Відповідь: Жіноча дружба мені здається, що такий тип людей мають поняття дружби ще з часів дитячого садочку. Коли "мы с Тамарой ходим парой"..)) і теж по-дитячому ображаються, мол як ти могла, мене не взяти, або цілий день мені не дзвонити, або взагалі "О жах"..)))))) знайти собі хлопця..)))))))))
Відповідь: Жіноча дружба ))))хахахах о це факт!Після цього жіноча дружба закінчується)Як то ти маєш хлопця,а вона нє..і що їй тепер самій робити)))
Відповідь: Жіноча дружба Мені зовсім не щастить відносно дружби. Всі, хто поряд - цікаві для балачки раз на пів року, хто підходить для дружби - зазвичай далеко живуть.
Відповідь: Жіноча дружба яка знайома ситуація! В мене аналогічно з моєю подругою. Я теж постійно себе накручую, бо коли бачимось, то виглядає так, наче нічого не змінилося. А по тому, все знову, як чужі. Думаю, вона за щось гнівається, і не хоче сказати. Чого то так буває?
Відповідь: Жіноча дружба В мене от взагалі зараз склалася така ситуація, що дві подруги, з якими я дружила протягом довгого часу, вирішили припинити дружбу. Все почалося зі звичайного вияснення непорозуміння, але вони почали закидати мені такі сміхотворні притензії щодо мене і мого чоловіка, що терпіти таке не було сили. Як вони сказали "я після весілля стала іншою людиною", і починали вони дружити з "іншою мною", і то вони довгий час між собою обговорювали якою я стала, а мені і слова не сказали. А вже зараз позгадували кожну дрібницю. Особливо з наїздами накинулися на мого чоловіка, якого теж давно знають, з яким завжди нормально спілкувалися, а теж виявляється весь час таїли злобу. Він, по їхніх словах дуже наглий, і дуже багато їсть! Так найбільше притензій було за їжу, якби смішно це не звучало. Що він бере собі найбільший кусок торта на дні народженні наприклад, чи що в нього на тарілці завжди багато їжі, а в інших тарілки напівпусті і ще багато в такому дусі.І це вони на повному серйозі. А коли я згадала ситуацію, як я попала в лікарню перший раз в житті, і мені робили хоч не складну, але все ж таки операцію, то вони в той же день святкували дівішнік однієї з тих подруг. І ше й не вірили, що то з лікарньою правда, бо думали, що то просто відмазка, і виписку мою з лікарні хотіли глянути. Ще й та подруга сказала, що чого вона мая виправдовуватися за те, що добре провела час на дівішніку, і не прийшла до менев лікарню, що можливо я їй просто заздрю!От так то. Ніколи не думала, що можуть бути такі фальшиві люди, які в очі тобі говорять добре, в компанії з тобою вважають друзями, а потім проявляють своє справжнє обличчя. Правда я забула один факт, вони двоє між собою дружать набагато довше. А я вже як приєдналася до їхньої дружби. Напевно не треба починати дружити з чужими компаніями, де вже є свої норми, правила і таке інше.
Відповідь: Жіноча дружба Бачите, у Вас хоч були якісь вияснення, якісь висказування притензій до Вас, а в мене взагалі ситуація, де "Тайна покрита мраком". Мені здається, що краще вияснити стосунки, і якщо люди відалилися, то принаймі Ви знаєте чому і за що. А стосовно цього, то так, напевне краще не починати тісної дружби, бо вони вже здружилися, звиклися, а Вам тепер тяжко від того, як вони з Вами поступають! Розумію, що Вам важко, але краще, що вони всі притензії висловили, ніж потихо, поза очі Вас би обговорювали.
Відповідь: Жіноча дружба Thebestnata, зовсім не приємна ситуація у Вас, особливо якщо взяти до уваги, що це не підлітковий вік (наскільки я зрозуміла), і такі "розборки" хто скільки з"їв і на кого як подивились взагалі абсурдні.. Тут навіть важко щось прокоментувати, можу сказати, що добре, що вони показали своє "лице" глобально не нашкодивши Вам, а то хто знає куди могла б зайти така дружба.
Відповідь: Жіноча дружба Та й в тім то річ, що притензії такі смішні і дрібязкові, що просто страшно за всіх людей взагалі, бо якщо сваритися через такі притензії, то взагалі дружба може зникнути зі світу Наприклад на мої питання "як саме я змінилася?", у відповідь чула, що це якось видно, не по словах моїх, не по моїх вчинках, а просто якось видно.А конкретно нічого не можна було почути.
Відповідь: Жіноча дружба Так, це дійсно важливе зауваження))))) Ну раз вони такі дріб"язкові, то не варта навіть і сумувати за дружбою з ними!
Відповідь: Жіноча дружба Ось і ще один приклад того,що жіночої дружби не існує...ну можливо є якийсь 1% зі 100))Дружба закінчується тоді,коли хтось з подруг одружується,тоді і часу на спілкування менше та й інтереси вже інші.Одні починають дорожити своїми сімейними цінностями,а інші друзями з якими можна потусити))Ось тут дороги розходяться....
Відповідь: Жіноча дружба В мене кілька разів виникала ситуація, коли близькі друзі не запрошували на весілля. 2 рази було, що весілля тільки в родинному колі, малесеньке, це я розумію, немає питань, але якщо весілля велике і дійсно свтякується по всім правилах і традиціях, і мені серед 100-150 чол не знаходиться місця, то це дуже неприємно і образливо.. Один раз була така ситуація з універ. подругою, з якою ми разом жили в гуртожитку, я ще їй помагала з організаційними питаннями, потім вона мені каже, мол ми плануємо не величке весілля, я кажу, а мені на ньому місце знайдеться? вона каже - ні... :shok: Я подумала, може дійсно маленьке, потім дивлюсь фото в соц мережі і ресторан і народ, і гульба... Мені стало так неприємно... І аналогічна ситуація була другий раз, теж мені місця серед 150 чоловік не знайшлось.. Досі неприємно як згадую..
Відповідь: Жіноча дружба Britney, у мене схожа ситуація була. Ви начхайте на ту людину, яка до вас ставиться як до чужої. Такі люди, що дружать у такий спосіб, як ніби і спілкуються при зустрічі добре, а далі чужі що і не подзвонить тижнями, більшость просто використовують інших. Нащо воно вам, через когось собі псувати нерви, повірте та ваша подруга через вас так не переживає.
Відповідь: Жіноча дружба Така вона дивна, от приклад. Недавно(в неділю) в розмові з нею, запрошує мене приїхати в понеділок в гості. В понеділок дзвоню, щоб домовитися, на котру годину приїхати, збиває і до тепер не передзвонює. Нє, ну то нормально??? Я в шоці від такої "дружби". Але я вже спокійна, я звикла до її приколів. Тому що вкотре переконуюся, що така людина мені не потрібна в житті.
Відповідь: Жіноча дружба а мені поталанило -маю справжню подругу ,ще з 1992року.найголовніше що ми обидві так думаємо.жодного разу не виясняли стосунків.цінуємо і бережемо те що маємо,хоч обидві маємо сімю.
Відповідь: Жіноча дружба а мені на весіллі місце знайшлось, але після весілля в її житті для мене вже місця немає..... Ну, але може то і на краще....
Відповідь: Жіноча дружба Щоб там не говорили, але жіноча дружба існує!!! Попри всі негаразди, я вважаю себе щасливою людиною, бо мені Бог послав справжнього Друга (шкода, що слово "друг" чоловічого роду, а подруга звучить не так надійно!). Ми з нею зустрілися в 2-му класі, вона перейшла з іншої школи, а так як ми обидві високого зросту, нас разом посадили за останню парту. Так і просиділи всі десять років. Після школи теж були разом. З часом її батьки стали вважати, що в них дві дочки. Нашій дружбі вже 44 роки! Ми думаємо однаково, одночасно дзвонимо одна до одної, навіть захворіваємо одночасно. Напевно, між сестрами немає такого зв'язку, як між нами. Вона стала хресною мамою мого сина. І він купує подарунки одночасно нам двом. Але це все не головне. Головне те, що вона мій надійний тил! 100% підтримка. У всьому. На жаль, не у кожного в житті трапляється така дружба. Або не завжди помічають коло себе людину, яка б могла стати надійним другом на все життя. Тому дівчатка, не переймайтеся тими "поругами", які не запрошують на весілля, відключають телефони - це вони втратили вас і не достойні ваших переживань. І у своєму житті вони будуть зустрічати тільки таких людей, як вони самі. А тим, хто хоче мати хорошого Друга, Бог обов'язково його пошле, треба тільки не упустити цей шанс, не відштовхнути якимось паскудним вчинком!!! Думаю, що справжню дружбу треба заслужити.
Відповідь: Жіноча дружба Вам дуже пощастило А в мене 5 подруг, з яких справжнім другом я не можу назвати жодноі Ми спілкуємось, іноді бачимось, знаємо життя одна одноі до дрібниць, але покластись на них я не можу.
Відповідь: Жіноча дружба маю думку, що чоловіча дружба більш міцна.. от все в них якось простіше, без якихось образ зайвих, без заздрощів, без хитрощів. ну хочаб не в такій кількості як у дівчат)
Відповідь: Жіноча дружба а на мою думку чоловіча дружба триває стільки-скільки цього хочуть їх жінки.я не вважаю це істиною,просто це моє спостереження(дн друзів мого чоловіка а також їх професійні свята памятаю я).
Відповідь: Жіноча дружба Дивне спостереження... А на чому ще воно базується, крім того що: хто чиї свята пам'ятає? А якщо чоловік неодружений?