Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

про клініку "Медик" і лікарку Губенко Тетяну Йосипівну - писала раніше, шукала тел. Виявилася хорошою - спокійна, серйозна та і загалом персонал там сподобався. і ціни не такі вже і кусючі, порівняно з іншими.

• Подобається Подобається x 1
  2. Hanka

Hanka Active Member

минулого року потрапила до неї з підозрою на позаматкову вагітність (на УЗД виявили темну пляму на яйнику). що неприємно вразило: 1. присутність кота у гінекологічному кабінеті. 2. я намагалася з'ясувати як можна пошвидше уточнити діагноз, щоб була можливість поїхати до Києва на операцію. отримала пораду йти додому і чекати, "нашо вам той Київ, на Топольній теж непогано прооперують".
    ЗІ. до Києва я таки поїхала, де на повторному УЗД виявили нормальну вагітність

• Подобається Подобається x 12
  3. БЕЛЛАДОННА

БЕЛЛАДОННА Well-Known Member

це як таке може бути взагалі???? :eek: ноги моєї б там більше не було!!! Може ще й біля крісла стояв котячий туалет? В голові не вкладається...кіт...в гінеколога:girl_mad:

• Подобається Подобається x 3
  4. levandivka

levandivka З яйцями...

Та кицька то була, кицька...
    Не шуміть...

ЗІ: коли пишете - співставляйте свої тексти зі своїми аватарами (бо ж "лице"?). То вмерти можна від сміху... :lol:

• Подобається Подобається x 7
  5. БЕЛЛАДОННА

БЕЛЛАДОННА Well-Known Member

levandivka ой, а я не зауважила :girl_crazy: просто дуже здивована була (бо якщо серйозно то це просто недопустимо)...
    ви придивіться ближче до мого аватару, то не лице, а трошки інший ракурс...

• Подобається Подобається x 3
  6. Rikit

Rikit New Member

підкажіть адреси і номери телефонів в клініки "ДВ" та "Галина та Олена" На номер який було вказано раніше "Галина та Олена" 275-6000 не відповідають

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Не знаю чому не відповідають, але я вам в приват скинула моб. тел. гінеколога з цієї поліклініки Ірини Омелянівни- зідзвоніться особисто з нею.

8. allusya

allusya Well-Known Member

Усім вітання!!! :girl_smile:
    МИ з чоловіком вирішили завагітніти:girl_in_dreams:
    Ось не знаю як краще, чи то піти просто спочатку на огляд в клініку приватну, а топім стати кудись на облік,проживаю у Львові, а от не прописана тут. Порадьте, будь ласка, куди краще звернутись і як це все організувати. В мене досвіду нема в цих питаннях, бо плануємо маля вперше :girl_smile::girl_smile:
    Я думала піти в клініку приватну КМК до Вічковської Ірини, підкажіть, будь ласка, чи був хтось в неї, які відгуки:girl_crazy:

9. Дана

Дана Well-Known Member

А навіщо? У вас я так розумію проблем нема, от коли завагітнієте тоді і ставайте на облік, тижні так 10-12, а до того, навіщо? Хіба які проблеми є, а як нема то вам понаходять стільки що ви самі не раді будете.
    Я розумію що усюди радять перед плануванням перевіритися, проконсультуватися, а на ділі то не виглядає так гарно як в книжці. Можете для власного заспокоєння здати аналізи на ТОРЧ.

• Подобається Подобається x 8
  10. allusya

Мені б хотілось провірити себе чи все добре, оскільки в мене є якісь підозрлі виділення, не хотілось би потім лікувати :sad: будучи вагітною

11. levandivka

levandivka З яйцями...

+1.

• Подобається Подобається x 6
  12. Дана

Дана Well-Known Member

О то вже інше питання, ви маєте якісь підозри? Так вперед до гінеколога з тими підозрами. Я до свого гінеколога ходжу раз в пів року.Знаю що в мене тьфу-тьфу все впорядку. Просто саме питання планування дитини я сприйняла по іншому. Ви можете піти по місцю проживання і написати заяву на імя головного лікаря що хочете стати на облік в цій поліклініці. Але не йдіть до гінеколога з питанням, провіритися бо хочемо мати дитину, маєте підозрілі виділення то з ними і звертайтеся. Бо трактовка підготовка до вагітності "деякі" наші лікарі сприймають як - маю лишні гроші, де би мені їх втюхати. Вибачте за прямолінійність, але іменно таку картину я наблюдала вже пару разів.

• Подобається Подобається x 18
  13. allusya

Дякую!!! Ви, мабуть, маєте рацію. Треба звернутись, щоб перевіритись чи здорова і все. ДЯКУЮ!!! Це все-таки мій перший раз (маю на увазі малятко) :)

• Подобається Подобається x 2
  14. stasya

stasya Member

Стою на обліку в лікарні СБУ, до прописки це не має ніякого відношення.
    Порадила лікаря знайома, дуже задоволені.
    Оформляють по заяві, оплата офіційна в касу (сума невелика)

15. Latane

Latane Well-Known Member

stasya, а де знаходиться лікарня СБУ? В якого лікаря стоїте? І яка оплата в касу? :girl_smile:

За відповідь буду вдячна:girl_curtsey:

16. тигрица

тигрица Well-Known Member

Я була на обліку в 4-й, за місцем прописки в лікарки Шеремета О.П. Я до неї кожен раз з таким страхом йшла, вона мене так сварила за кожний кілограм, кашмар, залякувала , що якщо я і далі буду тат набирати вагу то прийдеться мене на стаціонарне лікування класти і т.д. Набрала я 20 кг і нічого страшного не сталося, правда дитина важила 4300. Скільки мені різних препаратів виписувала, якби я то все пила то точно викидень стався б. Надіюсь більше з нею не зустрічатись.

17. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

І мене за вагу так би мовити сварила дохтірка.
    Питалася "ой, ви така груба стаєте, ваш чоловік вас ще хоче":girl_crazy:

• Подобається Подобається x 5
  18. sherry

sherry Well-Known Member

Я хожду до Шеремети, ныби не все так страшно, полякати любить. Про всі призначення читаю в інтернеті, поки що ніби норм. Зайве не лікує. Каже не шукати собі хворіб. Правда читати нотатки любить, особливо чомусь коли я лежу на кріслі....

19. allusya

Стосовно гінекологів, навіть не знаю, що сказати:girl_sad:
    Була спочатку в однієї лікарки, та знайшла в мене інфекцію:girl_sad:
    піти до другої та взагалі спочатку спитала чого я прийшла, потім перепитувала по два рази дні і ті ж питання і в кінці сказала, що в мене ерозія матки:girl_sad:
    Ну і що порадите робити??? до третьої???
    Про обох лікарів читала схвальні dluerb
    Xесно кажучи просто нема слів, крім того була в платних приватних клініках.
    :girl_sad:

20. Latane

Latane Well-Known Member

Стала на облік в 2-гу поліклініку на Симоненка за місцем проживання до Білик А.І. - молоденька, приємна - була на прийомі 4 рази, черг немає. Сплатила 35 грн. благодійного внеску на рахунок поліклініки через Ощадбанк. :girl_haha:
    Доречі Чорненька Т.Б з Сихівської поліклініки пропонувала заплатити їй 350 грн. за перебування в неї на обліку(я прописана на Сихові, але по вулиці мій дільничий гінеколог не Чорненька) Ось так!!!:girl_devil: