Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Уляночка, 22 Квітень 2009.

1. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Відповідь: Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

не у всіх авто є та пищалка. Я от вже рази 2 чи 3 садила акумулятор через ті підфарники, тепер в нього здоровля зовсім не те, треба новий купувати (( тому певно буду їздити з ближнім - воно саме вимикається.

2. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

може попросіть щоб щось придумали? мені колись на жигулях так зробили (також садила акумулятор не один раз)а зараз лафа...пищить так, що нічо не забудеш :))

3. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Дівчата, а вам при їзді заважає каблук? Я не маю на увазі шпильку 12 см, а звичайний, повсякденний.

4. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я взагалі не можу їздити на каблуках..Максимально - на ось таких.
    Найчастіше просто маю в машині балетки. В мене немає взуття з середнім кабучком. Або плоский, або вже такий.
    Згадала, маю зимові чоботи на трошки вищому ніж середній - теж не можу. Люблю відчувати повне прилягання п’ятки. Мені так якось спокійніше і впевненіше.

5. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

на каблуках їздити дегше, як на мене :) відстань до педальки скорочується. але я високих і не ношу.

6. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Мені теж на шпильці легше. Перший раз так на 1 вересня їхала, чоловік у відряджені був. Каблучком "зафіксувалася" і пальчиками тиснеш. Ну в мене педальки "ніжні", напевно на жигулях так не вийде. Я не їздила, на автокурсах одногрупники розказували, що там треба реально тиснути і то сильно. На новенькому шевролє авео вчилася, то не знаю.

7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

В мене теж авео, але там навіть різниця є чи седан (в чоловіка) чи мій хетч - зовсім різні машини. На обох не можу їздити на шпильках. А ще одне питання - то механіка чи автомат? Бо на автоматі свекруха (чит. мама) їздить, то і на шпильках нормально. І справді тисне лише носочком:girl_yes2:

8. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а каблучки від того не розхитуються/ламаються?

а я завжди так злюся коли кожного разу чоловік 5 разів перевіряє чи все виключено. напевно не варто)))
    він ще завжди двері перевіряє після того як поставить на сигналізацію. одного разу одні двері реально не замкнулись і коли він їх відкрив, то сигналізація не спрацювала(

9. romawka

romawka Member

Мені шпильки дискомфорту не роблять взагалі, а вот в взутті на високій платформі трішки незручно, бо погано відчуваєш педаль.

10. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

В мене сигналка така, що навіть як пес десь біля машини пісяє, то вона пікає:D Все світло виключається після глушіння двигуна і (!!!!) відкривання дверей водія. На попередній машині в перший день забула виключити підфарники і чекала чоловіка, щоб прикурити:girl_yes:

11. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Я в автошколі вчилася на червоненькій авео. Певно то що механіка була, інакше не можна. В босоніжках на невеликій платформі тоді вчилася.
    А на шпильці вже на нашій тойотці на автоматі іноді їзджу. Мені на шпильці важче просто ходити ніж керувати. Педальки ну дуже ніжні. І не ламала ще каблуки, може то все попереду?

12. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Завжди знімаю мешти із трошки вищим каблуком. Натискаю педалі босоніж, хоч це і не радять. Із каблуком - некомфортно, та і мешти нищаться. Торік купила замшеві на платформі, то цьогоріч вже знищені через водіння у них інколи. Шкода. Узагалі, У мене навіть найнижчі обцаси - знищені:girl_haha:
    Завжди дивуюсь, коли з машини випливає леді на височенних підборах, і то коли зауважую, шо шойно припаркувала - одразу і вилізла, не перевзуваючись, певне. Нашо? Взуття нищити, дискомфорт відчувати? Удівітєльно:wacko1:

13. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я так колись з весілля верталась. Там була на шпильках, а балетки вдома забула. Коли то помітила, то чоловік вже випив. Їдучи 20км дороги вночі читала заговори, щоб не зупинили. Дорога проходила попри пункт ДПС, а їм пояснюй, що їдеш з весілля, босоніж, але не п‘яна - чесно-чесно!!!:girl_haha:

14. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Дружина мого брата завжди на височенних шпильках водить машину. Говорить, що так значно зручніше :connie_pull-pigtail А я навіть на платформі вже незручно себе почуваю.

15. Натуля

Натуля Well-Known Member

В мене при постановці на сигналізацію вона пікне 1 раз, а якщо двері не закриті - 3 коротких звука і теж не спрацює якщо ці двері відкрити. Аналогічно і в беззвучному режимі буде мигати 1 або 3 рази. Так само якщо спрацює, то при подальшому знятті авто з сигналки вона подасть певну кількість сигналів. Я скачала інструкцію з нету і вичитала це все і експериментувала.

16. kati

kati Well-Known Member

А мені зручно в будь якому взутті. І в балєтках і на шпильках,тільки босоніж не можу.

В мене так проблема, взуття на п"ятці безжалісно витирається, на правій п"ятці)) бо ліва відпочиває. Після знищених замшевих на платформі,таке взуття для мене взагалі табу.

Давно вже хочу купити щось на зразок таких капців і кинути в машину

17. zetta

zetta Well-Known Member

я бачила закупку шкіряних накладок різних кольорів на взуття, на чоботях і ботильйонах воно виглядає ніби так має бути. власне для тих хто їзде в машині.

18. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

у мене сестра так їздить :girl_wink: каже що їй всеодно чи підбори чи балетки. як тільки сіла за кермо, то хотіла якесь перезувне возити, ми з нею навіть по магазинах ходили, шукали там щось, але на тому і скінчилося.
    дівчата, а як ви зимою перезуваєтеся, маєте спеціальні чобітки чи як?

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

В мене одна пара без каблука, а з другої мушу перезуватися в балетки. Коли їду і знаю, що буду заправлятися, то взуваю без каблука. Бо раз вже на "автоматі" пішла розраховуватися в сріблястих балетках і смугастих махрових шкарпетках:girl_haha:

20. Solomi

Solomi New Member

можу і люблю їздити в будь якому взутті - чоботи, платформи, шпильки, навіть шльопанці
    маю єдині замшеві чоботи, в яких є шпилька і дуже довгий носок, то трохи незручно

а босою навіть не уявляю як по педалі тиснути