Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. Melisa

Melisa Well-Known Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

Дівчата маю питання до тих хто стоїть на обліку на Топольній. Моїй сестрі продовжили декретний на 14 днів в зв'язку з важкими пологами. Лікарняний має видати ЖК. Мама заносила виписку до дільничої і та заявила що сестра має прийти в ЖК здати кров і зробити флюрографію і тільки після того вона видасть лікарняний. Сестра подзвонила і я в шоці сказала послати ту лікарку "в сад". Цікавить чи то лікарка така вумна і так проявляє ініціативу ч и то знов у якісь нові приколи (читай закони) в нашій медицині.

2. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Це видра добра лікарка так "щиро дбає" про здоров"я породілі.
    В Інструкції про порядок видачі документів, що засвідчують тимчасову непрацездатність громадян
    чітко вказано підставу видачі

6.2. У разі передчасних або багатоплідних пологів, виникнення ускладнень під час пологів або в післяпологовому періоді, на підставі запису в історії пологів та обмінній карті вагітної, засвідченого підписом головного лікаря та печаткою лікувально-профілактичного закладу, де відбувались пологи, за місцем спостереження за вагітною додатково видається листок непрацездатності на 14 календарних днів, крім жінок, яких віднесено до I - IV категорій постраждалих унаслідок аварії на ЧАЕС. Крапка.

Всі решта обстежень - це самодіяльність лікарки.

Останнє редагування: 5 Березень 2011
  3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Мені також було додатково 14 днів - нічого абсолютно такого не потрібно, ну принаймні мені не казали. Дурдом якийсь.

4. masaryk

masaryk New Member

Мені там погрожували, що звичайний лікарняний завідувач не підпише, бо всіх аналізів не було. Потім попросили здати 100 грн. на доброчинність (не знаю, чи то справді доброчинність, підозрюю, що то тільки так називається), і потім не було ніяких проблем. Взагалі лікарняний вам належить по закону, який тут вже цитували. І аналізи тут ні причому. Якщо не будуть давати - йдіть зразу до завідуючої, і як тут вже хтось писав беріть чоловіка у підтримку, або ще краще свекруху :)

5. Jarina

Jarina Well-Known Member

а ви все вимірюєте баблом і башлянням?
    сумно....
    Жодного натяку на віддяку я не чула і не бачила.
    дивно? дивуйтесь! певно,є ще ЛЮДИ нормальні, нє?
    і обмінку видали зразу. і аналізами ніхто не насилував.
    гм...може то не лікарка? бо по тутешніх дописах такого ж не може бути!

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у мене теж був подовжений лікарняний. Виписку з пологового має право занести будь-хто з родини ( коли лікар з ЖК після пологів до мене дзвонила, то так і казала- "хай занесе чоловік"). І ніяких додаткових обстежень не потрібно.

7. levandivka

levandivka З яйцями...

1. Не я башлянням вимірюю. :)
    2. Вірю, що зустрівши в природі пацієнтку, що обожнює дохторів, можуть і без башляння. Вони ж теж люди, і сльозу "умілєнія" випустити можуть...

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

В мене заносила сестра, і навіть забирала лікарняний, правда з паспортом.

9. TUCR

TUCR Well-Known Member

Я стояла на обліку в Центр здоров'я матері та дитини, в Гуцал Л.С, дуже нею задоволена, спокійна, врівноважена людина. Я стояла там безкоштовно бо чоловік залізничник, і не заплатила лікареві ані гривні, правда від себе купила цукерки і каву, не бачу в цьому нічого поганого.

10. Jarina

Jarina Well-Known Member

значить мені просто повзло з і лікаркою=))))
    бо дохторів стараюсь оминати.

11. Molecule

Molecule New Member

Я стою на обліку в Центрі здоров'я матері та дитини, в Дзебак А.П.,читала тут про нього не дуже хороші відгуки,але поки що нічого поганого про нього сказати не можу.

12. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Мої довідки носив і забирав чоловік, я взагалі при цьому не була присутня. То все від лікарки залежить.

13. vanilia

vanilia Miracles are real

Ой, як ті лікарі в ЖК і не тільки люблять посилати тих вагітних за всякими "паперчиками".... :)

14. Олюнчик

Олюнчик New Member

Мене, наприклад, ніхто нікуди не посилає :girl_wink:

15. vanilia

Ну то класно Вам :)
    А мене почали посилати з 20-го тижня. Спочатку до ендокринолога, аби вона написала справочку якусь і щоби лікарка могла скорегувати тиск. Ендокринологу мій тиск в носі, їй не сподобалося те, що я здавала аналіз на цукор не в них в поліклініці, а в Медісі, а оскільки там норми до 6.0, а в мене якраз було тоді 6.0, послала здавати на цукор але інший аналіз (на який посилають вагітних з цукровим діабетом). Скільки я їй не показувала норми Медіса, її то не цікавило ,сказала, що я сама винна, бо треба здавати лишень в них в поліклініці. І з тим треба далі до неї і ще треба зробити УЗД щитовидки. Перездала я звичайний аналіз на цукор вже в них в поліклініці, показник 5.0. Тепер маю з тим далі бігати туди-сюди аби доказати, що в мене діабету нема.
    Терапевт теж послала зробити ЕХО серця, кардіограму і ще щось там, бо в них так написано. І що в них там таке написано, якщо в першу вагітність я такого не робила???
    І головне- на тиск мій їм наплювати, їм головне по інших непотрібних причинах поганяти.
    А, ну і УЗД щитовидки, яке я робила на початку жовтня (якраз перед тим, як завагітніла), їх не влаштовує. Цікаво: чому??? Їм треба ще раз, бо так в них написано...
    коротше кажучи, я вчуся сама свій тиск корегувати )))) А на ті поліклініки хочеться плюнути.

А те, щ ов мене робогта і ще маленька дитина, взагалі їх не цікавить. Я маю все одно встигати ще бігати. ТАк якби ж то хоч бігати... Мені кожен раз їздити то на Сихів, то в нашу районну поліклініку бігати (терапевт - тобто сімейний- знаходиться в районі, а все решта - на Сихові).
    А бігати-то вже чим раз менше можу :) А черги то там шалені.

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

мене з 10- дня "постановки на облік"- до терапевта, якому нирки "не сподобалися", потім- кардіолога, якому кардіограма не підійшла, потім на ЕХО, потім тричі підряд на УЗД , бо гінекологу все результати не підходили, потім- до ендокринолога, яка не могла розібратися чи є збільшення невеличке щитовидки чи то анатомічна особливість горла, потім- на УЗД щитовидки, куди я вже навідріз відмовилася йти і т.д. І найцікавіше те, що кожна "страшилка", яка "раптово" виникла під час вагітності, виявилася абсолютно безпідставною.

17. vanilia

Ото власне...

18. Марточка

Марточка Well-Known Member

Дівчата,може хтось стоїть на обліку в Петрівської?(раніше була на Медової Печери,зараз у Винниках).Напишіть,як вона вам

19. Orman

Orman Модератор-бомба

і за цей допис ще дякують. ню-ню

з радістю сидю в хаті і родити буду на дивані. Але на облік стану (попозже), щоб не мати проблем з реєстрацією дитини і виплатою мені грошей за які, як уже тут сказали, я сплачую податки. Телефон не дам - най приходять в гості. Мене вдень вдома не буває, а є собака і свекор (часто п"яний) - най спілкуються.

20. IzIda

IzIda New Member

Потрібна термінова допомога. Скоро ставати на облік в жіночій консультації. Перша вагітність, тому хротілось би потрапити до хорошої лікарки. Збираюсь на Чупринки. Чула хороші відгуки про Здравко Нелю Іванівну. Може хтось підкаже до кого ще там можна звернутись і свої відгуки. Наперед вдячна

Останнє редагування модератором: 17 Березень 2011