Відповідь: Жіноча дружба тадам! всьооо правильно, тобто я теж так думаю але іноді ностальгія як хапне за горло, добре що є що доброго згадати навіть якщо вже з тією людиною не спілкуєшся, або спілкуєшся не так як раніше, але одинаково завжди бути не може бо всі і все міняється, пронести дружбу з однією людиною крізь все життя це рідкість але буває
Відповідь: Жіноча дружба То є так, але бувають ситуація, коли є спільні подружки, які продовжують дружити з людиною, з якою нам не дуже хочеться спілкуватися. І тоді, якщо ми дружимо усі разом, нам приходиться з нею спілкуватися
Відповідь: Жіноча дружба Раніше тут в опитуванні віддала свій голос за варіант "Маю одну справжню подругу". Тепер його забрала, бо нема в мене більше тої справжньої подруги. 6 років була, а на сьомому році дружби ота дружба "здулася".
Відповідь: Жіноча дружба В мене є подруга, з якою дружимо вже 18 років. Різне бувало, і сварилися, і не бачилися місяцями, але дружбі то не заважає. Та і ділити нам ніколи не було що, бо нікому з нас нікому не приходило до голови кинути око на хлопця/чоловіка іншої.
Відповідь: Жіноча дружба в мене є дві подруги,які в тяжку хвилину підтримали і морально,і фінансово,без питань,я навіть не просила допомоги!це і є справжні друзі,навіть якщо ми часто і не бачимось
Відповідь: Жіноча дружба те ж саме хотіла запитати... що стає приводом того що люди, після стількох років, наважуються розбивати дружбу...?
Відповідь: Жіноча дружба Якщо всі 6 років (що не мало) була справжньою, то в один момент змінитися не могла. Може то просто емоції... Інколи в таких випадках добре допомагає щира розмова один з одним без тих же лишніх емоцій і відстоювання свого "я", а просто з старанням зрозуміти іншу людину. Така взаємовіддача може багато в чому допомогти. Або ж коли я собі надумую, що от була в мене подруга, а зараз нема, бо вона мені так то зробила і тим то западлила, то ще дуже помічним є на пару хвилин уявити себе на місці тої людини. Тільки треба бути з собою дуже чесною і тоді таке в голову приходить, що сама не очікую. Оля, удачі.
Відповідь: Жіноча дружба А в мене були подружки у різний час різні. Я не знаю, аби подружка була на весь час, то треба однаково з нею мінятися Але ні з ким не розсварилася, просто якось мінялося коло спілкування, менше спілкувалися. Я завжди можу без попередження прийти до них на каву, чи вони до мене ще й досі. Ми можемо і зараз порадити щось і прислухатися до тих порад. І я дуже рада, що ми разом багато дружили, коли це було потрібно (тільки не чіпляйтеся до слова, тут не про користь йдеться ) А ще недавно думала, що маю трохи більше подружок, але ситуація сталася так, що тре було переглянути ці погляди. Не витримали "перевірки" ситуацією, та ще й зара трохи лицемірять, але то пусте. Хать не подружки, а просто товаришки тепер будуть - вони досить цікаві люди
Відповідь: Жіноча дружба Справжня з дитинства - 1, ну, ще однокласниця з 1го кл., правда деколи пропадаємо з поля зору і знов сходимось))
Відповідь: Жіноча дружба Не вірила, не вірю і ніколи не повірю у жіночу дружбу. На мою думку такого поняття нема.
Відповідь: Жіноча дружба нажаль,у мене немає подруг, знайомих досить,наче і непоганих але що робиться у мене у душі тільки із своєю доцею обговорюємо, я взагалі легко спілкуюсяз людьми, вони часто просять умене пораду,а так хотілося б мати подружку щоб і в вогонь і воду разом
Відповідь: Жіноча дружба Маю кращу подружку. Скільки себе пам’ятаю стільки і її. Знаю, що ще у возику малу мене возила ( старша од мене на кілька років). Купу всяких різних справок разом розгрібали. А решта просто подруги чи знайомі.. хто ближчий... хто дальший.
Відповідь: Жіноча дружба Подруг є багато, але про всі наєбільші секрети знає найкраща подруга-подушка. вона не засудить, тихо вислухає, сльози витре.... дотримуюсь тої думки "менше знає - ліпше спить", бо найкраща подруга може стати найбільшим ворогом.
Відповідь: Жіноча дружба Маю двох подруг з якими знаэмось вже быльше 20 років. Ми не зідзвонюємось щодня, та й не бачимось щотиждня, в кожної своє життя. Але завжди знаємо, що можемо покластися одна на одну... Навіть якщо "нирка знадобиться". А також маю подруг по інтересам, по періодам в житті, з ними зідзвонюємось частіше, здебільшу домовитись "коли? де" В жіночу дружбу вірю, хоча явище це своєрідне типу як в прітчі про черепаху і змію " укушу-скинет, скину - укусит"=))))
Відповідь: Жіноча дружба маю тільки одну подругу, у мене вже сімя, дитина, вона ще неодружена, різні погляди, проте ми чудово доповнюєм одна іншу, і я не уявляю свого життя без моєї Іринки
Відповідь: Жіноча дружба Хм... Теми не читав, але думаю вона на стільки ж можливо, як і дружба між чоловіком та жінкою. Це ІМХО. А ось дружба між чоловіками існує, ібо якщо стається якийсь серйозний конфлікт, чоловіки дуже просто його вирішують.
Відповідь: Жіноча дружба То підтекст цього речення: "неможлива"? Значить, жінки не мають шансів на дружбу ані з іншими жінками, ані з чоловіками? Круто.
Відповідь: Жіноча дружба Та ні, я такого не говорив. Мають, просто зі словом "друг" треба бути дуже обережним, як чоловікам так і жінкам. Якщо порівняти жінок та чоловіків, перші більше жаліються, що їх зрадили подруги.