Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. madchen

madchen Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

Я стояла на обліку теж на Симоненка, але в лікаря Майковської Ірини Анатоліївни. Дуже вона мені сподобалась як лікар і як людина. Кожне чергове відвідування я чекала як свята. Дуже приємна, нічого і нікого не нав"язувала, могла порекомендувати; аналізи здавали вчасно і все контролювалося з її сторони. Ну і медсестричка в неї дуже хороша, так гарно вела мою обмінку, все акуратно записувала і вклеювала що треба.Навіть в пологовому на це звернули увагу:)

2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

....аналогічно,наче це я писала відгук про І.А та Марічку-медсестричку:girl_in_love:...я і зараз,небудучи вагітною,ходжу до Ірини Анатоліївни на огляд-консультації,коли Бог дасть ще одну вагітність,то тільки до неї на облік (хоч і не за місцем прописки,і їздити неблизенько),але цієї лікарки вже не поміняю....Раджу І.А тим,хто ще не знайшов свого гінеколога.

3. madchen

madchen Member

АНАЛОГІЧНО:)

4. Марточка

Марточка Well-Known Member

Я навіть незнаю хто в мене дільнича гінеколог на Симоненка,треба подзвонити запитати,мені вже самій цікаво))))

5. lovefreedom

lovefreedom New Member

Привіт, дівчата. А ви не скажете, вищезгаданий Центр здоровя жінки на Огієнка - держустанова чи приватна?

6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Це,якщо не помиляюсь, установа від залізниці.тобто якщо ви є залізничником, то там безкоштовно, якщо ні, то офіційно платите в касу.

7. lovefreedom

lovefreedom New Member

Дякую за інфу. бо в мене така проблема: тре ставати на облік і до того ж терміново необхідна довідка про те, що вагітна. ходжу до жіночої консультації в 5 поліклініку, бо близько - живу на Патона, а приписана взагалі не у Львові. от і не знаю що робити, моя гінеколог сказала, що без прописки на ніякий облік мене не поставить...

8. hobbyhorse

hobbyhorse Member

маєте написати заяву про бажання обслуговуватись по місцю проживання. І все. Я теж не по прописці стою в тій же 5 поліклініці. Написала заяву і алес. :) Навіть ніхто не вимагав "спонсорських" . Але видно то від лікаря залежить... мій (Бех М.Ф.) сказав: " Маєте повне право. Лише заяву напишіть. ". Видно ваша лікарка "викаблучується".. не просто так.. )) Є в взагалі припис, чи закон, зараз не процитую, але суть така , що людина вільна обирати любого лікаря , любий мед. заклад, якщо такий має можливість надати свої послуги.

9. classic

classic New Member

я теж живу на Патона і не прописана там, але взяли мене на облік без проблем в 5-ту поліклініку, зверніться просто до іншого лікаря, я в Петрик Г.Я. стою.

а я давала на фонд поліклініки 50 грн , але суми мені не казали , сказали скільки хочу )

10. lovefreedom

lovefreedom New Member

classic, я теж в Петрик,але в Г.П:connie_pull-pigtail Петрик Ганна Петрівна. Вона казала, шо приписку треба. Ну, значить, їй треба шось у фонд запропонувати:girl_smile: Дякую, дівчатка!

11. Sapiha

Sapiha New Member

Стояла на обліку в 5 поліклініці,також без прописки. Заплатила офіційно в касу 100 грн ( сказали що потрібно) потім ще при обхідному терапевт вимагав оплатити 50 грн в фонд лікарні але я вже нічого не платила. Не ставайте тільки до Триньки В.Б. Лікар активно просуває ТЯНЬ - ШУ і тільки буде вишукувати у вас різні болячки щоб пихнути ці чудодійні ліки.

12. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Ого скільки вагітних з мого району :) (5-а поліклініка).
    Я стою на обліку в Корпан Р.Б. Спочатку мені не сподобалась, але по ходу виявилась хорошою приємною жінкою. Не нагружає зайвими аналізами і ліками. До речі, в неї найбільше вагітних (за її словами) з усіх лікарів ЖК. І є непрописані, з області (бачила адреси на картках).

13. vernata

vernata New Member

Ви не повірите, але таких поліклінік дві. Одна в Вашому районі, а одна на Чупринки. Тринька - це лікар з Чупринки, Петрик - мабуть, з Вашої поліклініки.

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

на Виговського- це власне 5 міська поліклініка, а на Чупринки- поліклініка 5 міської лікарні. 2 різних мед. установи, але плутанина спавді виникає.

15. bubamara

bubamara Member

Я стою на обліку в Дорожній поліклініці (на Повітряній, Левандівка) у Марцух Оксани Вікторівни. Лікарем я повністю задоволена і як фахівцем, і як людиною. При встановленні на облік я пройшла всіх лікарів (окуліст виявилася повна халявщиця, формально заповнила обхідний листок і чао), здала аналізи (все це було безкоштовно, без ніяких скерувань у супер-пупер лабораторії типу Синево, Медіс, і т.п.), мене оглянула Оксана Вікторівна, і оскільки ніяких проблем виявлено не було, наступна моя зустріч з нею буде в наступному місяці. Проте, в разі будь-яких запитань вона просила телефонувати у будь-яких час. На вибрані УЗД теж не скеровує, я принесла результати УЗД-обстежень з Інтерсоно, і єдине, що вона попросила, щоб наступного разу зазначили додаткові дані щодо внутрішніх органів дитини, які є важливими, і які в Інтерсоно, за її словами, часто пропускають. І ще, що приємно, завжди при призначенні наступної зустрічі, вона запитує про зручний для мене час. Я приємно здивована таким ставленням, оскільки від звичайної державної клініки я цього не чекала, а це підтверджує моє переконання, що багато що залежить від людини, а не від місця, де вона працює.

16. vernata

vernata New Member

Неля Іванівна скерувала мене на Короленка, каже, що аналізи на Торч-інфекції там роблять безкоштовно, а от пренатальні (альфа-фетопротеїн, ХГЧ і екстріол) там ніби не роблять, якщо не зроблять, доведеться здавати в платній лабораторії.
    Чи ніхто не знає точної адреси на Короленка?

Я була сьогодні, а на наступний раз випросилася аж на 14 лютого, правда, сечу маю здати швидше.

17. Annabela

Annabela Happy Member

Я теж стояла на обліку в цій поліклініці (зв місцем прописки). Про Корпан дуже багато позитивного чула і навіть обного разу до неї потрапила. Після роботи низ живота неймовірно болів (13 тижнів), незнала де податись, пішла в поліклініку, там ьільки вона приймала. Дуже приємною мені видала, спокійно оглянула і заспокоїла, багато чого порадила. Я вже в той час стала на облік до Іванюти-Мануйлик, тому не хотіла наводити бучу там і змінювати лікаря. Мануйлик звичайно ще та штучка. Лишень хвалилась своїм кабінетом модерновим (у неї єдиної ремонт і нові меблі і крісло). Але спокійно тамсидіти неможливо було, тільки і чула-ноги витри, там речі не клади, тут не сідай і тому подібне. Порад ніяких, жодного запитання про моє самопочуття і вічно у відпустках та на лікарняних. Благо медсестра була в неї дуже хороша, приємна молода дівчинка, лише з нею можна було нормально поговорити. Ще Мануйлик вічно нав"язувала мені своїх родичів-акушерів на пологи і дуже гнівалась, що я не ведусь. Дала мені відксерити купу паперів, типу облікова карта, а там було 500 листочків і всі повторювались. Я відксерила лишень необхідне, вона нічого не сказала, але зла була, а я довольна))))))))) Загалом нічого вона від мене не отримала. Зла вона дуже і хамовита. Вже з острахом думаю, як буду вставати на облік до неї вдруге.

18. vernata

vernata New Member

А навіщо? Підіть до іншого лікаря.

19. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Для Vernata: адреса - Короленка, 9.
    В Меділайні на Науковій аналізи на АПФ, ХГЧ і естріол коштували 150 грн (але я їх не робила :) , стала пізно на облік, а після 20 тижня вони не інформативні).

20. Annabela

Annabela Happy Member

Напевно так і буду робити, але для цього потрібно писати пояснення, чому саме я хочу до іншої:girl_mad: Хоча у першу вагітність мені посто пощастило, одразу познайомитись з лікарем у якого народжувала і зі всіма питаннями я зверталась до нього і ходила на огляд. А в поліклініку приходила лише для галочки.