилась. Вона не наполягала (бо це фінансова сторона), сказала, що мені вирішувати долю свою і свої діточок. Я їй чемно пояснила, що і так їм багато вітамінів в свіжих овочах і фруктах. На тому і розійшлись.
    На рахунок аналізу на скринінг, то я написала сьогодні відмову. І все.
    От тільки не розумію одного: я 14 тижнів вже здавала аналіз на СНІД, і сьогодні вона мені знову виписала його повторно здати. Знаю, дівчата писали, що здавали його двічі. Але я от думаю, чи не зарано мені його повторно здавати? Чи не пошле вона мене пізніше здавати його третій раз?

18. бетменша

бетменша Well-Known Member

та ніби десь в районі 30 тижня перед виходом на лікарняний цого треба перездавати

19. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

Стою на обліку в ЖК на Симоненка. Усі аналізи були безплатними, лише аналізи на паталогії на 13 тижні здавала в приватній лабораторії - заплатила 160 грн. УЗД робила там же ж - на Симоненка, але воно мені там не подобається.... На 13 тижні уже робила в приватному центрі на Личаківській (не пмаятаю назви....). Воно дорожче, але чомусь там і уважніше ставляться, і більше всього розказують і показують, + перевірили нирки і жовчний. Надалі робитиму УЗД лише там.

20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

і мені сьогодні виписав лікар повторно СНІД, RW. я ще перепитала чого, то він сказав, що то останній раз, бо ми "готуємося до декрету". маю здати його за 2 тижні(то буде в нас 26 тижнів)