Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Уляночка, 22 Квітень 2009.

1. kitka

kitka Well-Known Member

Відповідь: Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Стою на узбіччі, пропускаю машину. За кермом - "дєвушка" :xaxa:. Поряд сидить пацан і лівою рукою крутить руль, бо "шофериха" собі хвостики робить на голові:cesored::cesored::cesored:.

• Подобається Подобається x 13
  2. Megan

Megan Well-Known Member

Вчора дала взятку :cesored: гаїшникам :sad:. В мене таке враження ніби там навмисне поставили той світлофор, щоб збирати гроші. Поставили світлофор посередині перехрестя получається треба ставати, я проскочила на жовте, а він мені з-за кущів вискакує і паличку показує:no:. Посадили в свою машину, можу сказати, що страшно, бо там двері з середини не відкриваються (щоб не втекла), хотіли оформляти, але пожаліли "таку файну кубіту" і обійшлося тільки чайовими. :confused:

• Подобається Подобається x 5
  3. Drimka

Drimka Well-Known Member

Так, порадилася я зі своїми двома хлопцями і вирішили йти на права категорії В. Сьогодні дзвонила в "Автоград", то там взагалі тільки 2 рази на тиждень, але по 2 год. Для мене це навіть краще ніж 3 рази по 1,5 год.
    А ще в мене одне питання. Нє, може я дуже наївна, але чи можна самій здати той контрольний іспит, чи то в наш час не реально?

4. мамочка

мамочка Well-Known Member

РЕАЛЬНО

Я правда здавала в квітні після помаранчевої революції, тоді ще трохи "післяреволюційна совість" у ДАІшників була, але маю великі сумніви що спеціально хтось Вас буде "валити". Я попередньо домовилась з своїм викладачем, що якщо не пройду тестів то він заплатить за мене 50 доларів, але відповіла на 19 з 20 питань і після екзамену він трьом (з 30 чоловік) повернув гроші. Оскільки більшість з нас всерівно заплатила, то практична частина екзамену (їзда на автомобілі) в нас пройшла умовно (кожний сів з інструктором і Даішником і проїхали по рівній дорозі 150-200 м)

• Подобається Подобається x 2
  5. Megan

Megan Well-Known Member

Ой не знаю:no:, якщо ви ас, тобто знаєте правила і маєте великий досвід водіння (тобто їздите суперово), і ходите на курси лише для того, щоб отримати права - то можна пробувати, а якщо ви лише починаєте їздити , то навряд, вони вас все рівно заженуть, що ви самі будете раді дати хабар. Хоча...всяке буває. Попробуйте.

6. Princess

Princess Well-Known Member

відповіла на всі 20 питань в ДАІ, без помилок, ще й поряд пацанчику підказала :) з моєї групи. вивчити білети цілком посильно (мені 2 роботи не завадили), але я реально сиділа, вчила, розбирала, викладача питала по всіх моментах, які були незрозумілі. там насправді все дуже логічно.
    правда зараз не знаю чи зорієнтувалась би (скільки метрів, куди можна таксистам, питання по технічній частині - забулось), але періодично включаю собі білети з правилами на компі.
    власне щоб добре вивчити - необхідно мати оті тести на комп*ютері. їх є кілька версій, хоча по суті думаю байдуже по чому тренуватись, але найкраще розпитати хто недавно здавав, і по тих же білетах, що в ДАІ практикуватись (там можуть бути нюанси).
    а от практику наша група не здавала, бо перед тим всі здали по 50 (здається) уйо, і ніхто нікуди не їхав. тому на жаль нічого не можу сказати про практичну частину. а от теорія - цілком "по зубах"

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Дівчата, почала проходити ті всі установи,що вимагають перед іспитом...сьогодні по плану був нарколог - взяли кров, виписали квитанцію, заплатила 60 грн...і я думала все..завтра сертифікат:confused:, а то ще сказали завтра на 10 на медичне навчання:8::8::8:....а що то таке?? розказуйте!!!!!!:)

8. irushka

irushka Well-Known Member

Уляночко, це приблизно 30-40хв. розповідають про те, як надавати першу допомогу, але приходили люди, просили, щоб їх відмітили, і йшли собі, лекцію слухало може осіб 5.
    А щодо екзамену, у моїй групі 2 дівчини здавали самостійно, одна пройшла, а інша - ні, здати реально, але треба бути дуже уважним, бо я одне питання запорола тим, що не на ту кнопку випадково натиснула. А вивчити не важко, маю, до речі, ті тести на диску...

• Подобається Подобається x 3
  9. Уляночка

Зрозуміло, тобто завтра я слухаю 40 хв лекцію, говорять, коли прийти за сертифікатом і я вільна, так?
    П.С. А диск я попрошу, напишу в пп

10. Princess

Princess Well-Known Member

а я зразу сказала, що не прийду. звісно пальчиком помахали, що мол "нечемна", але ніяких санкцій :) по ідеї сертифікат дають після лекції, а я просто по обіді підійшла і забрала

• Подобається Подобається x 1
  11. irushka

irushka Well-Known Member

Мені після лекції довелося ще 2 години чекати на сертифікат. А сама лекція була швидше для галочки, протараторили інформацію і до побачення.

12. simona

simona Well-Known Member

Ви могли легко відхараскатись і штраф не платити, бо п.8.11 пише, що водіям, які в разі ввімкнення жовтого сигналу або ....... не можуть зупинити ТЗ у даному місці, не вдаючись до екстренного гальмування, дозволяється рухатись далі за умови забезпечення безпеки дорожнього руху.
    Так що мені Вас шкода:sad:, але не дай Бог якщо так буде можеьте тикнути правила. Щасливої Вам дороги

• Подобається Подобається x 4
  13. simona

simona Well-Known Member

Розкажу випадок із моїм знайомим. Їде він під горку (біля Львова), суцільна лінія, перед ним ТЗ їде не більше 20 км/ год.Він його обганяє пиняє гаїшник і каже Ви порушили,обгін по суцільній. Він дістає правила і показує пункт, в якому пише , що водій правий.Ось так час від часу знання правил допамагає втерти носа їм бо навіть чого навчити, бо на мою думки вони самі їх не знають

14. Drimka

Drimka Well-Known Member

Я зрозуміла, що то вже треба буде дивитися по ситуації, яка група і який інструктор і вже з ним обумовити питання "платного чи безплатного іспиту", а в водінні я не то що не ас, я взагалі ніколи навіть не пробувала (хоча тепер чоловік, казав, що буде вчити), так що тут точно доведеться платити.
    Іrushka, а на рахунок дисків з тестами, то я то Вас постукаю в ПП ближче до іспиту.

15. Ная

Ная Well-Known Member

Я теж маю тести ДАІ,можу поділитися.Дрімка,починайте вчити скоріше,бо там їх багато є,ближче до іспиту не затягуйте:).

16. simona

simona Well-Known Member

там ніхто (в МРЕВ ДАІ) нездав тести. ЗХі слів одноговикладача врахуючи стаж роботи(12 р.) здала лише одна жінка просто вона кореспондент газети. Я знаю, що давала правильно відповідь, коли вийшла звірила із правилами, але там ніц не докажиш. А мому колишньому хлопці після іспитів підійшли і сказали, що ти практично єдиний , якийц дійсно здав на 5

17. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

Здати можливо,але в ДАІ стоїть програма ще за 2000 рік і там нема ніяких змін в правилах. Тому прості питання там правильні,а складніші не вірні тобто вірні але за старими правилами...
    От і будь мудрим! А книжечку з правилами саму свіжу треба мати під рукою завжди!!!!!!

18. odree

odree Well-Known Member

:xaxa: ну в нас як завжди все через :cesored:
    як в тому анекдоті:
    -закат солнца видел?
    -да
    -так вот, точно такой же, только зеленый
    :xaxa: :xaxa: :xaxa:

19. Уляночка

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

То нинька не мій день...пішла на водіння...2-ге заняття з практики, а тіко вчора дізналась, де газ, тормоз і "сцеплєніє", як каже наш пан учитель:).....ну я, певно, друге з того переліченого:ninja:, бо він на мене сьогодні так виричався, що я аж розплакалась:sad::sad::sad:.....потім він курив, а я думала......усьо....:tanksmile::confused:

• Подобається Подобається x 19
  20. katrinka

katrinka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

не переживай, моя коліжанка як на курси ходила, то її інструктор, коли її бачив, мало не втікав. вона глохла по 3-4 рази підряд на усіх перехрестях, а коли нарешті рушала, інструктор два рази мало вікно лобове головою не вибив:xaxa::xaxa::xaxa:.

• Подобається Подобається x 15