Я Вас так розумію! І хоча ясно, що не варта перейматися такою дружбою, яка була потрібна лише мені, та просто якось так важко на душі, важко розуміти, що ти вже стала наче непотрібна. Вона також не знає про моє становище. І хотілось би їй розказати, порадитися, бо в неї також маленька дитина, але я чого я буду до неї дзвонити і радитися, як їй не цікаво?
шкода,але краще не мати ніякої, ніж ту, про яку Ви писали вище( сама в шоці, що буває така "жіночі дружба"
В мене теж не склалося з найкращими подругами, була одна, але так склалось, що дружба наша перервалась, після цієї дружби залишився якийсь такий неприємний осад, вже пройшло дуже багато років як ми перестали товаришувати, зараз спілкуємся, але дуже рідко. Тепер, коли я аналізую ту дружбу, то розумію, що або мені не пощастило з подругою або ж то я не вмію дружити, але з того часу, я не відкриваюсь своїм товаришкам, тому найкращих подруг у мене нема. Боюсь я тої дружби, якщо чесно, бо та моя подруга все, що я їй розказувала використала потім проти мене. Зараз я ділюсь своїми проблемами з чоловіком, а найпотаємніше тримаю в собі, ну не хочу я, стати об'єктом обговорення для других людей. І не випитую про особисте нікого, хто захоче, той сам розкаже
Я теж не маю тої одної вірнї подруги..Якось не склалося.Була одна в школі,але потім наші шляхи розійшлися,в кожного своі інтереси...Обідно якось..
Ну і добре, що не маєте. А шо ліпше мати, а потм отакво посваритися, чи через якісь непорозуміння не могти знайти спільної мови? Ліпше не мати, то я з свого досвіду кажу. Тепер маю знайомих, співробітниць, з якими просто можна почесати язики на нейтральні теми. Того вистарчає.
..ой нема,ой нема тай не буде,бо така вже дівоча судьба... До заміжжя були подруги по спільним інтересам(провести весело час)),тепер в іншому місті живу,дружу з своїм чоловіком. Його мужні вуха витримують не все "жіноче",тому вирішила в ДП податися. тепер подружок близьких мати я боюсь.(були діла). Інколи хочеться вилити душу,але вона потім в ще більшій тривозі,щоб це не спрацювало проти вас же. Тому я завжди на відстані. Трудно-- зате безпечно!!! маю мрію дружити сім"ями.. хоча з маленького досвіду знаю(ходили на каву парами)починається своєрідне порівнювання. Знайома дошкуляє своєму чоловіку,бо він не подав їй пальто так як мені мій,а той в свою чергу,що я не прискіпуюся до свого "мужа" так як вона... і пішли-поїхали..
згідна , що краще немати жодної близької подруги , ніж потім жалкувати і писати на форумі як то важко... зустрічна пропозиція - дружити домами
Можливо ви праві)Але хотілось би мати таку подругу,яка би щиро тебе підтримувала в любих ситуаціях,з якою можна було б поділитися чимось сокровенним і почути добру ,щиру пораду...
І я маю таку мрію, але щось сім'я нам ніяка не попадається. Мої подруги, що одружені, в інших містах, його друзі ще не жонаті. І таке... ждьом-с
Згадала, як були малі і приїжджали до баби, то бігали всі табуном і були всі подругами. За рік-два розділились на компанії. От розказую тоді я бабі, що тепер ми по двоє-троє гуляємо, а вона каже, що ще трохи і по одній ходити будете. Подумала тоді, що то ж так нецікаво буде
То є правда життя.Рідко в кого є така подруга,яку б можна було назвати вірною і щирою.І з часом у всіх появляються різні інтереси і цінності життя у кожного свої.
Не всі дівчата,кого кличуть подругами перетворюються на поганих чи колишніх по своїй волі.Була у мене подружка,сиділи за одною партою. Поступили у вузи у різні міста-бачитися почали значно рідше,а,коли вона вийшла заміж-взагалі пропала. Я ще дзвонила,кликала зустрітися. Вона прийде,сидить і поглядає на годинник,а потім каже:біжу годувати донечку... Я абсолютно того не розуміла поки сама не вийшла заміж,народила двох донечок-все стало на свої місця(сама така стала).Все просто-весь мій час забрала сім"я.В кого є бабуся під боком ще можна говорити про якийсь вихід з дому. Я мріяла про елементарне-прийняти душ СПОКІЙНО і виспатися. Автоматично перестала комусь телефонувати. Час пройшов. В кожного свої сімейні страсті,та не кожен то стане виносити на показ--як рузультат -розбіглися по своїх"норах",вітаємо на іменини і ДН. Як приїжджаю і рідне місто-збираємося випити шампанське і ВСЕ
І я маю проблеми зі спілкуванням з подругою....Раніше було не так чи я не помічала, але зараз мені то геть не подобається і я починаю уникати спілкування. Проблема в тому, що під час спілкування подруга зі всіма подробицями розказує про своє життя (хто що вдягнув на роботу, що обідали, хто що сказав і т.п), а коли я починаю розповідати про якісь важливі події у своєму житті, вона мене перебиває і далі тої самої. Розмови по телефону мінімум годину тривають. Мене то напрягає так
Мені в такому випадку допомагає такий спосіб: нічого про себе не згадую. Раз-другий, а на третій подруга нарешті то зауважить і починає сама щось питати, а не тільки про себе розказувати.
мені таке не допомагає. Подруга може запитати: "А що в тебе нового?", але не дослухавши почне розказувати своє
Зазвичай на такі питання я відповідаю: все добре. Без подробиць. Якщо подрузі справді цікаво вона почне розпитувати, тоді вже можна і в деталі вдаватися. Якщо не цікаво і то постійно, теж зменшую спілкування. А там час покаже хто твій друг ) На жаль, життя таке, що люди розчаровують. Друзі стають просто знайомими. Та з іншої сторони знайомі можуть стати друзями. Не обов"язково дружба має тривати зі школи, 100 років один одного знати. В нашому житті з"являють нові люди, які теж можуть стати друзями. А стосовно щиро відкрити свою душу комусь, то з тим треба бути взагалі дуже обережним.
О як я вас розумію.В мене теж така є можна назвати подруга,а краще знайома,яка мене обвішує своїми проблемами і розповідями(таке враження,що шукає вільні вуха),а мене навіть не питає,а якщо питає,то як ви кажете не дослухає і дальше про своє.
Кілька сторінок назад тут жалілись на подругу що все випитує, а про себе нічого не розказує))))) Мені з подругами просто добре. Я можу послухати, взагалі більше люблю людей слухати ніж про себе розказувати. Але, за однієї умови - мені має бути це цікаво. Якщо Вам не цікаво слухати Вашу подругу, а їй Вас - то в чому зміст спілкування?
Не можу я її просто відшити.Виховання не позволяє) --- дописи об"єднано, 14 Березень 2015 --- Хто жалівся?Я?