Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. SoloZiLvova

SoloZiLvova Well-Known Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

Нічого обов'язкового немає ні з аналізів ні з оглядів :girl_yes2:
    Ви маєте на них право а не шось комусь "зобов'язані". А платити тим більше не зобов'язані Хоча також право маєте (неофіційно) :girl_wink:

2. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Так, я згідна, це моє право проходити чи ні, обовязково це для вас особисто чи ні вирішує кожен сам собі, але я зараз трохи не про те, просто довіряю своєму лікарю і хотілося б віддячити, але не знаю ні суми ні коли це доречно зробити, хотілося б почути думку тих, хто задоволений дільничим лікарем і власне платили в якості подяки і які суми. Ще момент, в ході вагітності, наприклад, виявляються деякі проблеми, гінеколог направляє, допустим, до ендокринолога чи до лора цієї ж поліклініки за консультацією, от варто щось платити цим лікарям і скільки? для мене теж незрозуміло і чи чекають вони від мене цього? Бо якщо б я звернулася самостійно, я б вважала за потрібне заплатити за хорошу консультацію, а тут за направленням гінеколога і крім консультації, потрібно було ще листок огляду вагітної підписати...

3. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

чекають :), завжди і всюди. але то не значить, що треба платити. от подумайте, за що ви збираєтесь давати гроші? ви прийшли в поліклініку в прийомну годину до лікаря, по його прямій компетенції. лікар затратив на вас 10 хв робочого часу, який йому оплачується з наших же податків, і ще питання, чи чимось путнім вам допоміг...
    я нічого не платила.
    а на рахунок подяки дільничому, то вже самі визначайтесь, бо то чисто ваша ініціатива. люди мають різні можливості і кожен по своєму "дякує".
    моя така маленька порада, не спішіть грошима направо і наліво роздаватись, вони вам ще знадобляться ;) для кращих цілей!

4. Kandya

Kandya Well-Known Member

За консультацію нічого платити не треба. От у мене багато знайомих лікарів і я у них питалась, як вони ставляться до усіх цих презентів. Відповідали майже всі однаково: раз дають -- беру. А чого відмовлятись..... Але навіщо за пятихвилинну консультацію платити..... І ніхто не дивитиметься на вас голодними і злими очима.

А взагалі-то, якщо дуже хочете віддячити якомусь спеціалісту, то спитайтесь не безпосередньо у нього, а в медсестрички, санітарки в коридорі.... Вони все самі скажуть

---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:31 ----------

я кілька днів тому повезла сина в поліклініку -- у нього понос був -- і пішла на прийом до першого ліпшого педіатра, бо мого на зміні не було. Лікарка без жодних питань (типу де ваша карточка, де живете...) оглянула, виписала лікування, дієту. А коли чоловік поклав їй на стіл гроші двадцятку, вона категорично відмовилась брати. І не так, наіграно, а аж вибігла в коридор і запхала малому гроші в кишеню.

5. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

6. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

згідна. я теж не люблю всім підряд за все платити, бо чомусь як йдеш до лікаря, то зразу гроші нести, хоча він на роботі, двірнику ніхто не доплачує за те, що він під нашими вікнами замітає.
    в нас теж була ситуація, коли лікарка не взяла гроші, хоч вона не наша дільнична, прийняла нас і безкоштовно

7. Judice

Judice Закохана в гори ))

Дівчатка, поможіть розібратися...
    Переглянула всю тему, але все ж відповіді не знайшла.. Вирішила ставати на облік у Центрі здоровя жінки, що від Львівської залізниці. Я не львівська, прописки нема ні в мене, ні у чоловіка. Знайомих, які б порадили гінеколога у звичайній ЖК теж не маю. Перечитавши усі дописи, вирішила ставати на облік дещо пізніше, десь на 16-17 тижні, якщо нічого не турбуватиме. УЗД робитиму окремо на 12 і 22 тижні.
    Єдине питання, що залишається без відповіді -- ЯК У ЦЕНТРІ ЗДОРОВЯ ЖІНКИ СПРАВИ З ДОКУМЕНТАМИ (лікарняними, декретом ітд.)?

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

як у звичайній поліклініці. Все без проблем.

9. loreniya

loreniya Well-Known Member

не знаю чи Петришак там ще працює, але я стояла в нього - він і роди може приняти, і спокійний, не виписує нічого лишнього не лякає - мінус - ЧЕРГА, до нього черга страшна...

Дівчата, підкажіть за ЖК на Огієнка - там н платній основі як це відбувається - тобі дають лікаря, чи ти сам можещ до когось проситися? Сестра вагітна 20 тиждень - взнала тиждень тому... Місячні були, не тошнило ніяких ознак... Хоче стати на платний облік, але я обіцяла все перечитати і взнати... Думаю тепер чи варто перечитувати якщо лікаря дадуть автоматом? ну я пішла читати, надіюсь підкаже хтось щось корисне!!!!

10. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Приходити в ЦЗЖ вибираєте лікаря до якого хочете піти (треба дивитись коли приймають, бо зміни до 14 і після 14 в різні дні), стаєте в чергу, заходите в кабінет на огляд, все розказуєте лікарю, що хочете на облік до неї встати, вона Вас запише, видасть квитанцію на оплату і все. Здається там можна сплачувати поступово не обов"язково всю суму сразу. Я не була на платному обліку, але так робили дівчатка котрі були теж в Кулик. Може наші дівчатка мене виправлять якщо щось не так)

11. Натуля

Натуля Well-Known Member

Все правильно. І платити можна кожен місяць.

12. loreniya

ДЯКУЮ ЗА ДОПОМОГУ!!!!!!!! прочитала зо 40 сторінок, я так розумію варто нам теж іти до Кулик. Ще Дзебак ніби нічого але є і ДУЖЕ негативні відзови про нього та ще мужчина - мені нічого а сестрі 19 років і вона встидається...
    А який в неї графік може підкажете? Вона потім може по запису приймати чи там просто черга? Чи є якийсь телефон в реєстратуру?

і ще - огієнка 5 чи судова 7 - це ж одне і теж просто вхід з різних вулиць???
    ТОРЧ інфекції входять в ту "абоненську плату" чи окремо платиться?

я так зрозуміла розцінки
    39 грн/тиж = огляд, сеча, кров з пальця і з вени, мазок на флору
    узд -окремо, можна робити не в них
    інші аналізи - по показах і платно. А ТОРЧ?

13. Nastylove

До Дзебака майже ніколи нема черг, а до Кулик прийдеться посидіти. Запису нема, тільки жива черга. Тел. реєстратури. Але жіночка не дуже охотно до нього підходит і годинка після 3-ї, додзвонитись вже ой як проблематично. Я, навіть, з нею сварилась з цього приводу, бо 3 години додзвонитися не могла, а в неї справи були...:girl_devil:
    Графік раніше був пон., сер., п"ятн. з 8.00 - до 14.00, вт., чт. з 14.00 - до 18.00. Може щось змінилось - уточніть!

14. Натуля

Натуля Well-Known Member

Я в нього на обліку стою вже другий раз. Нормально ніби. Нічим зайвим не напрягає. Для вагітності саме те, що треба.
    Якщо ви не орієнтуєтесь в залізничній лікарні, то краще заходьте зі Судової, то вуличка, кілька метрів вище від ц.Анни.

15. Nastylove

+1, бо заплутаєтесь, там ще у всій лікарні зараз ремонт.
    На рахунок ТОРЧ, то я той аналіз не робила, та й ніхто не наполягав, там якось з тим все лояльно, хочеш робиш, хочеш - не робиш, все Ваш вибір.

16. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

наскільки мені відомо вона лише узд робить, а роди ще не приймає, але це мені моя лікар казала ще в листопаді, тому може щось і змінилось

17. Gossip

Gossip Member

ех, для мене це вже пройдений етап :girl_blum:
    так, черги ще ті! щоб не так сумно було в очікуванні, то ми пузатенькі завше проводили якісь теревені і час минав на "ура" ... а довго тому що вона переглядає історію, перевіряє аналізи, поміряють, поважать, послухають. рекомендації, а на це все потрібен час! особисто для мене Штойко була хорошим лікарем, ну і вагітність протікала без всяких ускладнень (тьху-тьху.... мені б ще так)! то ніяких дивних вітамінчиків і бадів мені не тюхали, приймала тільки В6 і йодомарин...

більшим убійством є відкрити лікарняний листок, по якому вам зроблять на роботі дикрет,адже частина лікарів знаходиться на Медової Печери в 6-й поліклініці:girl_devil: там потрібно для початку гарненько скласти список хто коли приймає. пізнішше зайняти чергу під декількома кабінетами і тоді ви зможете швидко впоратись:girl_yes:

18. loreniya

хто щось може сказати про лікарку Рябинина Елена Юрьевна? Ніби в оксворд медікал на чорновола працює.
    Кулик не взяла сестру на облік - через пізню явку - 26 тиждень. Сказала візьмуть тепер тільки в платну клініку на облік... Це правда? А як там потім з документами після приватної - приймають в пологовий і допомогу на дитинку потім можна оформити? я така вже забігана з тою вагітністю... сестра чоловікова на 6 місяці і була ж в гінеколога в жовтні і та сказала що збій циклу... тепер як дитина вже копати почала до неї дійшло що вагітна. Всі раді, але все на купу - весілля, шлюб, УЗІ, пошук квартири і ставання на облік ще й сесія!!!!...

19. loreniya

взяв нас Дзебак на облік - сестра мнулась, мнулась що мужчина але потім таки пішла. дякую всім за допомогу!!!!

20. Analgina

Analgina New Member

Виявляється моя лікарка до якої я мала б ставати на облік Іванків Олена Миколаївна на Топольній. Я про таку чую вперше, порадьте , чи хтось в неї стояв на обліку, або знає чи хороша вона лікарка, бо вагаюсь- чи йти по прописці чи обирати когось іншого?