Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. Kalina

Kalina Active Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

В Зубко якісь проблеми зі здоров'ям.

2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

ага, наприклад є 2 теми раджу і не раджу лікаря з ПБ. і там і там однакові фамілії:girl_crazy:..так що тут як кому повезе:)

3. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Я стояла на обліку в Центрі матері та дитини від львівської залізниці,на Огієнка(ще є вхід від ц.Анни. Лікар-Дзебак Аркадій Павлович,в загальному нормально,хоч провідувала його кожні 2 тижні(з аналізами крові та сечі).Мене це не напрягало і я думаю,що так і має бути,щоб бути самій спокійній. Всі аналізи чемно здавала і чомусь не бачу в цьому нічого поганого.

4. olangel

olangel Well-Known Member

Я вже до неї встала... те,що вона за всі аналізи говорить,це точно...але в спілкуванні і у свої роботі вона супер...А ще враховуючи,що я страшний панікер і те,що були такі варіанти,що їхала до неї ридала і впивалась валеріанкою,тому,що себе накрутила,а вийшла від неї нереально щаслива,заспокоїла і пояснила,а не так як декотрі можуть ще нарепіти,що нерви собі псую....
    Чесно кажучи,поки що дуууже нею задоволена...таку й шукала,а там далі час покаже...
    Але все рівно,дякую))

5. Delfy

Delfy Well-Known Member

я до цієї лікарки ходила просто як до гінеколога. мої враження були досить позитивні. мені вона взагалі нічого не виписувала, не лякала.
    а от перечитавши гілку з дописами - сумніваюсь, чи варто до неї йти як до лікаря в ЖК... чи був, можливо, ще хтось у неї? які ваші враження? не знаю, чи коректно було б відразу йти до іншого лікаря, чи не робити категоричних висновків по 2 дописах?
    Дякую.

6. VampIrka

VampIrka New Member

Дівчата, скільки коштує вести вагітність в Центрі матері та дитини від львівської залізниці. Першу вагітність вела Зубко з ЖК 5 МКЛ на Чупринки, дуже була нею задоволена (але то було 5 років тому). Зараз вона не приймає і тому думаю де стати на облік з другою вагітністю...
    Дякую Вам :girl_curtsey:

7. natorella

natorella Well-Known Member

один тиждень = 39 грн

8. levandivka

levandivka З яйцями...

А "завісити" (призупиняти обслуговування) можна? [​IMG]

9. Orman

Orman Модератор-бомба

а що ти може туда "поставилася" на облік? Ану розкажи :)

10. morkvao

morkvao New Member

привіт.Хтось може щось сказати про Кузьменко в поліклініці на Симоненка. Світить до неї на облік а нічого про неї не знаю. Вирішила на Симонека бо це найближче а суть того обліку по моєму всюди однакова.

11. napoleona

napoleona Well-Known Member

а можна я? :)
    ціна за 1 тиждень 39грн...
    я заплатила 390грн/10тижнів + 137грн за мазок
    всі аналізи на кров і сечу входять у тих же 390грн, якщо все добре, то потім треба лише 2 рази у місяць здавати на аналіз сечу

12. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Наполеона, а ви до кого стали? Я теж там, але за мазок нічого додатково не платила. Інтєрєсно

13. napoleona

Я до Диби А. Я
    а Ви?

14. Agrafka

Agrafka Member

Хіба цей центр не називається "Центр здоров`я жінки"? Саме там я стояла на обліку. Вартості не знаю, бо користувалася послугами медичного страхування від фірми де працюю. Вела мене завідуюча - Гуцал Людмила Семенівна. Я дуже задоволена. Аналізи я здавала всі, які необхідно було, на кожен прийом здавала на аналіз сечу. Мені це не було важко, навпаки, коли кожен раз чуєш, що аналізи в нормі то стає спокійно за маля і за себе. Тож раджу Вам цей центр, а лікаря маєте підібрати для себе.

15. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Я в Кулик. А оті 137 грн то якось окремою квитанцією чи як? Не те, щоб я хотіла доплатити:xaxa:, просто цікаво, я заплатила за 5 тижнів поки що, 195 грн. І все.

16. napoleona

ну та окремо за тижні, а окремо ніби за той аналіз

17. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

Я стою на обліку в "негативно легендарної особи" Климпуш Д.Л. (1-а поліклініка на Русових). Дівчатка, а хтось щось добре може сказати про неї? :girl_impossible:
    Паралельно консультуюсь з Гнатишак Л.І. (Батальна), здається, хороший лікар. Вагітність поки що проходить нормально, але всі ми знаємо основне правило медиків "НЕ НАВРЕДИ"!!! (жаль, що не всі лікарі це розуміють):girl_blush2:

18. marianast

marianast Well-Known Member

І я там ніяких +137 не доплачувала. Все включено))) Спілкувалась не раз з мамусями, які стоять в Гуцал, і в того смішного дядька :) про плату за мазок чую вперше. Це в касу?

19. tokiN

tokiN New Member

Дівчатка підскажіть, будь ласка!Після свят планую ставати на облік в ЖК, що на Симоненка. Дільничий лікар - Хомишин, може хтось має інформацію про неї? Наперед вдячна!!!

20. Улянка

Улянка Well-Known Member

Хтось ходить в ЖК на О.Степанівни? Бо я як вагітна була, то в Колодій стояла на обліку, вона суперська лікар, але зараз в декреті. Хочу зараз в ЖК піти, та не знаю до кого податись, бо багато нових лікарів. Можливо хтось порадить нормального спеціаліста власне в цьому закладі?