Жіноча зрада

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем TinyFlower, 8 Червень 2012.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Жіноча зрада

Та власне, що авторка пише дурниці. Він не є нелегально, бо в’їхав в країну по легальній візі, і на протязі часу який дозволила віза він з нею розписався. Далі йде процес оформлення документів, і сам процес займає кілька місяців до року часу. АЛЕ, це не означає, що людина в процесі вироблення документів є в країні нелегально чи незаконно. Все законно. Так дозволено.

Він би був нелегально, якби в’їхав в країну по туристичній візі, яка дозволяє перебування в країні 6 місяців, а потім треба пакувати манелі додому. Якщо не спакується і не поїде і не продовжить візу, або не змінить її статус, тоді щойно нелегалом робиться. І щойно тоді, при виїзді з країни повторний в’їзд заборонено на наступних 10 років.

2. Roxie

Roxie Галицька панянка

А я то все думала - як ж він може бути нелегально, якщо він її чоловік?. тепер ясно..

3. Маруся-мама

І взагалі дівчєта. Чим більше я думаю про ту всю ситуацію, тим більше схиляюсь до думки, що треба то все розігнати в різні сторони. Приїхав - зробити йому ті документи, і нехай шурує на всі 4-ри сторони. Але чи варто ліпити то, що не ліпиться?

4. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Думаю, що не варто. Не зможуть вони жити далі, бо не буде довіри в сім"ї.

5. AilataN

AilataN жива

Точно, не зможуть. Але будуть.:girl_wink: :girl_haha:
    А що, на форумі ще є багато тем. Рекомендую спочатку " чоловік -тиран", потім "чоловіча зрада", потім "мати-одиначка", потім "розлучилась- розійшлась, що далі". По законам жанру.
    А можна одразу до останньої почати дописувати. :girl_wink:

6. La asiano

La asiano New Member

Якби не ліпилось, те, що не ліпиться то цих би тем і не було. Але життя - складна річ, і судити не можна нікого, у кожного свої переконання та погляди, і своя правда.... Хоча особисто я не ліпила, про що ні хвилинки не шкодую!

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В нас у знайомих теж така ситуація. Жінка зрадила чоловіку з його є співробітником і пішла до нього жити, бо він успішніший, в нього краща машина і він не збирається повертатись в Україну, як її чоловік. Ситуація просто жахлива.
    Кажуть, що таке стається, коли двоє на чужині: або сім"я укріплюється, готові стояти одне за одного до останнього, або розлучення...

8. Solodka Konfeta

Solodka Konfeta New Member

Якщо є кохання, не варто з ходу все рушити. Якщо чоловік любить, дасть ще один шанс, а з часом і довіра повернеться. А взагалі - така дурня про зради чоловіку розповідати. Менше знає, краще спить:girl_tender:Моя бабуся (як я ще дівувала) мудро говорила: "Навіть рідному чоловікові ноги тільки по коліна показувати треба". Думаю, ця ідіома зрозуміла.:girl_bye:

9. Almariel

Almariel Well-Known Member

ага, ніякої довіри - найвірніший рецепт міцної сімї!

10. blondy

blondy New Member

Маю одну знайому, яка три рази намагалася виїхати в США до свого коханого, на четвертий їй це вдалося. Весь процес тривав три роки. З її боку зрад не було, знаю на 100%, не раз говорила, як погано одній, але нікого іншого не хоче...А коханий перед останньою спробою сказав, якщо і на цей раз невдасться їй приїхати, то він повертається на Україну, бо не може більше без неї.
    То, може, авторці більше хотілося Америки, ніж бути з коханою людиною, та й чи було це кохання?

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

12. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Зраджувати - дурня :girl_bye:

А "розповідати/не розповідати" факту зради не зітре ніяк.

13. Маруся-мама

а пощо їй тута Америка, якщо вона там вже є багато років:girl_haha:

14. Roxie

Roxie Галицька панянка

Чесслово - хотіла те ж саме спитати :girl_haha:

Так справа в тому, що авторка теми мабуть і не розповіла б, якби її колишній (той з ким зраджувала) не постарався...

То виходить, що краще коли чоловік то від когось іншого дізнається? Чи сподіватись що не дізнається?

15. glasses

glasses Member

16. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

17. Solodka Konfeta

Solodka Konfeta New Member

Дівоньки, ви так мене порадували:) А з огляду на ваш подружній вік розумію ваші хіхоньки з приводу жіночих колін (вище них і нижче них). Я дуже люблю свого чоловіка і це взаємне кохання, якщо б раптом знову повернула свої 18, то вийшла б заміж тільки за нього. Та все ж життєвий досвід дозволяє сказати, що моя бабуся була мудра жінка:girl_yes2: А вам усім бажаю довгого щасливого подружнього віку і такої розкоші як стовідсоткова довіра. Нехай ваші дітки будуть здоровими і дарують вам радість батьківства:girl_wink:

18. TinyFlower

TinyFlower New Member

Привіт!! Вибачайте, що давно не появлялася!!
    Ви пишите, якщо він одружений зі мною то він тут легально.. Це не правда!! Ми не вчасно розписалися, а потім ще чекали 5 місяців поки подали документи!!
    Толком в нас нічого не змінилося... Я стараюся все ліпити в купу, а він все руйнує.. Як дальше живемо в окремих спальнях і практично не спілкуємося.... От я сказала його другу по роботі, що він розпускав руки до мене.. Той був в шоці.. Видно з ним поговорив бо мій заспокоівся в цьому плані!!!

19. Маруся-мама

Такс... давайте все по черзі розберемо.

По-перше ви написали, що ви з ним розписались. Значить у нього статус змінився, навіть якщо документи ви не подали в відповідний час який вимагався законом. Все. він нелегалом вже не є. Те, що ви не подали документи вчасно просто ускладнило процедуру і затягнуло її на довше, ніж би було в іншому випадку. Так як він би міг отримати право на працю на протязі пів року, тепер треба буде чекати рік, а то й довше.

Якщо чесно, то я в шоці. Для чого починати справу по об’єднанню сімей, чи спровадженню сюда нареченого, якщо до кінця все не вияснити а потім в результаті витрачати величезні гроші на адвокатів. То просто глупість, як на мене. Якби я не знала як то робиться, і що то коштує, то я б інакше на таке реагувала. Деякі люди поводяться так ніби в них голова аби волосся носити, а вона для того аби думати. Не до вас конкретно, бо ви не одна така. Але, як казав мій вуйко, за "мудрою" головою рукам і ногам нема спокою.

Йдемо дальше. Ви кажите - живете в різних спальнях, але ви ліпите до купи. Що ліпите, якщо ви практично не спілкуєтесь. І взагалі, як можна будь-що ліпити не спілкуючись. Мдямс... мені таке невідомо.

Я знаю так як в мене було. Були проблеми. Я сіла з чоловіком на нейтральній території, і сказала, значить так - була помилка моя, була помилка твоя. Тепер у нас є або можливість співпрацювати і ліпити щось до купи, або ми розбігаємось в різні сторони. Про документи не журись, твої документи нікуди від тебе не втічуть, що б там і як.

А повертаючись до документів. Вам треба буде йти на інтерв’ю разом, де вас будуть питати про інтимні речі і ваше співжиття. Не пройдете того інтерв’ю, або будете знову платити купу грошей адвокату. Ну, то вперед. Чому б і ні. Треба дати адвокатам заробити, а вони будуть справу тягнути, аби побільше взяти. Чого, то ж їх гроші, то ж вони беруть 200 долларів за годину. А наші люди платять, бо думати не конче. Щось мене понесло...

Тепер повертаємось до ліпки. Я поставила свому чоловіку умови, і вислухала його побажання і умови. І він мені сказав що він буде виконувати, бо може, а про що можна забути. Те саме було і з моєї сторони. А далі пішли додому і поводились якби нічого не сталось, бо все було обговорено і винесено на верха, як кажуть американці.

Ви мене звичайно вибачєйте, але як щось ліпити неспілкуючись я ніпанімама.

Тре мені закрити доступ в тему, бо я від наших людий трошки в шоці.

PS. Дівчєте, але видите він таки працює. Хоч і нелегально, тобто без документів аля право на працю, сошейтл секуріта. І печєтка в пашпорті є.:girl_blum:

20. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Вау, не піти до психолога, не розповісти про рукоприкладство адвокату, але ходити об*ти чоловіка перед співрбітниками і друзями, і при цьому стверджувати, що щось намагається налагодити, ліпити до купити. Та своїми ж "руками" руйнуєте все, що тільки можливо зруйнувати.
    Порада на майбутнє, в інших стосунках, бо з цих вже нічого доброго не буде. Не виносьте бруд з хати по коліжанках і співробітниках. Проблеми вирішуються між двома, якщо не виходить, тоді звертаються до фахівців. А коли вже на стосунки зовсім наплювати, тоді розносять той бруд по коліжанках і т.п.
    Хоча, спершу мені чоловіка було шкода, але чим більше читаю, тим більше дивуюсь, ну невже за кілька років спілкування не було помітно з ким маєш справу, невже не було видно, що дівчина не зріла недалека. Напрошується висновок, що яке їхало, таке здибало.