Жіноча зрада

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем TinyFlower, 8 Червень 2012.

1. lizarda

lizarda New Member

Відповідь: Жіноча зрада

не така вже й страшна проблема

1. це ж було до шлюбу

а яка різниця коли це сталось, до шлюбу чи після. основне,що була зрада коханої людини.

2. Liona

Liona Well-Known Member

Мусіла 4 рази перечитати, аби дійшло, що то іронія )))) Бо аж мову відняло, чесно ))))

Пупере, ви серйозно? ) Тобто якщо люди просто зустрічаються - в них нема обов'язків одне перед одним? Тільки після шлюбу?

3. Sertce

Sertce Member

Вірність крізь призму часу і відстані- це важко і майже фантастика.
    Кажуть: "Верно ждут только двое- мать солдата и солдат дембеля". До чого я веду? До того, що всі ми люди, здатні помилятися. Зрада, це та ж помилка. Рідко коли двоє людей, якиx розділяє "закордон" мають терпіння дочекатися один одного.

4. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Важко - так, фантастика - не можу погодитись.

5. smilee

smilee New Member

якщо Ви про примирення, то 100% ніц не дасть. А от забути цю всю ситуацію, яе страшний сон - можливо і вдасться, хоча навідуватись буде.

6. TinyFlower

TinyFlower New Member

Чоловік пішов на примеринення!!!! Але тепер почала задумуватися я.. Варто мені токого в хаті тримати, що все трощить і т.д..!!!!

7. glasses

glasses Member

Тепер я Вас взагалі не розумію, Ви закатали тут темку, хотіли примирення, казали про кохання, що хочете залишитись лише з тою людиною. Питались порад, а тпере що?Не знаю чи хочу це мати в хаті?На мою думку Вам потрібно вирости, не по віку, а по розуму. Ви або самі не знаєте чого хочете, або насправді занадто юна до сім"ї. Вас зрозуміти, неможливо

8. Materynka

Materynka Well-Known Member

Поки читала 16 сторінок, то було мені шкода головних героїв, але останній допис авторки теми заставив повірити в те, що вона сама не знає чого хоче. Сумно. Чоловік не міг по-іншому висловити свій біль і образу, то тепер за це він ще й став непотрібним. Для чого взагалі одружуватися людям які не готові до сімейних стосунків і труднощів?

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

То називається не "задумуватись почала", а вимахуватися почала.....Немає в вас ніякої любові до нього...І нащо було оте все писати, "поможіть, рятуйте, бла бла бла", смішно. Шкода мені вашого чоловіка...
    Кинути все, поїхатидо коханої, одружитися, а потім ....просто нас....ли на голову і ще й носом крутять. Тяжко..
    Якщо ви його не кохаєте, то дайте хай хоч документи собі зробить, а то людина лишила все тут і поїхала за океан, то ж не вертатися тепер і без дружини і без роботи і без грошей.
    А ви, Тайнілав, менше з друзями обговорюйте своє приватне життя..Це так, безкоштовна порада вам.

10. Chikapina

Chikapina New Member

я від авторки шаленію) тут вона виписує як шкодує,як кохає свого чоловіка....а тепер,коли він все таки вирішив пробачити її ганебний вчинок вона починає хвостом крутити..шановна не крутіть нікому голову.я бачу вам той чоловік не потрібен, так нащо було тут сльозами заливатись? дивна ви.

11. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Насправді,таке пробачити дуже важко,а тим більше для чоловіка.
    Та,думаю,що жіночка задумалась,тому,що по-перше пробачив,по-друге може таке трапитись ще не раз і,що тоді знову скандал...,по-третє,бо мало того,що пробачив,то ще й треба,щоб розумів,яке щастя може втратити.

Не загравайтесь.Краще відпустіть його поки не пізно.Сумніви ваші,бо вже пішло порівняння...

12. smilee

smilee New Member

А мені здалось, що відбулось"прощупування почви" на предмет загальної думки про життєву пригоду авторки. Нащо було взагалі виносити таке на загал? Особисто для історія сумна, і вихід тут тільки один: дати спокій хлопчині, і собі. Розійтись! І молитись, щоб ця історія в майбутньому не повернулась про ти Вас!

13. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

Темку створили взагалі-то цікаву... На форумі завжди обговорюється лише чоловіча зрада, які вони негідники чи просто бабії, гуляють заради задоволення чи мають на те вагомі причини і т.д.
    Хотілось би тут обговорювати справді різні життєві ситуації і розкривати жіночу психологію, чому вони (дівчата) йдуть "на сторону".
    А ситуація форумчанки очевидна - вона сама не знає чого хоче...ех, молодість:girl_tender:

14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Навпаки дуже можливо зрозуміти. Це страх. Страх нам не друг. Його треба викинути геть.

Чоловік місяць робив терор людині за те, що вона помилилась. Так вона ще дитяча і ще не надто добре обдумує свої вчинки, але інша половина повела себе по відношенню до неї не надто гарно. Він був злий. Так. Злість проходить через тиждень. Не можна тримати образу довго, бо вона сама починає людину їсти. І взагалі, не розумію як можна тримати образу на людину довше ніж тиждень ну або кілька тижнів. Але я не про те. Образа образою, а приниження то вже з іншої байки. Коли мій чоловік був на мене ображений, то він просто закрився в собі і зі мною не спілкувався. Просто попросив мене його залишити. Коли ми лишень одружились, то я не розуміла, що то таке - залишити. Я ще не отримала сатисфакції від суперечки/сварки а він залишити. Але з часом я стала розумніша і зрозуміла, що саме тим, що він не скандалить (хоч він ще той нервус) є правильно. Мій чоловік, незважаючи на те ЩО б я не навитворяла ніколи не гримне компютером до стіни. То я собі могла таке позволити, що запустити в стіну телефоном зі злості. Хоч це мені великий мінус, і я це признаю, тому над цим працюю і також вчусь просто не псіхувати а думати.
    Так от. Тайні Фловер зараз на роздоріжжі, бо вона не знає чи вихотки чоловічої агресії повторяться а чи ні. То скажу вам так, якщо нічого не робити і над відносинами не працювати, то повторяться ще і нераз. Проте, якщо ви будете працювати над собою в першу чергу, а тоді над відносинами то можна чоловіку спокійно на це звернути увагу і його агресії зведуться на нуль. Якщо вона його любить, і він й справді той з ким вона хоче бути, то я думаю, що вони все можуть направити. Тільки їм направду треба проконсультуватись в сімейного психолога.

15. RamirZ

RamirZ New Member

Мдя... Судячи з деяких дописів, треба серед страшокласників у школах проводити роз'яснення, що петінг та оральні пестощі - то теж різновид сексу, а не "поцілунки і трошки більше, але не до ліжка", як тут хтось написав.

Я так зрозуміла, що Ваш хлопець, Тайні Фловер, скучив за фізичною близькістю. Він досі ображений, це ще не той, кого Ви знали раніше. Не спішіть. Ще мало часу пройшло. Уявіть, як сильно він Вам довіряв (отже, любив?), що так сильно зневірився. Мало знайдеться таких людей, що будуть жити із ненависною їм людиною просто аби помститися.
    Ми люди, і всі якось помиляємося. Важливо вміти спокутувати, виправити і не наступати вдруге на ті ж граблі.

16. Маруся-мама

Також таке подумалось :)

Власне. Якщо зуміють, той навчаться разом жити. А як ні, той просто буде шкода.

17. TinyFlower

TinyFlower New Member

Та слухайте люди якщо він в хаті мені побив всю електрику, то потім в сім'ї все одно будуть якісь не порозуміння і він дальше буде все товкти, що я купляля і витрачала не малу суму грошей!!!

18. Маруся-мама

Не гарантовано. Ви забагато перекладаєте вини на нього. Якщо чесно, то ви обоє рабоє. Останнє китайське попередження - підіть до психолога!!! Не пошкодуйте 100 долларів.

19. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Моя думка,що він вам і таке пробачав.Але я знаю таких чоловіків,які в певних ситуаціях все трощать і так всю жизню.
    Їх жінки терплять таке,то вам слід дуууже добре подумати і поговорити на тему,яким ви собі уявляєте своє спільне співіснування

20. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ви прислухалися хоч до одної поради, які вам тут давали? Хоча б на рахунок психолога думали? Бо ви все з пустого в порожнє, тільки звинуваченнями кидаєтеся і чекаєте щоб вас виправдали і вам підтакнули:)