Відповідь: Жіноча дружба Вірю в жіночу інтуїцію. Тому, цілком можливо, що ваші сумніви небезпідставні. Якісь проблеми у вашій дружбі таки є, якщо такі сумніви виникають. Я б себе такими стосунками не мучила. От як вам вище радили, - трошки збільшити дистанцію + не вестися на дії, якими подруга може вас використовувати. Далі життя покаже.
Відповідь: Жіноча дружба ну, от власне Ви себе хвалите, тому я то і мала на увазі трошки несете, типу от я вмію грошима розпоряджатись, а вона не вміє. Тут можна знову багато писати, але то не дружба. Думаю Вам таки не приємна та людина і краще тут не язвити і не товаришувати, хоча тут тільки Вам вирішувати.
Відповідь: Жіноча дружба я писала, що причини не беру до уваги і не перекручуйте моїх слів. про віднєкування я з вашого допису написала. Насправді я розумію, що вам не таку дискусію треба. Вам треба, аби вас пожаліли. ---------- Додано в 14:05 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ---------- насправді ось тут і проблема криється, пробачте, але проаналізуйте свої дописи ще раз.. Ви ображаєтесь на подругу, що їй сім'я важливіша від вас. А те,що пишуть, що в тому нічого такого, та бо нічого такого. Нема часу, ну то нема. Чи то проблема? Чи нема інших днів? Чи вам так важко чути відмову? У мене була (чи то є?) подруга. Ми разом в школі вчились, в академії, потім працювали раззом. Коли в неї не було нікого, ми часто бували разом ( нас кілька подруг шкільних), а от коли з'явився хлопець, який швидко досить став чоловіком, вона від нас трохи віддалилась. І чим далі, тим більше то відбувалося. А як я переїхала, то ми взагалі перестали майже спілкуватися, я часом їй писала, питала щось, тоді вона відписувала і все би ніби гарно, але фактично тільки з мого боку була ініціатива. Я взнала, що вона вагітна вже так досить серйозно. Було трохи обідно, що не ділилася зі мною, але я то замяла. Часом їй писала, цікавилася станом, потім народився синок, я теж часом (рідко, так) питала. Тепер вагітна я, вона сама не пише, я їй досить недавно сказала про свою вагітність, а чо спішити, як їй не до мене? Вона дуже втішилась, всьо гарно і знову мовчанка. І що? Я не переймаюся, просто тепер сама писати не буду, бо раніше я все собі думала-вона вагітна, їй не до мене, потім-в неї дитина мала, їй не до мене. А тепер в мене зміни і мені не до неї, якщо їй того не треба . Зато мої подруги більш рідніші, з якими ми можемо по півроку взагалі не переписуватися, зараз самі цілий час мені пишуть і питають як я, розважають мене і я це ціную. Ми настільки давно знаємося, що нам непотрібно цілий час бачитися, аби підживлювати дружбу. Вона просто є і ми то знаємо.
Відповідь: Жіноча дружба Вікторія, це не я ображаюся, що сім"я важливіша за мене. я написала вище, що сім"я на першому місці у будь-якої жінки. Це форумчанки так подали, ніби її сім"я мені поперек горла. Щодо чоловіка - коліжанка мені жалілась, що хотіла поїхати з міста на ДН і провести його з дитиною і чоловіком. а чоловік їй сказав - я не хочу,щоб тільки ми втрьох. і взагалі,коли ти збираєшся кликати Марусю, Лесю? - а чого я маю кликати Марусю, Лесю? то жінки твоїх друзів, а мої знайомі. а я собі покличу тих, з ким мені хочеться дійсно посидіти. і я не маю лишніх пару тис, щоб викинути на святкування ДН, тим паче, це не ювілей - ну ти і дур*. привикла тільки в хаті сидіти. краще вийди, погуляй, відсвяткуй і починай книжки з психології читати, що такі виходи в світ і з якими людьми значать. на пальцях пояснюю - з мене вигоди ніякої, а його друзі - то його бізнес-партнери, тому з ними дружити треба + запрошувати їхніх жінок ---------- Додано в 12:21 ---------- Попередній допис був написаний в 12:18 ---------- мене жаліти не треба. я не нещасна жінка. ви пишете таке усім, чия думка не така як ваша. і якщо оті всі ситуації, описані мною, це норма, і я докулупуюсь там, де нічого нема, тоді вибачте. напевно світ зійшов з розуму. і моє розуміння дружби і виховання зовсім інше. але бачу, що в сучасному світі порядних людей нема. тому, напевно, мені так важко і живеться. я не вмію, як більшість, ставитися до вього пофігістично і по-філософськи
Відповідь: Жіноча дружба цікаво кому то? :D так, порядна тільки ви , ну так виходить з ваших дописів. Та збийтеся трохи, реально. Не хоче вона вашої дружби, ну то скажіть нафіг треба. Перестаньте дзвонити і все, зійде спілкування на ніц, значить так має бути. Чому ви так страждаєте тим, якщо настільки не задоволені тою дружбою? Чи варто рятувати те, що не варте того порятунку і має стільки проблем?
Відповідь: Жіноча дружба Ви таааак гостро реагуєте на сказані тут слова!!! Не ображайтесь, але справді виглядає так, що Ви очікували прочитати тут море дописів, типу : "А-я-я-й, яка погана у вас подружка, вона вас не вартує".
Відповідь: Жіноча дружба та як? то ж я фігова. гоню собі на коліжанку безпідставно. чому Ви думку змінили? оця Ваша іронія - ще один доказ того, що якщо Вас дуже веселить моя ситуація - смійтеся. бо насправді я би хотіла мати справжню подругу. а виставили мене тут якось с*кою, реально
Відповідь: Жіноча дружба А Вас окрім цієї коліжанки є ще подруги? Я маю на увазі такі, з якими б було дійсно комфортно. Бо тут таки у кожного своє бачення. Хтось легко вживається, чит. здружується навіть якщо у однієї багатодітна сім"я, памперси, горшки і вона з баняків не вилазить, а інша гламурна не одружена панянка, а іншим треба таки якось щоб у обох було більш-менш одинаково. Знаєте як сказала моя мама "ненавиджу дружити з одруженими жінками". Ну, та й десь вона по своєму права, бо як їй то не підходить, то й не заводить дружби з одруженими і жалілась мені на схожі речі, особливо про ситуацію з квасом то все те саме схоже її теж дратувало.... І ще (то вже не до Вас, а так про себе), мене найбільше харить, коли хтось приходить в гості і починає до малих там не шуміть, не скрипіть і закочує очі. Чоооого? Ти знала, що ідеш до хати, де є малі діти і навіть якщо у нас супер доросла розмова мала бути, її не буде. Бо шукати де приткнути дітей в деяких випадках я не вважаю за потрібне, а в деяких просто нікуди.... А мій малий навіть більше, якщо тьотя йому не подобається може взяти за руку, провести до дверей і сказати "йдииии!". пояснюю, що так не гарно, але повторюю, діти прямолінійні, тому тут як горохом в стінку.
Відповідь: Жіноча дружба Погоджуюся . Пригадала, як на Йордан прийшов нам священник хату святити , грошей не захотів взяти взагалі. Так як було слизько, то ми йому подарували льодоходи і чоловік поміг вдягнути, відповідно дав табуретку, а малий за табуретку і відніс назад на кухню і каже : " па-па " . Ми так щиро давно не реготали Діти прямі і кажуть так, як думають і якщо в вас є дитина, то маєте нормально сприймати Коли я була неодружена, а мої колєжанки вже бавили дітей, то це ніяк не впливало на нашу дружбу, просто я розуміла, що в них тепер інші пріоритети. Я дуже ціную своїх друзів, так як переїхала в інше місто, то з багатьма бачуся раз на рік , але то ніц не міняє. Влітку були в батьків майже місяць, то друзі дзвонили щодня, але я не завжди мала можливість навіть просто поговорити, бо діти забирають багато часу . Щодо подарунків і днів народжень, то відколи народилися діти я часто забуваю про своє, не кажучи вже про ДН друзів ... Всі мої колєжанки дуже різні люди, але я дуже дякую Богові, що познайомив нас в різний час і в різних ситуаціях Тільки вам вирішувати, чи дружити з цією людиною. ІМХО. я б просто послабила стандарти ...
Відповідь: Жіноча дружба ну чому зразу так категорично. думаю, ніхто Вас не хотів ображати. шкода - дуже корисна річ в житті. і підтримую: зрештою Вам вирішувати як повестися далі в цій ситуації і чи продовжувати далі цю дружбу чи ні. Я би не продовжувала, якби мене стільки всього "напрягало", але то я. У Вас може бути своя позиція. Прислухайтесь до себе і рішення прийде саме.
Відповідь: Жіноча дружба Ви хотіли пораду що сказати? Так от же вона. Все те саме, але прямо в очі. А щоб не було так жорстко, то можна типу "по приколу" таке заліпити. Мудра людина мала би зрозуміти намйок ---------- Додано в 17:00 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ---------- я з одною коліжанкою бачуся раз на 6 місяців, зустріч триває 2-3 години. І повірте, вона мені одна з найближчих і найдорожчих людей. не все, але багато чого... є в мене коліжанка, добра і щира, але зі своїми заскоками. Ми дружимо з дитинства. діти наші разом ростуть, живемо в сусідніх будинках. Ми з нею можемо зідзвонюватись щодня і цілими днями на телефоні висіти (що ти їсти варила, коли встала, як дитина попісяла-покакала, муж чемний???), а можемо і раз на місяць зідзвонитись на два слова. Вона якось сказала щось типу ти не ображайся якщо я не дзвоню, значить в той момент я не хочу ні з ким говорити. Ну буває таке в кожного з нас. І в мене теж... Ну то я теж не дзвоню, в кожного має бути власний простір. Хоча, бувають моменти коли вона мені потрібна вже і негайно (чи допомогти в чомусь, чи порадити). Тоді я дзвоню і видаю щось типу: я знаю що ти "в собі", але в мене проблема... І вона вислуховує і радить. І то нормально. ---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ---------- цікаво що би сказала моя коліжанка-раз-на півроку)) коли вона приходить до нас, то Сашко найбільше її чекає. Він раніше брав її до себе між забавки і тільки там ми могли поговорити. Тепер вже старший, то сидить між нами, але ближче до своєї дорогенької Мивохи))
Відповідь: Жіноча дружба А я думаю що треба робити те що вам хочеться і підсилу. А то виглядає що ви надриваєтесь, щоб отримати таке саме надривання. Якщо хочете допомогти - допомагайте, тільки не для того щоб потім це отримати взамін. Про день народження - всі ми різні. А ви на неї приміряєте свою поведінку. Взагалі не бачу проблеми. Це ж вам не вдалось прийти в ресторан, а вона вас запрошувала, не ігнорувала! Думаю вам треба трошки все спокійніше сприймати. Друзі це ж не наша властність. П.С. я взагалі не розумію для чого люди надриваються. Можете допомогти - чудово. Хочете відмінити зустріч щоб допомогти - чудово. Якщо не хочете, кажіть з легкістю що не можете. Може вашій подрузі непотрібне те надривання?
Відповідь: Жіноча дружба Мій Святослав взагалі обожнює коли до нас хтось приходить, при чому я колись думала, що він всіх так чекає, а нє. Так як я писала вище він забракував лиш дві мої коліжанки. Перша прийшла, хотіла розказати про кавалєра, але на фоні дитячого сміху-крику їй то не вийшло, тому вона почала трохи робити зауваження, а трохи... ну одним словом було видно, шо діти їй заважають. А ті діти, то такі добрі псхологи, нюхом чують, тому він "культурно" провів тьотю до дверей. Інша кинулась відразу з купою зауважень, то то не гарно при тьоті, то ше шось, за що тоже отримала такі ж проводи.
Відповідь: Жіноча дружба Я дотримуюсь іншої думки..якщо людина не байдужа ти сприймаєш її такою як вона є.. Наприклад стосунки з старшим братом в нас на рівні привіт як справи, але я знаю що він мене любить, переживає і підтримає- поможе в скрутній ситуації...з молодшим ми більше колєги і я знаю його мінуси - плюси і так його сприймаю..в нас не ідеальні братсько-сестринські стосунки.. в гості не часто ходим, зідзвонюємось виключно по святах, хоча живем недалечко, але я знаю що вони щирі по відношенню до мене, конфліктів у нас не виникає, з подругами складається трошки по іншому.. але сама у тому винувата-передусім, що дозволила на собі поїздити ну і забагато очікувала у відповідь, що теж не є вірним..
Відповідь: Жіноча дружба дівчата, чесно, не маю більше бажання слухати на тему дітей. я в житті чужим дітям не робила зауважень і не робіть з мене монстра, типу дитина відчуває. я ставлюсь до дітей однаково добре. думки почула. ще раз дякую.
Відповідь: Жіноча дружба Ще напишу про своїх подружечок. Всіх дуже люблю, і ні з ким щодня не зідзвонююсь. Якось я не маю потреби звітуватись як пройшов мій день. Та й не так часто в тому дні є події важливі для обговорення. І по телефону я не люблю говорити. Зате обожнюю з ними бачитись, сходити на кавку, проговорити про все що відбулось за тиждень/місяць. Наче всіх все влаштовує. Якщо потрібна допомога - зможу, допоможу. Якщо я прошу допомогу - не зможуть - нічого страшного, отже на це є вагомі причини. Жіноча дружба існує, просто не треба з неї робити якийсь обовязок.
Відповідь: Жіноча дружба 100 % я завела собі купу вазонків які потребують купу часу і догляду, а ще вишиваю, і паралельно роблю багато рукодільних штучок, а ще чоловік і хатні справи , і час минає ,що навіть і думки не зявляється про подруг. А саме головне що мені так комфортно!
Відповідь: Жіноча дружба є така фраза якщо Вас втомлює така дружба, Ви себе мучите, вважаєте, що дружете "правильно", а подруга ні. Навіщо себе мучити? Поживіть для себе, для близьких, не розпорошуйтесь. Обмежтесь не такими частими зустрічами, і вони будуть насиченішими подіями, всім стане цікавіше бачитись. Мені здається Ви типовий інтроверт, але намагаєтесь себе пересилити і змінити в іншу сторону, і це вас ще більше дратує. НМСД.
Відповідь: Жіноча дружба Та для чого Ви так міряєте все на себе. Тут вже пішло-поїхало, то все не конкретно стосується Вас. Ніхто з Вас монстра не робить! Ви запитали поради, хто що думав- висловився, а допис про дітей і коліжанок не стосувався Вас аніяким боком, та й Вас там ніхто не згадував відповідно.. І виходить якось хто висловився не так, як Ви думаєте такий-сякий бабай бугай))) злий і не добрий то монстра з Вас робить, то ше когось. Ви таки дійсно нагадуєте мені мою маму. І доречі, мене мій похреник тоже колись вигнав з хати, при чому не прямолінійно, а просто наробив крику, шо то не сяде їсти поки я є, то не позбирає іграшки, поки я є... і з того всього я зрозуміла, що дитина мені не рада. Чи то настрій не той, чи я для нього була не цікава особа, чи просто не любить гостей, ну, та й я посміхнулась і пішла. Кума правда вибачалась, але я не бачила в цьому абсолютно ніякого змісту. Ну, то я тоже можу бути погана для чиїхось дітей. Ну, та й шо...
Відповідь: Жіноча дружба Або перестала пропонувати такій людині (зайната, не близька вам "по духу" і поглядах) спілкування. От і все. Kayla, займіться собою, своїм розвитком, розширюйте кругозір, і побачите - люди до вас потягнуться. Може й не одразу, та коли настане потрібний час зустрінете справжніх друзів, з якими цікаво і поговорити, і корисно, і які не будуть нещирими людьми. Я здається у Ведах читала, що друзі даються Богом, якщо вони є - то це вам повезло, а як нема - то така наразі ваша карма. І не треба за це так побиватись, переживати, тим більше у вас дитина і своїх море важливих справ (нехай подруга це побачить, якщо до того існували лише її проблеми )) Памятайте - все буде добре, і кожному віддасться по заслузі (в тому числі і ненадійним людям). У мене теж так. З "своїми" людьми можна рідко бачитись чи зідзвонюватись, але вони залишаються хорошими друзями, що б не відбувалось.