Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. apelsyn

apelsyn New Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

Улянка, я стою в Петришака В.М. Дуже задоволена! Тільки до нього весь час великі черги, не раз можна 2-3 год сидіти. Взагалі, кажуть, там всі непогані лікарі, крім Третяк і Задорецької. Про них чула погані відгуки.

2. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Я в нього і стояла і родила! Дуже задоволена лікарем! Черги справді великі, але мені було простіше, я недалеко працювала від вул. О. Степанівни. То я приїжджала на 9 год. займала чергу, бігла на роботу пила чай і за півтори години прибігала якраз до закінчення моєї черги. Як то кажуть трохи хітрила.

3. apelsyn

apelsyn New Member

bilo4ka, напишіть мені в ПП як родили в нього?? Я теж планую, але не маю знайомих що в нього були.

4. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Я теж там досі стою на обліку(хоч і не довго вже залишилось) в Кулик О.В.Дуже задоволена і лікарем і обслуговуванням.але кожні 2 тижні на огляд ходжу тількі з 30 тижня,до того часу раз на місяць.мене нічого не турбувало,а як щось траплялось(нудота,безсоння)то дзвонила їй на мобільний і питалася порад.ніякими зайвими аналізами не грузить(-будеш на вади здавати....-не знаю....-ну як визначишся скажеш!).так що дуже рекомендую цього лікаря тим хто хоче до себе простого людського ставлення)))

5. Kvakywa

Kvakywa Member

olangel я також стою на обліку в Терлецької М.Я
    Повністю нею задоволена, і як лікаркою, і як людиною!!!!!!
    Все влаштовує!!!!! :girl_in_love:

6. Delfy

Delfy Well-Known Member

Дівчата, а чи є хтось, хто стоїть на обліку в приватних - типу Інтерсоно чи Альтернатива? Друга консультація особливо цікавить? подивилась я на сайті ціни - маммма!!! 10 тисяч за ведення здорової вагітності - капєц! спочатку хотіла в Альтернативі на облік ставати, але почитавши відгуки тут і побочивши ціни - виходить, за те, що я вагітна їм потрібно заплатити майже вартість жигулів!
    і от тепер не знаю - порадили мені хорошого лікаря в приватній ЖК - може на облік йти в просту районну поліклініку (але знову ж таки черги). а консультуватись платно в лікаря з приватної ЖК? тоді виходить, що потім спочатку лікаря з пологового нового треба буде знову шукати... щось запплуталась я зовсім :sad:

7. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Я щось оцього моменту не зрозуміла. А що має лікар з пологового до обліку? Чи ви маєте на увазі, що можна народжувати в того, до кого на облік в приватній клініці стаєте?
    В будь-якому випадку, я не розумію, за що там платити такі гроші, але то моє ІМХО:) Я плачу 40 грн/тиж, заходжу туди раз в три тижні. Пішла б і в державну, але черг і совання грошей по кишенях моя психіка вагітна не витримає)
    Я за варіант облік де-собі-хочете, консультації в перевіреного лікаря. А ще буває, що в звичайних ЖК добрі лікарі трапляються:)

8. Delfy

Delfy Well-Known Member

саме так. можливо, помиляюсь, бо я ще майбутня мама перший раз, але собі уявляю це так:
    1. Облік будь-де і будь у кого - для галочки і оформлення документів.
    2. консультації у перевіреного лікаря.
    3. пологи або у перевіреного лікаря - п.2, або шукати третього.
    Або облік у приватній ЖК, там же свій перевірений лікар він же приймає пологи.
    Варіант 2 мені найкращий, бо зручно, компактно, швидко, але не бачу сенсу платити такі гроші.
    А з іншої сторони - чи не вийде те ж саме, якщо користуватись першим варіантом, бо ж і так за все те треба платити...

---------- Додано в 09:52 ---------- Попередній допис був написаний в 09:51 ----------

9. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Та ню, 10 тисяч точно не вийде. В ЖК, якщо ще й по місцю прописки, і якщо вам від них треба тільки папірчики, я би не платила взагалі нічого (майже принципово). На приватні консультації ви ж теж не будете щотижня ходити? Пологи так чи інакше підуть окремим пунктом.

10. Delfy

Delfy Well-Known Member

11. Mary

Mary Active Member

Я стою. В Інтерсоно. Ціна за 3 триместри 7 тисяч. Не маю з чим порівняти, бо то перша вагітність, в державні поліклініки навіть не йшла. Загалом задоволена, в черзі стояти не треба, всі аналізи там роблять, інших лікарів теж там проходила. Якщо щось більше цікавить, з радістю відповім.

12. Delfy

Delfy Well-Known Member

а вартість аналізів оплачується окремо, так? ходити туди часто потрібно? кожні 2-3 тижні?

13. Mary

Mary Active Member

Ні, все входить в ціну. Ми більше нічого не оплачували, ні аналізи, ні УЗД. Спочатку ходили раз в місяць, тепер раз на 2 тижні

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

знаєте як зробіть, станьте на облік у звичайну ЖК, а паралельно знайдіть собі лікаря, який прийматиме пологи. От нього і консультуйтеся по всіх важливих питаннях. особисто я так і робила - на обліку стояла у звичайній ЖК, а за всіма консультаціями та роз ясненнями з 15 тижня зверталася до свого лікаря з пологового. Його ж поради і брала до уваги, а ЖК була скоріше формальністю.

15. Delfy

Delfy Well-Known Member

Дякую. я чим далі -тим більше до такої думки приходжу теж. начить треба шукати відразу лікаря з пологового :) ура :) робота зменшується :) йду читати відгуки про лікарів звідти...
    а як нарахунок часу в чергах під дверима? мені просто з роботи не можна відлучатись...

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ну тут, що називється "тєжко"... Треба хіба буде приходити на прийом рано- раненько, на сам початок зміни докторші з ЖК. У мене просто теж була така ситуація, що моя улюблена гінеколог з ЖК під час моєї вагітності перейшла працювати у приватну клініку. Коли я порахувала вартість перебування на обліку у приватному закладі, зрозуміла, що то для мене "закруто", тому обрала ткий альтернативний варіант.

17. Mokka

Mokka Well-Known Member

я також в неї стою, дуже позитивна жінка. До речі, за мазок також не платила...
    Дівчатка, ніхто туди через два тижні не збирається? Мо, кого з посиденьок зустріну :)

18. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я колись так ходила, бо вчилась на денному. зранку самопочуття у вагітної не найкраще, але то єдиний варіант для тих, хто прогуляти роботу не може...

19. Delfy

Delfy Well-Known Member

порадили мені ікаря з поліклініки на Мазепи - іванну Іванівну, що там на 2 поверсі в ЖК працює. точно не знаю, але здається. вона також паралельно чи то в Інтерсоно чи то в Альтернативі працює, що дуже толковий лікар.
    але тут я взагалі не знайшла жодного відгуку про неї. Можливо, хто буває у цих ЖК знає, чувщось про неї як спеціаліста?
    Дякую.

20. fialka_lv

fialka_lv New Member

Дівчатка, а хтось щось знає про Хвалин Людмилу Ярославівну з Першої міської клінічної лікарні ім.Князя Лева? Чи варто до неї ставати на облік?
    Або може порадьте когось в районі центру - пр. Чорновола (Хімічна, наприклад)
    Бо не знаю куди податись :dntknw: живу на пр. Чорновола, працюю в центрі, тож хотілося б щоб недалеко їздити. а до Хвалин Л.Я. власне мала б ставати згідно місця проживання, але вже начиталась що не обов'язково :d23: