Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. vernata

vernata New Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

Мені під час першої вагітності обмінку видали зразу, як тільки стала на облік. Я її носила кожного разу з собою. правда. моя лікарка не дуже спішила її заповняти, ніколи не мала на це часу. Вже коли я вимагала, давайте запишемо результати всіх зроблених аналізів, з неохотою писала.

2. mashynka

mashynka Well-Known Member

Дівчата, напевно трохи дурне питання... але... з вашого досвіду - коли краще іти здавати аналізи ті всі обов"язкові загальні? В нас в ЖК аналізи приймають 3 дні - понеділок, вівторок, середа. Марту не хочеться зранку з собою вести туди, чоловіка затримаю перед роботою... хочу потратити поменше часу.

3. Рибка

Рибка Well-Known Member

Ну якщо подумати логічно, то у вівторок мало б бути найбільше людей, бо хворі переважно після вихідних звертаються до лікаря, а у вівторок здають аналізи.
    Я часто ходила в понеділок, то черги на заг. аналіз крові великі були.
    Тоді може в середу?

4. olena

olena New Member

Я зауважила,що у понеділок найменше народу,а ще якщо прийти трохи швидше(в нас приймають з 9.00,а я приходжу на 8.40),то взагалі та процедура швидко проходить.

5. mashynka

mashynka Well-Known Member

Дякую, дівчата. Тенденцію зрозуміла (основне не в вівторок :).
    В нас аналізи приймають з 8 по 10ту (поліклініка в центрі, на вул. Стецька-Фредра). Піду в понеділок дуже раненько (перед 8ою) - після свят може ніхто так рано не прийде :)

6. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Це також і моя поліклініка. Я пару раз здавала по середах близько 9:30, то людей зовсім не було.

7. Jarina

Jarina Well-Known Member

а хіба по закону обмінку не зразу видають?
    то настоюйте на свому!
    мені дали зразу,як ставала на блік. І попередила лікарка - кудись їдеш, йдеш і т.д...
    носи з собою!
    або ставте на місце "мудрих" лікарів або...терпіть....

8. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

мені також зразу дали, ну тобто другого разу як я прийщла на прихід до лікаря. Зараз вона вже трохи "потрьопана" від вічного носіння) деколи забувала навіть витягнути з сумки і так носилася з нею цілий тиждень)

9. airy_cat

airy_cat New Member

Тоже на Стецька стояла - там вторник, по-моему, единственный день, когда гемолизины сдают. А народу по разному - но я всегда к 8 приходила, чтобы долго не ждать.
    На Фредра только кровь с пальца и мочу. Соответвенно мочу, когда угодно, а кровь с пальца - как повезет. Пенсионеры стихийны по своей природе. Но в плохую погоду народу меньше ))

10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

І я там стояла, завжди ходила вже в кінці десь в 9,30 - 9,45 - ніколи нікого не було. Якраз раненько найбільше людей - бо всі хочуть прийти раніше щоб без черги:)

11. classic

classic New Member

я так і ношуся з обмінною всюди ... правда я її в зошит поставила , в який аналізи записую,перексерині узд та іншу інформацію про мою вагітність...так менше мнеться)

коли приходжу в ЖК ,то не лікарка ,а медсестра завжди бере обмінну,записує всі останні аналізи ... треба їй буде віддячитись вкінці ...ще й завжди звонить коли я не прийшла в назначений день!

12. Natalya

Natalya Well-Known Member

Підтримуєте віддячування? Для чого? Хіба медсестра не просто сумлінно виконує свою роботу?

13. classic

classic New Member

повністю згідна,що медсестра виконує свою роботу!!! ще ні разу не платила ні лікарці ,ні медсестрі , хіба як ставала на облік , то на фонд лікарні символічні 50 грн заплатила ,бо я не за місцем прописки. Думаю просто купити медсестрі коробку цукерок і шампанське чи щось таке ... їй приємно буде)

14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Я нічо не платила. А зараз коли дехто пише про 500 грн - мені аж слабо стає...
    Правда, відношення було погане...

15. In4a

In4a Well-Known Member

Знову хочу повернутися до Здравко Нелі Іванівни з поліклінікі на Чупринки, про яку багато хороших відгуків. Моя однокласниця минулого тижня встала до неї на облік з другою вагітністю, жалілася, що Н. І. "не підходить УЗД з Інтерсоно, щоб хоча б одне УЗД було зроблено там, де вона скаже", "аналізи здавати тільки в Сінево", сечу здавати кожен тиждень і до неї приходити теж раз в тиждень...

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

і що це сталося з Н.І? До мене жодного разу не приставала з нав язуваннями : я одразу , правда, попередила, що вже маю ( з 15 тижня) лікаря з пологового, у якого і планую народжувати. То надалі Н.І лише могла запропонувати когось, якщо не знаю до кого звернутися. Але її влаштовували усі результати ( о, за виключенням аналізу крові та сечі, які я принесла із Залізничної лікарні- попросила перездати у них в поліклініці).
    п.с.Не знаю, кого вона радить з лікарів з пологового, але УЗДистів радить хороших.

17. vernata

vernata New Member

Так, це правда. Я хотіла УЗД робити на Рапопорта, а довелося робити в ОДЦ, хоча УЗД я задоволена. А от аналізи в "Сінево" не здала, прийшла, мені порахували вартість - 400 грн., це для мене забагато, термін здавати аналізи пройшов, в понеділок іду в ЖК і чекаю, що мені на це Н.І. скаже.

---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ----------

Я через те і просила робити УЗД на Рапопорта, щоб на УЗД міг бути присутній лікар, в якого я народжувала першу дитину і планую народжувати другу, але почула категоричне ні.

18. рижик

рижик Well-Known Member

Напишете, будь ласка, як вона до цього поставилась.Мені цікаво, бо коли я стояла в неї на обліку, то на ніякі дорогі аналізи вона не направляла, навпаки, радила без чого можна обійтися, а що дійсно потрібно. Щодо УЗД вона пропонувала декількох спеціалістів. Загалом, я була задоволена нею як лікарем - професійна, чуйна.Думала, що якщо буде потрібно - то піду тільки до неї (тай лікувалась я постійно в Н.І.).

19. Марточка

Марточка Well-Known Member

Я вчора випадково попала в жіночу консультацію до Кузьменко в полікл.на Симоненка.Вона мені видалась на перший погляд приємною і розумною лікаркою.Але тут бачу тільки 2 відгуки(важко зробити по них висновки) про неї,може ще хтось до неї ходить.Підкажіть,чи дійсно вона така і чи варто до неї ходити,бо я вже обходила багато лікарів і ще поки свого не знайшда(((.Дякую

20. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Стояла в неї на обліку з першою вагітністю,і зараз теж звернулась до неї.Мені вона подобається-уважна,толкова.Єдине що сильна перестраховщиця.Тобто,якщо раптом буде якесь відхилення ід норми,одразу назначає додаткові аналізи і перевірки,не всім це подобається (при моєму підвищеному тиску і тахікардії,назначила додатково кардіограму,УЗД щитовидки і серця)В загальному,я нею задоволена,тому і звернулась вдруге саме до неї :)