Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Уляночка, 22 Квітень 2009.

1. allusya

allusya Well-Known Member

Відповідь: ще одна машина в сімї...

Тут дитина має звикнути не до люльки, а до
    В нас доня звикла, що мама поряд, а тато за кермом. Коли звикала до машини, доня робила певні протести, ми їй пояснювали. Зараз я спокійно їду за кермом, доня в кріслі. Всі щасливі :)

2. Rostok

Rostok Well-Known Member

це не коректна пропозиція, як на мене... дуже легко створити аварійну ситуацію! і наразити на небезпеку дитину

все вірно!:girl_smile:

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ----------

інструктор перший заломає ту ідею:girl_crazy:

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

я з малим сама почала їздити , коли йому було 7 міс. на масажі... скажу чесно, деколи виводив з рівноваги своїм ниттям))) це з досвідом водіння більше 5 років!

3. Orman

Orman Модератор-бомба

---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

наша ніби теж звикла, але абсолютно безболісно перезвикла. Каже "мама бібі" :)
    мене не виводить, а досвіду в мене - кіт наплакав.
    зараз, дякувати Богу, є вибір і інструкторів теж.

4. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

МІй чоловік давно пропонує другу машину, але я не бачу зараз необхідності. Думаю, як дитина підросте, то доведеться купити. Зараз в нас стратегічніші плани))
    Ну і якщо є можливість, то безперечно зручно, коли всі на колесах:)

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я теж:)
    хіба би мега впевненість в собі/в дорозі/в тих хто на дорозі/в інструкторі/татові/няні/бабі збоку і то....
    хоч в мене позитивний досвід бо ми з народження на великі відстані їздили, і зараз дуже багато в машині їдемо і поїздка в Хорватію з ночівкою в машині і все супер, але я кажу за себе, я з достатнім стажем на свій вік гггг після вагітності сіла сама з малим після пів року, не вважаю, що то нормально, але все ж коли вперше сідаєш за кермо думати чи прокинеться дитина, реагувати коли заплаче, бо не реагувати я не вмію, для чого створювати собі "додаткаві умови" ? соррі за такий вислів

6. Orman

Orman Модератор-бомба

я абстагуюсь від дитини. Є питання пріритетів (ага моє любиме). На дорозі головне безпека, а плачі - не головне. Ну може я ще така вумна, бо з дитиною не з нуля почала їздити, і з чоловіком, ну і дитина моя не схильна до плачів в принципі і в машині зокрема.

7. kvVItKA

вау
    я не вміла того робити, зараз тільки потрохи

може тому:girl_yes2: і що не з нуля і що з чоловіком і бо дитина не схильна до плачів, але радити іншій людині в якої ситуація може бути не такою хоча б в одному з пунктів, а навіть якщо ідентичною по всім я б не радила, хоч звісно вирішувати кожному за себе і за свою дитину
    вчитися їздити з дитиною не дорівнюює щоб дитина звикала, що мама за кермом, на мою думку, ті пару годин краще мама буде сконцентрована на навчанні, а дитина погуляє з кимось:)

8. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

В мене моя перша машина з'явилась коли Кості було два рочки, до того права мала, але іздила з татом/чоловіком/братом чоловіка. Коли купили мою машинку я спробувала іздити і з татом і чоловіком зправа, і навіть шефа свого брала для впевненності, але вони я дуже нервувалась з ними і вони зі мною :girl_crazy: то одним ранком, я прокинулась, посадила малого в крісло, сіла в СВОЮ машину ( то найголовніше для мого псіхологічного комфорту, бо не боялась, що якщо я щось знею зроблю і що мені за то буде), і поіхали розвідувати маршрути. Синочок вів себе ідеально, може він відчуває мене, але відволікає мене не дуже рідко, сидить чемно, ну хіба може дати поради, як то "не тормози", "обережно", "слизько". Ну і я стала обережнішою з виразом своіх емоцій під час руху, з приводу "нечемних дядей"

9. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

мій як з пологового виїздив у люльці...так до сих під їздить, тільки вже в кріселку ))) І ниття було, і крики...але треба їхати і ні в чиюсь машину, а по дорозі, і по правилах. трохи забавки вчиплені допомагали, а потім ляля звикла, що мама бібі ))))
    О! Точно.

:girl_crazy:мене один раз старший питав, на якій мові я говорю...після того також обережна)))

10. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

отут знайшла (для себе) пояснення

бо діти/стаж/небажання інструктора - то вишуковування причини

настрОй головне :)

11. Rostok

Rostok Well-Known Member

Відповідь: Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

якщо хтось не підходить під ваш моральний принцип/стан/погляд, значить він не правий.. Справедливо, скажу вам

12. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

я мала на увазі те саме, що й Орман, в т.ч. про пріоритети на дорозі
    а про моральний стан малося на увазі, що мене важко вивести з себе і загнати в стан паніки, тому у якісь важкі моменти я концентруюся, а не розгублююся
    для мене це логічно :)
    і по замовчуванні вважаю, що інші мали б поводитися так само
    але перечитала дописи і розумію, що багато мають інші реакції

13. SoLana

SoLana Well-Known Member

Мені не комфортно за кермом коли в авто зайвий шум:girl_blum: особливо коли його багато, і від двох дітей, які сперечаються то за водичку, то ще за щось. Не можу я особисто абстрагуватись, і чоловік теж такої думки, тут навіть не від стажу водіння залежить, а правильно, від сприйняття ситуації. Добре що в нас такі ситуації не часто відбуваються. Якби мені б зараз довелося вчитись водінню я б мабуть не змогла з дитиною, хоча вона в мене з малечку переважно тихенько і чемно їздить, але якби мені було конче треба, то я б знайшла можливість якось без дітей навчитись.:girl_wink:

14. kvVItKA

власне, не знаю чи в цій темі чи де, але багато дівчат писало, що бояться машини/дороги/їхати, але навчитись хочуть, тому їм варто просто вчитись
    я їжджу з дитиною за кермом без проблем і то часто і то на довгі відстані :) і бувало, що не з однією дитиною, а скоро і з двома своїми їздитиму, але я б не вчилася їздити з дитиною в машині не через не впевненість, бо в мене не було страху машини, я сіла і поїхала, а саме тому що не вчилася б з дитиною в машині
    то вже коли ти ("ти" то узагальнення) їздиш, та й за кермом ясно що пріорітет дорога, а не дати дитині водичку гггг
    але щось змішали все, чи Марія вчилась їздити з інструктором і з малою дитиною в кріслі?

15. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Уявляю ситуацію: каже інструктор "включай другу!" а мамочко по тормозах і "ой почекайте я дитині водички дам...". Отоби сміху було :girl_crazy:
    Я не уявляю як буду їздити з своїми дітьми за кермом. Вчора сидячи ззаді з ними мала бажання примотати їх скотчом до сідушки. Є діти які їздять нормально а мої в тому плані не нормальні! Ііван з крісла вилазить, юзає в ньому, находу чоловіка за шию обнімає....Володя тікає з рук, встає і дивиться як позаду їдуть машини. Одним словом печаль.

---------- Додано в 22:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ----------

Доречі, мій Володя до 8 м був золотий в плані чемноти, з ним можна було б спокійно курс відїзди, в машині одразу засинав

16. olangel

olangel Well-Known Member

В мого чоловіка була паніка і зараз дуже боїться, бо я занадто відволікаюсь на дитину. Але ні, вже не один раз такє було, що я на малого не реагую, поки десь не зупинемось, бо то відволікання на дитину може дорого коштувати(не тільки у фінансовому розумінні :) ) Ну і Марко любить на пасажирському сидінні, біля водія сидіти. Це все таки полегшує справу, бо то не назад дивитись як там малмй :)
    мені чомусь так подобаються вагітні за кермом :) не знаю чого)))

17. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

І ви дозволяєте? Це не місце для дитини!

18. Ная

Ная Well-Known Member

з правил дорожнього руху
    в автокріслі можна.

19. olangel

olangel Well-Known Member

Не зрозуміла?
    В автокріслі можна. Маркові так спокійнійше, бо знаходиться біля мене і цікавійше, бо видно набагато більше, а мені теж так дуже зручно, постійно дитина у полі зору. То у чому проблема? ;) Чому не місце?

20. Rostok

Rostok Well-Known Member

з точки зору безпеки однозначно краще ззаді, і то!! не за водієм, а за переднім пасажирським кріслом. Але правила дозволяють, тому в кожного своє бачення..