Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

Я в неї на обліку. В принципі нічого поганого і нічого доброго сказати не можу. Ніби і адекватна, але як спеціаліст ніяка.

2. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Дівчата допоможіть.
    Мені казали ставати на облік поближче до місця проживання, оскільки на пізніших термінах потрібно частіше відвідувати лікаря.
    В мене на Сихові поблизу лише 4 міська поліклініка і все, але відгуки про гінекологів звітам недуже "гарні".....
    Порадьте куди податись......І ше скажіть до якого тижня тре ставати на облік?

3. Orman

Orman Модератор-бомба

ну це хіба лікарю потрібно, насильно вас туди ніхто не заведе, будете ходити так часто як вважаєте за потрібне.
    залежить що вам треба, дехто стає так щоб декретну відпустку оформити, дехто любить пораніше

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

куди захочете. Територіально ви не прив язані до обов язку перебувати у дільничого гінеколога чи дільничої поліклініки.
    якщо згідно з медичними приписами - до 12 тижня. Якщо згідно з вашими бажаннями - коли завгодно.

5. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Orman ви праві, це потрібно не лікарю а мені. але коли буде 8,9 місяць їздити десь на край міста і здавати аналізи думаю буде важкувато.....
    сніжна дякую думаю шукатиму де би то стати, бо в поліклініці жах як нехочеться......

6. Orman

Orman Модератор-бомба

одне від другого не залежить, для оформлення того цілого листка можете і на 26 тижні стати

7. sofka08

sofka08 kasperjonoks

ну тоді успокоїли...а то я переживала..мені з роботи на цих 2 тижнях вирватись ніяк не получається, піду тоді стану трошки пізніше)))

8. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Дівчатонька, скажіть чи хтось стояв на обліку на Стецька у Меньшикова Олександра Васильовича, бо маю ставати до нього на облік по місцю прописки, але не знайшла про нього жодної інформації. Може хтось чув щось про нього? наперед вдячна....

9. fuchsia

fuchsia New Member

Про лікаря Дзебака згідна із elzar ))) Теж думала, що якщо стоятиму на платному обліку, то обслуговування буде кращим, але після кожного візиту до нього я плакала - платила я за консультації лікарю на руки, а він навіть не пропонував здачу, яка сягала 50% оплати консультації, а одного разу я хотіла дізнатись результати аналізу сечі і зателефонувала до нього в кабінет,так він на мене накричав, що йому нема що робити тільки шукати всім аналізи,( це я вважаю несправедливо, тому, що я живу досить далеко від Огієнка і не зобов*язана особисто приїжджати за результатами) Після цього я прийшла і сказала, що більше не буду стояти на обліку в нього, і він питає, "що задорого?", я кажу "можна сказати й так" , а він - "ну так і кажіть"...
    потім я стала на облік до чудового лікаря Петренко (Третякова) Марія Володимірівна, хоч вона і дуже зайнята, хто бачив черги біля її кабінета, той знає, про що я, , але для КОЖНОГО в неї знайдеться час і добре слово, до речі сказати по телефону результати ан-зів для неї не проблема, а частина роботи

10. чоня

чоня New Member

перечитала всі дописи- таке враження, що всі дівчата з форуму живуть в районі Симоненка і Чупринки! а хтось знає, де можна стати на облік в Шевченківському районі...Рясне-1, Рясне-2, Брюховичі?

11. Gorgona

Gorgona Member

Дівчатка, маю багато запитань!!! Допоможіть, хто знає!!!
    1) підкажіть, будь-ласка, де точно знаходиться цей "Центр Здоров'я Жінки" від львівської залізниці. Я планую на наступний тиждень стати на облік. Перечитала тут поради досвідчених форумлянок і вирішила звернутись до них ))). Скажіть точну адресу або якісь орієнтири як їх знайти?
    2) Що потрібно взяти із собою, маю на увазі якісь документи потрібні чи ще щось?
    3) на скільки довго ця процедура відбувається і чи можна у них це зробити не зранку, а після обіду з 14.00 наприклад?
    4) І ще, тут багато радять Кулик О.В., якщо я хочу до неї, що робити? Спочатку її знайти і домовитись чи у них є якась реєстратура і їм сказати, щоб мене направили?

Вибачте за шквал "дитячих" запитань, але в мене перша вагітність, тому не уявляю як все це відбувається!!!!
    Буду дуже вдячна за відповіді!!!!

12. SoLana

SoLana Well-Known Member

Потрібен паспорт і.. гроші.:girl_smile:, якщо маєте якісь аналізи теж туди.
    Ну це вже залежить коли Кулик приймає. Знаходите кабінет Кулик, стаєте в чергу і в принципі все. Тако зі мною було.

13. Gorgona

Gorgona Member

Величезне Вам дякую!!!!!!!!!!!!!!!! Ви мені дуже-дуже допомогли!!!
    Все з понеділка збираюсь до них ))))
    А хто може підказати коли Кулик приймає?

14. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Вулиця Судова 7. Заходити краще з Городоцької(там біля повороту на Судову зупинка громадського транспорту, от зразу за цією зупинкою той поворот,а далі вже побачите, там вивіска є), бо через лікарню заблукаєте.
    Приходите, займаєте чергу в 5 каб., а потім вже про все з нею домовитесь. Не чула щоб вона комусь відмовляла при взятті на облік.
    Прийомні години:
    пон.,сер.,пят. з 8.00-до 14.00
    вт.,чет. з 14.00- до 18.00
    Зранку народу зазвичай багато, а годинка так четверта, п"ята - майже нікого немає.

15. Orman

Orman Модератор-бомба

в мене паспорт не питали

16. SoLana

SoLana Well-Known Member

Я чому пам'ятаю, бо з собою його не мала, а сказали донести

17. чоня

чоня New Member

а в Мартина Т.Ю. (на Русових) хтось стояв на обліку? чи він для цього надто зайнятий?

18. Gorgona

Gorgona Member

Nastylove, щиро Вам дякую, що так детально все розписали!!!!!
    Тепер я вже точно їх знайду))) Головне, що до них можна звернутись після обіду. Ви мене дуже потішили такою звісткою )))
    ДЯКУЮ Вам велике!!!!!!!!!

Останнє редагування: 28 Липень 2011
  19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

здається, Мартин вагітних на облік не бере ( принаймні я не знаю таких випадків). У нього і так пацієнтів багато. Крім того, гінекологічне відділення на Русових розраховане для вагітних лише до 22 тижня.

20. kapronka

kapronka New Member

Дівчата, потрібна ваша порада. Думаю,куди вставати на облік..За місцем прописки мала би звернутись на Чупринки, за місцем проживання - на Виговського, але начиталась про поліклініку на Виговського не дуже хороші відгуки....Чи можливо дійсно звернутись до центру здоров"я жінки?
    Це моя перша вагітність і хочеться,щоб все було добре.
    Наперед вдячна!