Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. fialka_lv

fialka_lv New Member

Дівчаточка, порадьте до кого на Руській стати. Бо щось імена усі там невідомі і відгуків майже немає про лікарів з цієї жк. А час ставати :girl_sad:
    Дуже дякую!

2. pompocska

pompocska Member

Дівчаточка, що там зараз в жк на раппапорта?
    Була колись в колодій на обліку, ну дууже черги велитенські. Як там до інших? відгукніться, можна в пп, ну дуже важливо!

3. StMarta

StMarta Member

Мабуть залежно як у кого.
    Я також планувала ставати до Колодій, але так як на 7 тижні себе дуже погано почувала, то довелось прийти в ЖК, не вибираючи день. Так я потрапила до Крикус Наталі Володимирівни, вона мене взяла на облік без всіляких заперечень, хоча я навіть не маю львівської прописки. Черги у неї по різному буває, переважно я якось завжди попадаю так, що переді мною 3-5 людей, при чому не залежить чи у лікаря перша зміна чи друга.

4. pompocska

pompocska Member

Дякую.
    Крикус один раз заміняла колодій, коли та була у відпустці. Не погана, здалася..
    А в колодій чеееееррргии страшенні. Хороший спеціаліст, але минулої вагітності пів життя вистоювала до неї.

5. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Я сьогодні приїхала в ЖК на 7:45, то була в черзі вже 9 чи 10 по рахунку :) До 10:00 справилася. Звичайно, що чекати - то не найцікавіша справа, але рятує читалка, фейсбук плюс в мене є час на те чекання. Я дуже задоволена, що на обліку в Колодій, можу сміливо її радити.

• Подобається Подобається x 2
  6. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

А мені цікаво чи то у всіх ЖК так: лікарняний можуть тільки продовжити зі стаціонару, сама лікар в ЖК не має права його відкрити? І як бути якщо потрібно лежати, а лікарняний більше не дають? Можна до сімейного лікаря звернутися?

7. pompocska

pompocska Member

я теж люблю колодій )) але я з дитиною мушу ходити на огляд, а вона в мене непосидюча
    тому мені потрібно когось, до кого не такі черги

• Подобається Подобається x 1
  8. Kamilla kiss

Kamilla kiss New Member

Вопрос в том где ее брать?
    Можно ли оформить на поздних сроках?
    Была в интерсоно за нее там никто ничего не сказал.
    Пустят ли на роды без нее?
    У меня 9 недель, Узи делала в интерсоно сказали анализы только с 12 недели и то лишь 1 анализ на патологию кровь с вены и все.
    У вас как было? как правильно?

9. zetta

zetta Well-Known Member

Пустять в обсервацію . Обмінна карта заводиться коли стаєте на облік в поліклініці .

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

обмінну карту дуже бажано мати.
    Крім всього іншого, це ще і вагомий доказ того, що Ви були вагітні і народили. Мати такий документ не зашкодить
    Так, можна оформити на будь-якому терміні, але варто врахувати, що для отримання результатів всіх аналізів може знадобитись більше тижня.
    Декретний листок також виписують при наявності обмінної карти. Тож якщо потрібен декретний, треба мати карту в 30 тижнів (отже, на облік стати в 28), а якщо не потрібний - то можна і в 32 і в 34 тижні стати на облік і оформлювати карту. Пізніше не дуже бажано, бо пологи можуть і в 37 тижнів початись.

11. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

ЖК не відкриває, може хіба продовжити після стаціонару якщо є спец. помітка на виписці звідти.
    Сімейний може відкрити, але по своїх діагнозах

12. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Дзвонила я сьогодні у свою поліклініку, то на Стeцька, моя лікар - Шeрeмeта, алe вона до сeрeдини сeрпня у відпустці. Дівчата, чи хтось стояв у нeі на обліку, які вражeння? Можe можeтe когось іншого з тоі поліклініки порeкомeндувати? Сказали мeні, що або зараз вставати до якогось іншого лікаря, або чeкати свого. І от, я в роздумах, як то бути. Маю вжe 21 тиждeнь, то нe знаю чи йти вжe, чи вжe 2 тижні погоди нe зробить? :)

Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk

13. Orman

Orman Модератор-бомба

а мені сьогодні видавали листок непрацездатності в Залізничній. Завідуюча мусила прийти-подивитися (шо там за 5 хв можна роздивитися). Нарипіла на лікаря, що взяв мене так пізно на облік, і що вона забороняє, і всяке таке. В моїй присутності говорила про мене "вона". Ну зразок адекватності і професійності, що й казати.
    Я мала гарний настрій і просто старалася не сміятися їй в лице.
    Але реально лікарі там класні, а завідуючу ніби хтось в п'ятку безперестанку кусає.

14. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Ха-ха, ото ти точно підмітила)
    Я точно не змогла б з нею спільну мову знайти, бо з людиною, вираз обличчя якої постійно говорить "що ви всі від мене хочете? я сьогодні не в настрої" говорити важко)
    То виходить ти стала на облік в 30 тижнів і зразу листок видали? Що там зараз здавати треба, багато лікарів проходити?
    Ти знову в Дзебака?

15. Orman

Orman Модератор-бомба

нє, я в 25 чи що стала. Взагалі рано )))
    так. Він мене навіть згадав.
    терапевт, ендокринолог, окуліст - за два дні пройшла. Якби підгадала зміни, то могла й за один. Черг не було. Там ще в списку стоматолог, але ми всі зробили вигляд, що його там нема ))) Не те що мені шкода, але то треба йти до свого, а моя була у відпустці, та й таке.

16. Nastylove

Минулого разу я пішла до того, що в лікарні, вони там на 1 поверсі, в якихось дєбрях...корочє, я той кабінет довше шукала ніж він мені підписував мед.огляд) Сказала, що скарг не маю, а його то в принципі і не цікавило.
    Пам"ятаю ще минулого разу ЛОРа треба було і хірурга, вже немає їх в списку?
    А терапевти там різні, в різні зміни? Бо я дуже не хочу попасти до того що минулий раз був. От спеціально знайду його прізвище в картці - всі нерви мені тоді витріпав( бо бачте аналізи не ідеальні в мене були)
    Круто) Мені подобається оголошення на дверях в його кабінет про шкарпетки)))
    А я піду знову до Кулик, бо ходжу до неї на огляди, то вже не буду шукати легких шляхів))) Трохи прийдеться в чергах посидіти.

17. Orman

Orman Модератор-бомба

нема
    Так, на першому поверсі. Я в жінки була, ну вона слухала, щось випитувала. Але недовго.

ой, не можу я в чергах ))) Вчора як сиділа, то до Дзебака, за той самий час четверо пішло, а до Кулик - двоє. Ну і черга від початку в неї в три рази довша.

18. maty

maty Well-Known Member

заінтригувало- що за оголошення?

19. Nastylove

Оу, до нього вже черги є? Я як не прийду, то до нього нікого немає, ну максимум 1 людина чекає.
    Просить мати з собою на огляд чисті змінні шкарпетки)

• Смішно Смішно x 1
  20. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Мене цікавить таке: якщо я поздаю аналізи в платній лікарні і потім прийду з ними ставати на облік в державну - ці аналізи зарахуються чи мене поженуть по-новій в себе? Чи то ще може від лікаря залежати?