Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. Inglor

Inglor Well-Known Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

Дівчатка будь-ласка напишіть хто що знає про Кровицьку Н.М. Вона мій дільничний лікар по прописці. Завтра маю йти до неї. Або Бондар Т.В. Дякую

2. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

сьогодні була в неї на консультації) мені сподобалась!!!!! тим що не рветься будь що прописувати пігулки) і за натуральні вітаміни)

3. Inglor

Inglor Well-Known Member

Дівчата в мене ще таке питання до якого району відноситься ЖК на Джамбула. І якщо можна в ПП мобільний номер Саталкіної.

4. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Мало є про ЖК в поліклініці на Виговського... Дівчата, хто там стоїть на обліку, порадьте до кого звернутися, будь ласка, бо маю трудність з вибором...

5. sanches

sanches Well-Known Member

я там як раз на обліку стою (в тій сімейній, що окремо від основної поліклініки на Виговського, 45). Числюсь в Піцик, але оскліьки вона на семінарі, ходжу зараз до Бейди. Головний для мене плюс їх обидвох - відсутність черг. :girl_claping:
    Лікарки непогані, аналізами та візитами не дуже мучають, ліки зайві не прописують.
    До вагітності на обстеження ходила до Попович - лікар хороша, але черги... :8: Ще чула хороші відгуки про лікарку з подвійним прізвищем, якого не пам'ятаю (тільки одну з частин пам'ятаю - Мануйлик).

6. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

Я там двічі стояла на обліку. Чула добрі відгуки про Попович Н.Б. та Вандьо О.Я. і хотіла стати на облік до однієї з них, але обидві мені відмовили. Сказали, що мають дуже багато вагітних жінок зі своїх дільниць. В результаті я стала на облік до лікарки за своїм місцем прописки.
    А про цю лікарку (Іванюта-Мануйлик, якщо не помиляюся) я, навпаки, чула негативні відгуки.

7. sanches

sanches Well-Known Member

8. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Не знаю, що робити... нормальні лікарі на Виговського відмовляють, бо в них перебор, а іншні кросворди на роботі розгадують....
    Я стояла у Вандьо 3 роки тому, була задоволена, правда я і не мала жодних клопотів, нічого не турбувало, ходила задля папірчиків і лікарняного.
    Тепер навіть з тим нема до кого піти, бо в мене дільничий лікар взагалі повний нуль... навіть аналізи губить, боюся, що якраз із документами може мені напартачити, а нервуватися зовсім не хочеться.

9. andymar

andymar New Member

Була сьогодні на Виговського, 41 у Бейди Г.Б. - спокійна, врівноважена, позитивна, все по порядку розказала, оглянула, поставила на облік.

10. MayFlower

MayFlower New Member

Дівчатка, поділіться відгуками про ЖК на Чупринки? Я взагалі-то за пропискою мала б іти на облік на Сихові, але мама працює у п'ятій лікарні, надіюсь що мені у їхній поліклініці буде трошки легше. Там і черги ніби менші.
    Напишіть кілька слів про лікарів - радять Коркуну або Здравко. Підкажете щось? Буду дуже вдячна, бо час підпирає :)

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

стояла у неї на обліку- відгуки залишала на форумі. До неї перейшла з ін. ЖК. Нарікань не мала- одразу попередила її, що постійно на зв язку із лікарем з пологового ( а так і справді консультувалася), тому мене Неля Іванівна нічим не "напрягала" і нікого не нав язувала. Здравко для обліку мені радила хороша знайома -лікар з цієї ж 5 поліклініки.

12. Olenya

Olenya Active Member

Минулу вагітність стояла в Триньки. Спеціаліст так нічого, але лікує лиш препаратами Тянь-Ши. Мене то нервувало, бо я такому не довіряю, а препарати з аптеки взагалі відмовляється виписувати, каже, що то все барахло. Тому цієї вагітності пішла до Мацюри. Молоденька, але толкова.
    До Коркуни я б не радила, то якийсь крикун, то не лікар для вагітних!

13. Pearl

Pearl Member

Дівчатка, мушу з вами порадитися, бо не знаю, що робити:umbrage:
    До вагітності мала невеличкі проблеми з шийкою матки, але не встигла їх вилікувати... Консультувалася у Верніковського І.В. - казав, що то не вплине на перебіг вагітності, але після родів треба буде виправляти ситуацію... Водночас наполягав стати на облік до першого УЗД, щоб максимально бути під наглядом, на всяк випадок.
    І от, сьогодні я з ним говорила на рахунок того до кого ж то ставати, бо він на Дж.Вашингтона, а я "числюсь" на Руській. Сказав піддходити до завідуючої відділення ЖК - Клімпуш Діани Львівни.
    Одразу ж після розмови з ним зайшла в цю тему і мене охопила паніка:girl_cray:
    Верніковському дуже довіряю, але не розумію чому він порадив такого лікаря...напряму запитати в нього або зробити по-іншому не можу, бо це як мінімум буде негарно, знаючи який він професіонал своєї справи.
    І от...я в тупику...
    Дівчатка, в пошуку в даній темі прізвища лікарки отримала лише декілька відповідей по запиту і всі в принципі негативні... Може хтось може ще щось сказати про неї? Може хтось може сказати шось більш оптимістичніше і позитивніше? Або може хтось, хто стояв в неї на обліку, може дати поради суто по співпраці з нею?
    Дуже переживаю, тому надіюсь на вашу допомогу)

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

від неї я і перейшла в ін. ЖК на 20 тижні ( ЖК на Руській- це моя по "прописці", тому спочатку ставала на облік сюди). Мої відгуки про Діану Львівну є теж на ДП, вони дуже негативні ( "завдяки" Д.Л. вагітність мало не закінчилася у 15 тижнів), тому не буду повторюватися. Стосовно спілкування з нею: не вестися на фінансові "спонсорські" допомоги ( бо будете носити щоразу, а як не принесете, дивиться "вовком"); триматися з нею на рівних ( не боятися залякувань, не вестися на усілякі нав язані препарати без додаткової консультації з ін. лікарем та не боятися відстоюватися свою думку, особливо, коли Д.Л. "рекомендує" своїх коліжанок-колег для УЗД_пологів і т.п.). Моя кума теж у неї стояла на обліку ( правда десь із третього триместру, бо перед тим жила у ін. місті і стояла на обліку там)- вона особливих нарікань не мала. Щоправда кума- сама із родини медиків ( в т.ч. лікарів Медінституту)- тому тут Д. Л. просто боялася себе вести "не так". Одним словом, з нею треба не боятися бути наглою і спілкуватися "на рівних".
    кожен лікар з ЖК співпрацює із своїм лікарем з пологового чи гінекологічного відділення. І навпаки. Для прикладу: в

---------- Додано в 16:15 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ----------

15. Raven

Raven Мама малятка

Не знаю, що робити з моєю ЖК. Маю стояти по прописці на Виговського, але нікого там не знаю, а дільничниго лікаря нема (звільнився) і от йди куди хош. Сестра стояла в Жук І. Д. на Стецька, але то трошка далеченько їхати. Маю проблеми з нирками, і андексит і ще багато чого. Така довгоочікувана вагітність, преживаю, щоб лікар був нормальний і відповідальний. Та й ще термін в три тижні з акушерським розходиться. Порадьте, що робити?:sad::sad:

16. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

В приватну не хочете? Центр Здоровя жінки, або кажуть Параскеви ще добре, і не дуже дорого порівняно з Альтернативою, Інтерсоно.
    Хоча в мене вагітність без проблемна встала в центр здоровя жінки, поки дуже задоволена, все гарно, акуратно, часу достатньо приділяють, компетентні лікарі, і на аналізи та інше великих черг немає, як зазвичай в поліклініках.
    Якщо вагітність така довгоочікувана, і переживаєте, за лікаря, і маєте можливість, то думаю це добрий варіант.

17. Raven

Raven Мама малятка

А це де? І до кого краще звернутися? Розглядала як варіант Альтернативу, я зараз в них обслуговуюся, але то мені задорого виходить.

18. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

вул. Судова 7. Я до Кулик встала, сподобалась мені, як людина і відгуки про неї дуже добрі.

в центрі здоровя жінки місяць вагітності 235 грн.
    в ціну входять практично всі аналізи, огляди т.д

19. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Я стою в неї на обліку. Не можу сказати нічого поганого, але й доброго теж небагато. Гроші, дійсно, любить жіночка, ну але я з тих нагліших, коли маю дам, а інколи просто морожуся. Просто була вимушена шукати десь облік, бо сама не місцева, не маю прописки, а то був найвигідніший для мене варіант. А на рахунок всіх рекомендацій, маю свого лікаря з яким постійно консультуюсь.

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та в державній поліклініці також всі решта аналізів і огляди безкоштовні, окрім тих, що ви перерахували.))

А не по прописці, тобто по місцю проживання до якої ЖК належите?
    Бо в зв"язку зі всіма моїми перепитіями щодо ЖК, я таки вияснила, що по ідеї повинна би ставати на облік по місцю проживання, а не прописки.
    Чи місце прописки і проживання у вас співпадають?
    Ну, і на облік ставати ж не обов"язково до лікаря, яку знаєте особисто, можна по відгуках собі когось підібрати.

Або на крайній випадок так, як я робила з першою вагітністю. Стояла на обліку у своєї тупенької дільничої, при тому регулярно їздила на консультації до лікарки на Батальну, якій довіряла. Моя лікар з ЖК про те знала, тому з дурницями всякими не чіпала.