Відповідь: Жіноча дружба може висловилася незрозуміло. Подруга вагітна і увесь цей час ні пари з вуст, в жодній телефонній розмові. Як на мене, то я б подрузі повідомила про свою вагітність. Очевидно їй вже зрозуміло, що щось не так. Бо чоловіка її зустріла і він ду-у-у-уже запрошував до них додому побачити маленьку донечку. На що я відповіла, що не хочу зурочити, тому дякую.
Відповідь: Жіноча дружба В студентські роки мала одну найкращу Подругу і кілька "просто" подруг. Після закінчення навчання дружба з "просто" подругами розвіялась сама собою, як дим. Як випадково побачимося, то перемовляємося словом, та й усе. А найкраща... Наші шляхи розійшлися через те, що вона конче хотіла бачити мене своєю дружкою, а я не могла приїхати через проблеми зі здоров"ям.. Ну як того не зрозуміти?? Були мало не сльози і істерики (з її боку) в трубку телефона. Потім все втишилося, але "осад залишився". І поступово наше листування зійшло на 0. Я написала останній лист, відповіддю на який були незрозумілі формулювання типу "в кожної своє життя"... Зараз маю фактично одну подругу - мою куму. Але бачимося ми не часто, через її постійну зайнятість... На роботі колектив був "спесфічєскій". Тому просто підтримувала "рівні відносини", і намагалася уникнути неприємних ситуацій. Маю приятельок на дит майданчику. Але знову ж "в кожної своє життя". Можливо, ми з роками втрачаємо довіру одне до одного і віддаляємося кожен в своїй мушлі? Шкода, що так відбувається. І ще шкода, що, здавалося б, справжня дружба така крихка.
Відповідь: Жіноча дружба Можу сказати сміливо - жіноча дружба ІСНУЄ. І я щаслива, що в мене є мої-найрідніші подруги. Нас багато, разом зі мною восьмеро але в нас нема найліпших коліжанок. Ми просто разом)) Складалася наша дружба не рік, і не два, і через те, що був тривалий процес притирання, ми тримаємся купочки і цінуєм те, що маєм)
Відповідь: Жіноча дружба Подруг в мене було багато, але як я думала справжня одна. Ми знею дружимо ще зі студентських років - але нажаль я глибоко помилилась на ахунок неї. Пройшли роки в мене життя почало налагоджуватись, а вона якось залишилась тою студенткою. Я завжди її підтримувала, допомагала як могла, а вона...просто не цінила цього. Зараз вона працює (по моїй допомозі), має хлопця.... а я залишилась просто знайомою. Прикро
Відповідь: Жіноча дружба Голосувала за другий варіант - легко сходжуся з людьми і маю багато подруг. Є серед них одна, з якою в нас немає жодних спільних інтересів і точок дотику. Ну ЗОВСІМ. Але як потоваришували в випускному класі школи, так і дружимо досі назло ворогам і кішці, яка все намагається завадити нам мирно пити вдвох чай
Відповідь: Жіноча дружба дуже прикро стає,коли дружба триває довгі роки...і в один прекрасний день,тобі подруга робить велику душевну рану!!!Важко тепер буде комусь довіряти Найкращий друг-мама!!!!
Відповідь: Жіноча дружба в студенські роки помилково вважала, що маю багато подруг... на сьогоднішній день вважаю, що є лише одна справжня, з якою познайомилися 12р назад))) Правда. була в нас більш як дворічна перерва у спілкуванні ( вона спочатку зустрічалася з хлопцем, потім вони одружилися. народився синочок та розлучилися...) після її розлучення знову спілкуємося. Я на той час не була одруженою, тай проживали в різних містах, тому мабудь так і вийшло, але звісно трохи обідно було, що вона віддалися на той час настільки була, що навіть не повідомила мені ані про одруження, ані про народження синочка, але і в мене в той час був дуже важкий період - втратила батька.. Головне, що зараз ми разом і підтримуємо одне одного як можемо)) а як буде далі - життя покаже))
Відповідь: Жіноча дружба В мене є досить багато подруг ще з дитинства. З деякими можу не бачитись по пів-року, але коли зустрічаємось, то відчуваю, що то є близька людина і ні відстань, ніщо не здатне розірвати того зв"язку. Бувало різне: і сварились, мирились, але завжди знали, що то все дрібниці, все забудеться, а дружба залишиться на роки.
Відповідь: Жіноча дружба Маю подругу, ще з 1 класу. Ми з нею дуже різні - характером, стилем життя, життєвими поглядами, смаками, але поза тим, стільки років разом. Не можу її назвати дуже вже близькою подругою, бо були моменти сумнівів щод неї. Наприклад, вона дуже любить приховувати якусь інофрмацію від мене плюс ще підбріхує щодо цього, інколи аж смішно))))) Спочатку я цього не розуміла, але з часом змирилась і сприймаю це як звичайний людський недолік, інколи мені її навіть шкода, бо потрапляє вона через це у неприємні ситуації. Спілкуємось ми з нею в режимі - зустріч на каві раз на два тижні плюс культпоходи. Інша моя подруга вже давно живе закордоном, її характер мені більш ближчий, і якби вона жила тут , була б мені накращою подругою. А так спілкуємось раз на тиждень в скайпі. Ще є кума, не подруга, але спілкуємось дуже добре. Отаке... Помітила, що з часом заводити подруг стає складніше. ще й характер у мене такий... Пліткувати не люблю, інтриги не плету, тусуватись по барах-кабаках по ночах теж не люблю, дуже швидко помічаю в людях фальш... Виходить кращої подруги ніж я сама мені не знайти)))
Відповідь: Жіноча дружба 100% є і я в цьому переконана, у мене є багато подруг, але одна є найближча, нема жодного дня щоб ми не зідзвонилиль, не перепитали як справи, як діти і т.д.
Відповідь: Жіноча дружба А хіба наявність жіночої дружби як такої визначається за такими критеріями?! Мене ніхто не переконає, що жіноча дружба існує (в моєму розуміння слова "дружба"), за виключенням дуже поодиноких випадків. Подружка - не та, з якою кожен день по телефону спілкуєшся, не та, якій можеш поплакатися і отримати якусь безглузду пораду від якої життя тільки ускладнюється, не та з якою можна в барі посидіти чи кави попити? хоч це теж треба і для того є добрі знайомі, колеги, приятельки. Подругу пізнаєш в біді, або ж розчаровуєшся, якщо раніше присвоїла їй таке почесне звання, а зазвичай так і є, бо подруги є доти? поки в "тебе" все добре. На конкретні поступки заради држби жінки не здатні,тай чоловіки рідко але все ж буває. Якщо в тебе склалася сімя. тобі не потрібно від подруги нічого, крім попліткувати і т.д., то чого ж нема - є така дружба, а якщо (недай Бог) в тебе станеться якась біда, тобі потрібна буде допомога, то "подруга" перша відвернеться. Описую не конкретний приклад, а взагальному, на основі власних спостережень, розповідей знайомих і власної думки про "так звану жіночу дружбу". Ще можу глибше описати так звану єхидну жіночу заздрість, зловтішання коли щось не так і бажання бути кращою від "коліжанки" будь якою ціною у всьому. Оце дружба жіноча? ---------- Додано в 12:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:00 ---------- перепрошую, що сама себе цитую, але тут краще пасуватиме великий і жирний знак оклику !!!
Відповідь: Жіноча дружба шкода що у Вас нема справжної подруги! Для мене дружба це і кави попити, і по телефону поговорити, і порадіти і поспівчувати! В нас дружба перевірялася неодноразово. Я наприклад двічі вночі до подруги дзвонила з проблемою і вона за 20хв. на таксі була у мене. В той час коли просто знайомі казали, що вони сплять і приїдуть зранку, купа відмазок було. До речі з моєю подругою ми дружимо 15 років і жодного!!!!!! разу не посварилися!!! звідки такі висновки?
Відповідь: Жіноча дружба У більшості, нажаль, так. Це я писала у контексті "пошуку" дружби у дорослому самостійному житті. Мені 31 рік, і за цей час я змінила декілька великих робочих колективів і мала змогу на власні очі пересвідчитись як дорослі дівчата "заводять" дружбу на роботі і поза нею. От одна моя знайома, наче почала водити дружбу з співробітницею, ходили разом по всяким "тусам" мистецьким, співробітниця моєї знайомої таскала її по своїм гостях, десь по ночах пропадали, моя знайома всі вуха мені "прожужала", яка її нова подруга цікава, класна, яка вона їй близька. Так тривало десь з півтора року, поки нова подруга моєї знайомої не знайшла собі коханця, все спілкування зійшло наніц, навіть в гості її не запрошує, а як народила маля той зовсім перестали спілкуватись. Просто їй потрібен був компаньйон для дозвілля, походів по кафешках, от моя знайома і трапилась. Потім моя знайома дуже через це перейнялась, бо думала, що то справжня дружба. А виявилось, що то пшик.
Відповідь: Жіноча дружба Друзья-это те люди,которые не лезут с вопросами и советами...а просто обнимают и говорят:понимаю,хреново...но я рядом
Відповідь: Жіноча дружба дуже гарно сказано! Мені здається що друзі в більшості перевіряться не тоді коли тобі зле. А тоді коли тобі добре. І добрий друг той, що щиро з тобою порадіє без лишньої заздрості. Якось так склалось що мала трьох друзів, таких самих-самих. Але життя саме по собі відсіяло одну людину. Дуже тому рада тепер, хоча були моменти, що шкодувала, не розуміла. А тепер розумію, що так краще. Бо маю біля себе тих людей дійсно випробуваних часом, проблемами, радостями. Тішусь, що маю друзів, бо не знаю якою би була без них. Страшенно люблю мого чоловіка і він є в якійсь мірі моїм другом, порядником. Але така дружба кардинально відрізняється від жіночої. І тут справа зовсім не в пліткуванні. Тішусь що в моєму житті збереглась жіноча дружба. Переживали разом дитячі розчарування, далі перше кохання, вони мене заміж видавали, хрестили малого і зараз бавлять всі разом Ромасика. Не знаю щоб без них було зі мною і якою б я була.
Відповідь: Жіноча дружба З досвіду!!! Я рада, що у Вас є така подруга 100% - ва і не стверджую, що дружби не існує взагалі, але це поодинокі випадки. Так як до вас їхала серед ночі подруга так я їхала до на той час моєї подруги вагітла на 7 місяці далі ніж за 100 км, бо її чоловік вигнав з грудною дитиною на руках, а коли вона вийшла заміж вдруге, а я потребувала її просто підтримки по телефону, то вона викреслила мене з свого життя і ми не спілкуємось вже близько 3 років просто тому. що я чимось не вгодила її чоловіку теперішньому (при тому що я їх і познайомила) ---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ---------- Таких прикладів можу навести декілька... ---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:00 ---------- У мене є з ким попити кави, провести вільний час, попліткувати, вислухати поради і просто виговоритись, це все співробітниці, добрі знайомі, приятельки, одногрупниці колишні, АЛЕ Поняття Подруга для мене ширше і думаю, такої людини не буде більше в моєму житті. Або в мене зависокі вимоги))) Дружба між жінками - це змагання, восновному, хто краща, в кого кращий чоловік, слухняніші діти, більше грошей, краща робота - ЗМАГАННЯ (приховане) - нещирість, егоїзм, єхидність і дика заздрість. Тому дівчата, подруги подругами, а краще своє особисте життя тримати якнайдалі від вух людини, яку вважаєте подругою і не спішити ділитися всім наболівшим в надії отримати підтримку і пораду.ІМХО.
Відповідь: Жіноча дружба На мою думку не буває ідеальних подруг, тому що ідеальних людей немає взагалі. По собі зауважую, що останнім часом почала трохи замикатись в собі. І якщо ще якихось пару років тому я могла подругам розказувати багато чого особистого, то зараз я того не роблю і про свої справи, секрети і тому подібне розказую вибірково, або не розказую взагалі. На щастя є у мене одна єдина подруга на яку я можу покластися завжди. Ми вже давно дружимо, я хресна її сина і ми дійсно дуже близькі. Хоча звичайно і в неї є недоліки і у мене, але ми завжди говоримо відкрито і добре знаємо хто що з нас може вчудити. І це дуже добре.
Відповідь: Жіноча дружба Лучшая подруга - это человек, который выскажет тебе в глаза все, что ее бесит в тебе, а всем скажет, что ты - самый замечательный человек на Земле!