Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. Chikapina

Chikapina New Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

а я вам хочу написати куди не варто йти. на Огієнка в Залізничу лікарню.в мене лікар Диба А. поясню чому.лікар хороший,привітний. але тянуть гроші за все. я коли прийшла запитала вартість. 39 грн за тиж.обліку.думаю нормально. сказали більше ні за що доплачувати не буду.ну ось я заплатила за 5 тиж. і мені говорять..так щоб взяти мазки + 140 грн. ,піти на УЗД на Б. Котика +120 грн., піти зробити розгорнутий аналіз крові в Синево +120 грн.далі зробити тест чи немає в дитинки відхилень нехай 20 грн але ж треба! далі на 20 тиж знову йти на УЗД і знову на Котика і знову платити) а там певно знов шось придумають за що платити) ось так всього навсього 39 грн на тиж. тому подумайте чи то варто того??? я думала там не буде черг..ага... по годині(якщо повезе) сижу щоб потрапити до лікаря. щоб здати аналізи крові ще 2 год!!!!! я в шоці. тому переходжу в звичайну поліклініку де ті ж самі гроші за аналізи крім тиж 39 грн в тиждень..а за вагітність то буде більше 1000 грн! не раджу платити за просто так.

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ці аналізи на Огієнка завжди оплачувалися окремо. За 39 грн вам надають огляди, консультацію і стандартні аналізи ЖК. Усе інше- оплачується як у ін. ЖК: є ряд аналізів і обстежень, які робляться у ін. закладах, тому за них і оплачується окремо.
    У приватних закладах, де усі обстеження і аналізи входять у одну оплату, вартість перебування на обліку становить не менше 5 тис. грн

3. SoLana

SoLana Well-Known Member

4. Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

Клініка зобовязна попередити жінку, яка стає на облік, про те, що є ряд певних платних послуг. А не розповідати байки про те, що все включено в ціну..але випадково отам пізніше вискакує - треба сплатити за це і + ше те(. Я плануючи свої витрати хотіла б знати повну вартість всіх послуг. Щоб могла вибрати який варіант для мене прийнятний. Чи звичайна ЖК чи платна.

Враховуючи, що мені надають огляд та стандартні аналізи як і в інших ЖК роблю висновок: мені пропонують платити по 39 гр в тиждень за те, що в будь якій ЖК можна мати безкоштовно ))) за - чергу ):girl_haha:

5. Натуля

Натуля Well-Known Member

А я там на обліку у Дзебака А.П. Ніяких довгих черг (я завжди після обіду хожу - то коридори майже завжди пусті), ніяких додаткових обстежень. Уздиста радив з пологового (але я була там де сама хотіла). Всі стандартні аналізи без додаткової оплати.

6. Chikapina

Chikapina New Member

значить я не до тої лікарки попала...бо мені зараз знову робити УЗД і знову на Котика посилають....

7. Натуля

Натуля Well-Known Member

Ну так нехай посилають. А ви маєте повне право іти туди, куди вважаєте за потрібне. Я приношу копію узд лікарю, до своєї обмінки доклала оригінал і все.

8. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

о, приємно побачити знайому назву...я також спостерігаюся в Винниках, у Штойко. досить привітна і класна лікарка...є тільке одне НО: непотрібні аналізи і страшно довгі черги в якій я останній раз просиділа біля 3 годин. Можливо будуть ще відгуки, бо мені також дуже цікаво!!!

9. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Ото, дійсно!
    Якщо Вам не хочеться там робити УЗД - то робіть там де вважаєте за потрібним. Принесете копію, все буде гаразд.

На рахунок лікарки

то раніше вона взагалі вагітних на облік не брала, наскільки мені відомо.

Все що є обов"язковим взяття на облік, нагляд під час вагітності, обов"язкові аналізи входять у ту ціну. Усі інші аналізи, обстеження які вагітні можуть здати, але не мусять є платними, це ж стосується і тих хто стоїть там на обліку безкоштовно.

Не можу повірити, для вагітних є окремий кабінет і все там дуже швидко проходить, хіба вагітних так багато)
    Навіть на загальний аналіз крові + цукор ніколи більше 10 хв. не чекала

10. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Загалом про дві лікарки у Винниках, як про спеціалістів хороші відгуки, я приходила ставати на облік до Штойко, але не дочекалася, власне через черги і непунктуальність лікарки, тому прийшла наступного ранку і попала до Петровської, задоволена, теж приємна людина і гарно все пояснює та чемно відповідає на мої телефонні дзвінки, коли в мене виникає якесь питання . Єдиний мінус- це черги, і тут нічого не зробиш, як призналась мені завідуюча у них переліміт вагітних на одного лікаря останніх кілька років:)

11. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Ух ти, приємно знати шо в нашому провінційному містечку так багато пузатіків)))) О так дівчатка, беріть з Винник приклад)))))ну черги це мабуть не тільки у нас, але єдине що приємно шо гінекологам платити не треба)))

12. Натуля

Натуля Well-Known Member

Дівчата, хто стоїть на обліку в центрі здоров"я жінки,

13. Aprelia

Aprelia New Member

також звернулась в центр здоров"я жінки до п. Диби Анжели. домовились, що прийду після її відпустки, восени. оскільки я мала скарги на дуже відчутний тонус, що вкладав мене в ліжко на цілі дні - зробила доктор Диба мені перше УЗД. в запис попала інформація АЖ про розмір плода і гіпертонус. все! більше ніяких показників не вписали, а це вже було 13 тижнів, коли значно більше параметрів потрібно фіксувати. ціна УЗД була повною:girl_emo:
    через 2 дні, коли мені стало ще гірше, - все ж здалась в стаціонар, де знов мали робити УЗД через дуже "скромну" інформативність першого.

хоча особисто лікар справляє приємне враження, але "хороша людина - не професія".

14. Helio

Helio New Member

Доброго дня! Потребую поради відносно лікаря до якого можна б було стати на облік в жіночій консультації на Чупринки, оскільки живу і прописана зовсім поряд. Наскільки важко зараз попросити лікаря про відкриття лікарняного? Бо проблема полягає в тому, що за професією я хімік і доводиться часто працювати з доволі неприємними речовинами. Організація маленька, переводити мене на іншу посаду просто нікуди, та й навряд чи адміністрація погодиться. Тому мені здається буде більш доцільним просто оформити лікарняний і не ризикувати кожен день. І ще, якщо можливо, чи може хтось знає якою за розміром, приблизно, може бути віддяка за таку послугу? Буду дуже вдячна за поради!

15. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Ті хто збираються ставати на облік в Залізничну поліклініку раджу йти до Мусій Оксани Володимирівни. Лишнього не дає здавати, нічого крім магнію і сорбіфера не призначила (я їх купила і випила тільки пару таблеток) не свариться, спокійна, тиха, її спитаєш вона відповість. А медсестра в неї просто чудо! З любими питаннями я дзвонила до неї, дуже позитивна:girl_tender:, добра і хороша.

16. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Дівчата, в поліклніці на Симоненка лікар Орлова ще приймає? Стояла в неї з першою вагітністю, а тепер думаю йти до неї чи до когось іншого...

17. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

щодо лікаря на чупринки - Мацюра Софія Романівна. Молода, компетентна, приємна, не страшить, не призначає зайвого, не напрягає зайвою вагою і т.д., аналізи лиш ті, що в поліклініці (всякі вади і т.п. пропонує, але не вимагає).
    щодо лікарняного, то по-перше, на всю вагітність вам лікарняного ніхто на дасть, простіше домовлятись з начальством, ви ж з людьми працюєте, повинні зрозуміти, та й зрештою вас законодавство захищає.

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

19. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

20. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Дівчата, поділіться досвідом, чи платите ви, яку суму і як часто лікарю гінекологу, в якого стоїте на обліку, за умови, що лікар хороший і вам подобається. Чи принято платити за аналізи в державній поліклініці (от чесно, на щастя, ніколи раніше не зверталася, тому і не знаю), а за заключення інших лікарів, до яких звертаєшся, щоб пройти обовязковий огляд?