Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

Може хтось чув про Булду Оксану Володимирівну? Які враження?

2. AilataN

AilataN жива

Дуже рада,що є тема куди можна написати про мого "любимого" дільничого гінеколога,щастя їй ,здоров"я і многая літа!!!Бідна ,возомнила себе крутим лікарем,на фоні моєї фіброми поставила діагноз-ВИ ЩО,ДІТЕЙ ЩЕ ХОЧЕТЕ?дитина у вас є? кажу-Є! ну то успокійтесь і не старайтесь,дітей у вас більше не буде...
    На той момент я була два тижні вагітна...ще не знала...
    Йду з поліклініки,реву взахльоб...
    А через три місяці,з мстивою мордочкою,прийшла ставати до неї на облік)))
    Вона противилась,тим більше що в мене прописка в іншому районі,та мені все одно було,мала свого лікаря який мене вів.
    Ще написала мені в карті що мені 19 років ,на цю цифру лікар з пологового довго витріщався))))я гарно виглядаю,та не настільки,особливо після питання коли були перші пологи-17 років назад)))))
    Адреса чудової лікарки(хоча в пологовому зустрічала дівчат,що в неї велись і були задоволені,все індивідуально) Хімічна,фамілія Підшибякіна(я пару раз її Пришибякіна назвала,то хай вибачає,нема чого ставити такі діагнози людям,я той день до скону буду пам"ятати,так мені гірко було)((((((((((((

3. Kalina

Kalina Active Member

в мене після тої лікарки ще й до сьогодні спогади жахливі:girl_mad:.А моя знайома, яка в неї довго "лікувалася" від всього, а потім стала на облік дуже задоволена нею, бо та її відправляє на всі можливі аналізи які є.

4. Yarmila

Yarmila New Member

Хочу поділитись враженнями про свого гінеколога, Здравко Нелю Іванівну 5-а поліклініка.:girl_claping: Це чудова, мила, приємна, старша жінка, дай Боже їй здоровя! чула від інших тільки хороші відгуки. Стою в неї на обліку по вагітності і дуже задоволена! :girl_in_love:

5. Sapiha

Sapiha New Member

Стояла на обліку в 5 поліклініці в Триньки Віри Богданівни, лікар хороший тільки дочекатися в неї на прийом неможливо. Приходить не на 8 ранку як це має бути на 9:30 і якщо ти в черзі третя то на 12 год можливо попадеш на прийом.:girl_impossible:

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

підпишуся під кожним словом! Маю з чим порівнювати. Це вже дуже поважного віку лікар, яка при цьому дуже гарно і уважно веде вагітних без зайвих призначень, залякувань, поборів, призначення препаратів фармацивтичних фірм, нав язувань своїх лікарів і т.п. Після пологів навіть дзвонила до мене додому, щоб поцікавитися як себе почуваю, чи налагоджене ГВ, дала поради щодо підвищення лактації і т.п. І це все- абсолютно за власною ініціативою.

7. vernata

vernata New Member

Можливо, я дуже суб"єктивна, але про цю лікарку у мене жахливі спогади. Щодо черг - це правда, вона обслуговує людей по 45 хв мініум, але не думайте, що це вона приділяє їм стільки уваги, вона вирішує свої справи по мобільному. А справ у неї багато: торгівля бадами важливіша за прямі обов"язки. Чого вона мені тільки не видумувала, щоб я ті бади в неї купила, навіть умудрилася з ходу поставити діагноз "хворий кишківник", хоч у мене ніколи таких проблем не було. У мене був і тонус матки, і недостатність кальцію, і ще багато чого. Якби я пила те, що вона мені казала, не знаю, чи б доносила дитинку. Я перестала їй давати гроші, і ми перегавкувалися аж до самого кінця. А тепер я знову вагітна, знову потрібно ставати на облік, ні за що до неї вдруге не піду. Порадьте хтось хорошого лікаря з поліклініки на Чупринки.

---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

Чи великі до неї черги, а то в мене перша дитинка ще маленька - 10 місяць, нема часу в чергах стояти/сидіти.

8. In4a

In4a Well-Known Member

Ну от і я про неї багато чула доброго, пішла до неї десь років 4 тому, подивилась вона мене і каже: "Ну бачу тут аборти були"...:shutup: Я: "Ні, не було". Вона: "Ну це, звичайно, Ваша справа не казати..." Більше до неї не ходила.

9. Yarmila

Yarmila New Member

чесно кажучи так черги великі, але як на мене воно того варте.
    бажаю знайти хорошого лікаря)

10. сніжна

великі. Вони такими були ще 7 років тому і це реальні черги з пацієнток,кожній з яких вона старається надати повну консультацію.Крім того, після того як я за вагітність мала "честь" познайомитися до 20 тижня вже з 4 гінекологами, саме Нелю Іванівну мені порадила знайома лікар як спеціаліста у якого консультуються самі лікарі - жінки з поліклінічного відділення 5 лікарні ( це, до речі, через кілька років підтвердила і майбутня братова - медик )

11. vernata

vernata New Member

Дівчатка, якщо не важко, напишіть розклад роботи Здравко Н.І., ніяк немає лишнього часу з малечею бігати взнавати.

12. сніжна

ви просто подзвоніть у реєстратуру поліклініки на Чупринки і ще все уточніть. Раніше було так: понеділок і середа- друга зміна ( з14.00 до 19.00), вівторок-четвер- перша ( з 8 до 14). П ятниця- вихідний.

13. Yarmila

Yarmila New Member

я якраз до неї йду завтра, там зараз трішки по інакщому
    понеділок і середа з 15 до 18 (друга зміна) а вівторок і четверг з 8 до 12 (перша зміна)

14. vernata

vernata New Member

Якщо Неля Іванівна візьме мене на облік, то, мабуть, будемо інколи з Вами в одній черзі сидіти :)

15. Yarmila

Yarmila New Member

ну то побачемось))))

16. ShpalkaG

ShpalkaG New Member

Дівчата, розкажіть, будь ласочка, хто що знає про Климпуш Діану Львівну з комунальної поліклініки на Руській. Стала до неї на облік. Перше враження не дуже приємне.

17. allusya

allusya Well-Known Member

Я раніше також думала ставати до неї на облік, але після відгуків (в неті їх достатньо) вчасно передумала.

18. сніжна

скористайтеся пошуком на цьому форумі. Про неї відгуки є, в тому числі і мій. В тому числі у темі про "чорний список лікарів у білих халатах". Коротко: мені "знайомство" із нею мало не вартувало вагітності на 15 тижні...

19. ShpalkaG

ShpalkaG New Member

Спасибі за інформацію. Вона мені відразу не сподобался. Почала шукати про неї щось в неті. Знайшла ваш форум. Але як мені тепер від неї піти? Вона, мабуть, не захоче документи віддавати.

20. сніжна

я від неїпішла у 20 тижнів. Правда, зі скандалом, бо виписки вона мені справді не хотіла давати.Але в результаті видала ( бо це їх обов язок і моє право змінити лікаря чи консультацію, щоб вони не говорили) Але тут є два варіанти:
    1. Шукаєте собі лікаря, до якого хочете ставати на облік і якщо не здавали купи аналізів, просто стаєте на новий облік і здаєте все заново.
    2. Шукаєте собі нового лікаря, а до Діани Львівни підходите і говорите, що у зв язку із зміною місця проживання змінюєте і ЖК, тому просите видати виписку з усіма аналізами на руки. До речі, це у ЖК зобов язані зробити : ваша каорта залишається у них, а вам на руки видається виписка з печатками з усіма результатами уже пройдених обстежень та аналізів. Листок обходу ін. спеціалістів і так у вас має бути на руках, якщо ви ще не усіх обійшли ( це можете закінчити і у ін. ЖК). Як бачите, все реально. Перевірено на собі. Про що ні секунди не шкодую, бо ін. лікар у ін. ЖК - це вже зовсім інша історія ( позитивна)