Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

:) я також ближче до літа збираюсь
    ні я не відношуся до жодної поліклініки.

шойто забагато - раз в місяць ше якось можна витерпіти.

мені просто в центрі підходить і когось ненапряжного шукаю.

2. vanilia

vanilia Miracles are real

Хехе, мені сказали приходити мало не що-два тижні ))) Тільки я там частіше, ніж раз в місяць не буваю. Це було би вже занадто і я так і сказала. Робота, дитина, купа аналізів і ще черги в ЖК... Ну-ну...

3. Міла

Міла Member

Стою на обліку з 12 тижня в ЖК 5 МКЛ на Чупринки в Коркуни Андрія Петровича. Оскільки у Львові не приписана, то довелося написати заяву на ім'я завідуючої і оплатити в Ощадбанку 80 грн, за що мій лікар дуже вибачався. Ніяких непотрібних ліків не призначає, аналізи усі стандартні, тести на вади за бажанням (я здала) + флюрографія чоловіка і кров на групу та резус. Відвідую консультацію раз на 2 тижні, мені не важко. Обмінку видали на руки одразу.

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

.

5. Міла

Міла Member

Та ні. Жодного разу ще не доводилось такого робити. Ви і мене налякали. Може втікати, доки не пізно?:girl_crazy:

6. olangel

olangel Well-Known Member

Порадили встати на Виговського до Терлецької Марти Ярославівної. Дописів про неї мало знайшла((( Може хтось,щось підкаже?

7. arkka

arkka Well-Known Member

Та не ведіться ви на ті приватні клініки, я теж спочатку про таке думала, навіть ціна недуже вражала, але потім добрі люди переконали, що то все "понти" і пішла в звичайну поліклініку до дільничої лікарки. Жодного разу не пошкодувала, найбільша черга в ЖК - троє людей, лікар уважна, ніяких лишніх препаратів не призначала, за жоден аналіз я не платила, один раз мене направили в приватну лабораторію здати
    аналіз на гени, то я відмовилась, лікар нічого не заперечувала. УЗІ теж робила там де я хотіла (в Прокопчук на Котика) лікарка нікого мені не навязувала. Зараз навіть незнаю, що мені мали б робити в тій приватній клініці за ті "шалені бабки":girl_in_dreams:

---------- Додано в 11:06 ---------- Попередній допис був написаний в 11:02 ----------

А дільничий лікар в мене Добош Дарія Іванівна шоста поліклініка на Медової Печери.:girl_flirt:

---------- Додано в 11:17 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ----------

Правда вона мене хотіла бачити кожні два тижні (певно тому, що перша вагітність та й на 11 тижні була загроза і я попала в лікарню, хоча на облік я вставала на 13 тижні) я впринципі старалась десь так і ходити, хоча не завжди виходило, але завжди після відвідин ЖК залишались лише позитивні емоції. Тому ходити туди мені не складало якоїсь проблеми. Чоловік вже аж дивувався чого я туди так часто ходжу.

8. Romanivna

Romanivna New Member

Дівчатка, чи чув хтось про Захарову Ларису Миколаївну з Руської.

9. Artemida

Artemida Well-Known Member

Аналогічно. Жахливі враження. Прийшла до неї у 2005 році з хронічним андекситом, який довго і нудно не могла вилікувати. Вона мене зразу спитала:"Дітей поки не плануєте?" Відповіла, що поки ні. Ну вона зразу мені і понавиписувала БАДів на 700 гривень (2005 рік!!!). Я дурна тоді повелася. пила то все, а результату ніякого(((( Ну єдине, що схудла трохи, бо на фоні БАДів треба було відмовитися від солодкого...До речі, вона теж мені казала, що андексит від зашлакованого кишківника, а БАДи все почистять...

---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 20:51 ----------

До речі, сьогодні стала на облік. Поліклініка на Стецька,3, лікар - Жук ірина Данилівна. Не за місцем прописки. Перші враження - позитивні. Шкода, що тут не знайшла жодного відгуку про неї.

10. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Класна та Жук, я також стояла на Стецька, правда не в неї , а в сусідньому кабінеті, але коли мого лікаря не було, то вона мене приймала, враження лишились позитивні.

11. IzIda

IzIda New Member

Доброго вечора, всім форумчанам! По-перше , дякую за всі відгуки на мої запитання, по-друге, з'явилось ще одне прохання: будь ласка, по можливості, відгуки про 5 ЖК на Чупринки (до кого краще звернутись, а до кого не варто). По місцю проживання мені тут буде найзручніше. І от, ще таке. Ходила за порадою знайомої мами 3-ох діток на УЗД до Лотоцької. Чесно кажучи не зовсім зрозуміла в чому її перевага від інших лікарів. Досвіду в мене звичайно нема, щоб порівнювати , але хотілось би почути чи варто на майбутнє знову йти до неї, чи то немає різниці хто буде то УЗД робити???

12. Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

Я стою на обліку(вже другий раз) в приватній клініці "Інтерсоно" вартість 6000грн.Для нас це також дуже дорого.Стала туди на облік по одній причині ,що коли була перший раз вагітна "дякуючи" лікареві на 20т. втратила дитинку. На мою думку в приватних клініках відповідальність більша

13. tasha

tasha New Member

Думаю відповідальність та сама, а краще сказати ніяка. Але там хоч трохи за свою репутацію переживають, тому нерви не тріпають і думаю трохи що роблять і до яких наслідків їх дії можуть призвести.

14. Yarmila

Yarmila New Member

я там стою на обліку, ходжу до Здравко Нелі Іванівної, в неї великі черги завжди.
    Ще чула, що непоганий лікар Коркуна Андрій Петрович...

15. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

коли я була вагітна , то стояла на обліку в 3 ЖК вул.Олени Степанівни( перпендикулярна Я.Мудрого), вела лікар Третяк (мені порекомендувала коліжанка), ну щоб дуже я була нею задоволена то не можу сказати, але єдине що мені в ній подобалось вона постійно мене контрулювала з аналізами, а ходила до неї кожних 2 тижні, стала на облік в 5тижнів, в останній місяць повинна була ходити кожного тижня, а там чуть не кожного дня, але народила я передчасно(8міс)

16. сніжна

я там стояла і саме у неї. Тому і радила іншим. Мені ж її порадила моя знайома терапевт із цієї ж поліклініки як найкращого і найспокійнішого гінеколога. У моєму випадку так і було ( порівнювати маю з ким, особливо враховуючи те, що в цю ЖК я переводилася з іншої на 20 тижні). Ще непогано відгукуються про Зубко. Але стверджувати про професійні якості не буду: приємна жіночка, зараз з професійного боку з нею не стикалася, а 7 років тому вона ще не мала слави хорошого спеціаліста ( тоді там найкращими професіоналами вважалися Здравко та Вардзаль. Ще непоганим спеціалістом була їх завідуюча Чернова, але у випадку з моєю знайомою, яка у неї стояла на обліку, виявилася одна оплошність, яка призвела до поганих наслідків. Та й віддяку вона любить ( " а ким працює ваш чоловік?", " а бачите, які страшні вікна у мене в кабінеті?", " навіщо вам той ваш домовлений лікар з пологового? Я вам дам свого, який природнім шляхом прийме "сідничну " дитинку" і т.п. Це було у моєму випадку)

17. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Нещодавно випадково переглядала гілку "для майбутніх мам 2", то там жінка стала на облік у 20 тижнів і їй нічого не казали. Але я не памятаю, на котрій з 10 останніх сторінок...
    Справа в тому, що не поставити вас на облік вони тупо не мають права. Тому якщо починають харити, ідете до гол. лікаря і розповідаєте, що порушують ваші права.
    Я так розумію, що ви ставитесь до вагітності як до природного явища, і не потребуєте "лікування" цього стану. А якщо так, то жоден лікар вас не "напряже". Успіхів!

18. hobbyhorse

hobbyhorse Member

я стояла на Виговського. Терлецька це кажись завідуюча.. Ох.. я б до неї не пішла. Тих два рази, що я з нею пересікалась (підписувала заяву на обслуговування та лікарняний ) то вона мене вичитувала за платні генетичні аналізи (а чого це ви не здали??? я кажу бо не вважаю за потрібне, немає показів, а вона мені : а ви , що лікар? . я кажу - ні. але з моєї кішені ті аналізи платяться...) а потім тулила мені Марковича (того проф.) типо: вам обов"язково треба до нього на консультацію.. кажу чого? мені народжувати скоро, проблем ніяких немає. і питань теж.. Вона так скривилась.. АГа ще возмущалась, чого я вітаміни не пью.. А йойо.. :)) бо я так вважаю за потрібне. Ну одним словом, мені здається вона, якщо і хороший спеціаліст (я заперечувати не буду) , але будете в неї по струнці ходити :) і всі аналізи здасте, і всі консультації отримаєте )) Не раджу. На Виговського є дуже багато гарних лікарок крім неї.

19. vernata

vernata New Member

Зубко і Вардзаль вже не працюють в поліклініці на Чупринки.

20. сніжна

Вардзаль, я знаю, що зараз на Русових. А куди Зубко ділася? Тоді вже точно немає до кого ходити в тій ЖК.