Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

Я стою другий раз в неї на обліку, мені вона подобається. Приймає по запису тому ніколи немає черги, ніякими ліками не грузить, аналізами також, ходжу раз на місяць. Перший раз попала до неї випадково хача вона не була моєю дільничою, тепер також хотіла до неї але ми переселились і вона виявилась дільничою, чому я була дуже рада.

2. Jabka

Jabka Active Member

В мене коли постало питання, кому довірити свою долю і майбутньої дитини, не задумуючись звернулась в клініку Альтернатива на Тургєнєва ( Палиги і).
    Дуже задоволена.Хоча дорогувато.Не потрібно чекати в чергах, прекрасне ставлення персоналу

3. Vukhastyk

Vukhastyk Member

Стою на обліку у Терлецької М.Я. у поліклініці по вул. Виговського. Кожен мій візит до неї - заряд негативу. Постійно натякає на відсутність грошей, перепрошую веде собі як жебрачка під церквою, а не як завідуюча відділенням. Ставлення у неї до вагітних - взагалі жах. Приходиш - вона запускає тебе в кабінет, а сама виходить приблизно на годину часу, приходить і такий смачний аромат кави від неї йде. Неуважна, якась поверхнева, особливо не розпитує про перебіг вагітності, навіть про вагу мені вірить на слово, не важить сама. Не раджу ставати до неї на облік, зовсім не раджу.

4. stargirl

stargirl New Member

Стою на обліку в центрі здоровя жінки, що знаходиться по вул Судова 7, в Кулик Ольга Вячеславівна. Дуже нею задоволена, хороша людина і спеціаліст, не залякую, спокійно до всього ставиться тай знає свою справу на всі 100%. Кому потрібна детальніша інформація - звертайтеся

5. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

обмовка по фрейду? ;)

6. Pesyk

Pesyk Member

Я стою на обліку у Білик Уляни Євгенівни.
    Жіноча консультація поліклінічного відділення 4-ї міської клінічної лікарні
    Вул. Я. Стецька, 3
    тел.: 260-20-23 - реєстратура
    4 поверх, приймає в 38 або 39 кабінеті,щодня з 9 до 13, середа з 13 до 18.
    Це не моя поліклініка по прописці, мені порекомендували і я напросилась.....)

Вже моє стояння на обліку доходить до завершення. Я дуже задоволена Білик, вона не напрягає постійними ходіннями до неї, я в перші дні пояснила що не прихильник пилюль, і домовились, що тільки те що крайнє необхідним те і приймаю. Вона класна лікар і жінка.
    Піднімаєшся або долазиш (як в моєму випадку, бо пузатіка маю) на 4 поверх і там де найбільше скупчення девочок, там і приймає Білик..)))

7. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

дівчата, а які ціни у Інтерсоно на звичайно консультацію-огляд ? можна у ПП

8. Maksli

Maksli Well-Known Member

Ціни в інтерсоно не з дешевих, якшо я не помиляюсь то за перший огляд-консультацію треба заплатити 170 чи 180 грн! за наступні трохи дешевше!
    а саме краще: зайдіть на їхній сайт і там повинна бути вся інформація!

9. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Maksli , дякую. а до кого краще записатися не підкажете?

10. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

Я маю ставати на Мазепи по адресі до Мокрик, але щось про неї не знайшла ні одного хорошого слова. Вибираю між Куніц, Іванків і Сенюк. Але думаю чи то не буде проблемно.
    Дівчата, підкажіть будь-ласка, якщо я стаю на облік в свою поліклініку, але не до дільничого лікаря, то чи треба їй платити і скільки.

11. Analgina

Analgina New Member

Моя сестра ставала на облік по прописці, на Мазепи, до Книш Наталі Олегівни ,так як ставала по прописці, то принципово нічого не платила, то лікарка сама сказала дати 25 грн. доброчинного внеску і ще 25 грн. за взяття на облік. В додачу дозволяє собі підвищувати голос, наполягати на платних аналізах ( в Синево), постійно лякає - то не дасть паперів і не дадуть грошей, то станом здоров"я дитинки (були проблеми з мозочком, боковими шлуночками мозку, відставанням в фізичному розвитку).
    Моя думка- якщо маєте змогу, краще заплатіть, так ви хоч частково будете захищені від хамства, хоча не всі лікарі такі ласі до грошей, але практика показує, що все важче залишатися людиною в країні хабарів...

12. Maksli

Maksli Well-Known Member

На жаль я не знаю лікарів звідти, знайома там була, то розказувала про ціни і про то шо треба наперед записуватись!!! От і все що я знаю!
    Вибір лікаря для себе, на мою думку, то є особиста справа кожного і якщо ви не хочете до вашого дільничого, то є ваше право! А на рахунок грошей, то зараз напевно ні один лікар не відмовиться від них!:girl_sad: Все одно треба буде платити добровільний внесок -100%, а лікарю, то вже від вас залежить!

13. lulu

lulu Well-Known Member

скажіть, а про Лещенко Лілію Олегівну ЖК Панча,16, сімейна амбулаторія №4 хтось щось чув?
    бо я взагалі ніяких відгуків про ЖК на Панча не знайшла:sad:

14. Analgina

Analgina New Member

Цікаво. Я думала, що якщо лікар отримав " подяку", то добровільного внеску вже й не треба буде))) Наївна я ))). На наступному тижні піду- буду знати точно.

• Креативно Креативно x 1
  15. mamaMari

mamaMari New Member

Якщо ще актуально, то я стояла на обліку в Куніц, задоволена повністю, лишніх аналізій не пише, не лякає, нормальна, адекватна, по запису приймає, тож найже не чекаєш в черзі, привітна. Вона була не моєю дільничою лікаркою, тож написала заяву і дала десь 50 грн благодійний внесок .

16. silvia

silvia Well-Known Member

- на сьогодні цей внесок далеко не 50 грн))))

17. pony

pony New Member

Доброго дня! Дівчата, скажіть будь-ласка, може хтось ставав на облік в ЖК після 12 тижня, Як Ви пояснювали чому так пізно і чи сварили, погрожували Вам? Дякую за відовіді

18. silvia

silvia Well-Known Member

- я прийшла здаватись в 25 тижнів )))) і нічого
    можуть погрожувати, але це все безпідставно

19. Maksli

Maksli Well-Known Member

Особисто я, ставала на облік на 16 чи 17 тижні, нічого не казали, правда я мала узд десь за 12 тиждень і аналіз на вади розвитку!

20. Analgina

Analgina New Member

як варіант- сказати що жила в свекрухи, на селі, далеко від Львова а тепер переїхали у Львів і тому лише тепер стаю на облік.
    Коліжанка так казала, все гуд.