Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Уляночка, 22 Квітень 2009.

1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Йой, як заїжджено:)
    Якось дивно, але я чомусь такі дивні маневри частіше спостерігаю за чоловіками...
    Для вашого заспокоєння, винуватцями аварій, за статистикою страхових компаній, найчастіше є чоловіки.
    Жінки є набагато обережнішими водіми. Вони, на відміну від чоловіків, рідше йдуть на агресивну конкуренцію на дорозі.
    Жінки, за природою своєю є більш уважними, рідше за чоловіків сідають за кермо нетверезими.

2. OstapBanderas

OstapBanderas New Member

Це зрозуміло і пояснюється дуже просто: чоловіків-водіїв є в рази більше ніж жінок і ймовірність попасти в ДТП у водіїв чоловічої статі є більший. Жінки може й обережніші але кожен використовує свою кредитку на свій страх і ризик. Щодо маневрів - кожен бачить те, що хоче бачити але я кажу те, що бачив на власні очі! Для прикладу в мене моя перша вчителька блондинка але вона в 50 років пішла на курси, отримала права і їздить. Я нею горжусь але таких жінок мало!
    Доречі, а хтось з присутніх жінок, раз ви такі самі безпечні, досвідчені і взагалі королеви керма, виступали на змаганнях по-жіночих раллі для прикладу?!

3. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

пруфлінк на статистику, будь ласка

4. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

безпечні і раллі, якось не зовсім клеїться...
    І що має участь в раллі до майстерності водіння на дорозі?

5. OstapBanderas

OstapBanderas New Member

тому, що навіть на аматорські змагання з раллі жіночки які чують себе не впевнено на дорозі не підуть, а майстерність, повір, навіть дуже підніметься... Краще будеш відчувати машину, будеш впевнено почуватись на дорозі в екстремальних умовах на швидкості, реагувати будеш краще! Ок, щоб не йти на раллі, є екстремальні курси водіння, у Львові доречі вони є, як думаєш для чого?!

6. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

майстерність підвищується з досвідом, після довгих років кермування в будь-яку пору року і погоду, в середмісті і на трасах, на нормальних дорогах і таких як є, пройшовши сотні аварійних ситуацій як зі своєї сторони, так і зі сторони інших учасників руху, от тоді рішення, правильні рішення, приймаються автоматично, на рівні підсвідомості. Це можна натренувати на раллі, або навчитись з часом, але в будь-якому випадку раллі - це спорт, а ви знаєте чим спорт відрізняється від реального життя?

7. OstapBanderas

OstapBanderas New Member

Частково погоджуюсь.

8. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Я така "бльондинка за рульом" 2 рази на тиждень (маємо 1 машину на двох з чоловіком). І чесно, бачу такі маневри, соррі за сексизм, чоловіків, особливо на старих ладах 9-ках (чисто мої спостереження), що капець. Як вони тиснуться, повертають наліво де хочуть і навіть під знак, обганяють чергу на Стрийській знизу там на спуску - це стандартно, жінки?, ні, або крутелики на лєксусах, або на старих 9-ках, жінки чемно в чергах чекають.
    А я довгий час їздила на сильно коцнутій тойоті (чекали рішення суду). То мені аж смішно. Бачуть блондинку на такій машині і певно вирішують не зв`язуватися, :girl_impossible:пропускають навіть коли вони на головній, якось так поблажливо:girl_crazy:. Ну і ніхто ж не повірить, що в машину нашу в`їхали, коли чоловік був за кермом, а не я. Та ладно, мені і так приємно, дякую.
    А раллі мені і в житті хватає. 2 рази на тиждень завезти малих увечері в час-пік в самий центр міста і назад (пл.Ринок, паркуюсь біля Кінопалацу чи Вернісажу), або їхати у незнайомому районі, шукаючи щось за новою адресою. От мій екстрім.

9. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

трохи порегочу сама з себе :girl_crazy:

Повернулась я недавно на роботу, отримала нову службову машину, з перших днів видалась вона мені дуже дивною – то догазовує собі сама після перемикання передач, то протитуманні фари самі вимикаються на поворотах, то щітки лобового шкла з різним інтервалом працюють... про табло управління вупше мовчу – різні незрозумілі написи видає – check deadlock, clutch і т.д. і т.п.
    Подумалось мені, що в неї таки щось явно негаразд з електронікою і записала її на сервіс перевірити бортовий комп'ютер.
    Приїхала, підключили машинку, питають мене про проблеми...
    Розказую... у відповідь чую – «А ви інструкцію до авто читали?»
    Продовжую свій список проблем, та ж сама відповідь – А ви інструкцію до авто пробували читати?
    Виявляється ті всі "мої проблеми" то норма, просто ця новіша модель таким незвичним для мене чином нашпигована вумною електронікою)))

Відчула себе справжнісінькою блондинко! :girl_crazy:

10. Pulupjak

Pulupjak Active Member

До недавна я собі не уявляла як поїду під гору, особливо в час пік і на самому повороті тре буде зупинитись а потім рушати, і не без того що з заду хтось впритул підї"де. Одного разу просто взяла і поїхала сама :girl_cool:, насправді нічого там страшного нема:girl_yes:

Останнє редагування: 7 Лютий 2013
  11. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Дівчата, в усіх сюжетах по тб про ями на дорогах чую "куди йде дорожній збір, що сплачують водії?"...
    що то таке - дорожній збір? Я нічого ніуди не сплачую:girl_blush2:

якщо не помиляюся, то раніше, коли ТО був обов"яковий, то водії мусіли сплачувати.
    А зараз? Нічого нікуди не треба сплачувати?

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Сплачуєте. Кожного разу на заправці:girl_wink:

13. OstapBanderas

OstapBanderas New Member

Я не дівчата але відпишу: дорожній збір заклали у вартість палива(бензин, солярка, газ)...Тобто чи більше їздите - тим більше податку платите за дороги...

14. taniarz

taniarz Active Member

:girl_haha: напевно якраз довіряєте тій жінці, що дає ВАМ по шиї . Фе...не люблю таких "мужиків"- мужчини тут не підходить.

А щодо жінок за кермом... доведено вже ,що жінки за кермом набагато обережніші і уважніші, за чоловіків. Інша справа, чи памятають вони всі знаки і правила:girl_haha:, ну але це стосується всієї групи водіїв. Як чоловіки так і жінки є безтолкові за кермом (в нас в групі 4 особи, які вже права мають, прийшли підівчитись, а скільки є таких , що не приходять, а вчаться вже відразу на дорозі), так само знаю і жінок, і мужчин, які прекрасні водії. В нас на курсах викладає жінка, ну ця теорія ...:girl_in_love: це шось з чимось, і на практику я піду лише до неї.
    Такшо, шановний, якшо ви вправний водій, і десь на дорозі побачили поганого, це не дає вам права казати, що жінки всі мислять на дорозі якось не так.
    І взагалі, жах, як не люблю розподілу між водіями : на жінок , і чоловіків, ніби для них різні правила існують. Всі водії.
    А ше я не люблю цих знаків У і мештів:girl_in_dreams: собі я точно не буду туфлю клеїти, лише наліпку "70".

15. Натуля

Натуля Well-Known Member

Говорив один мій знайомий - професійний водій про наліпку туфельку: "як мене хлоп підріже (наприклад) на дорозі - то зразу вийду з монтіровкою, а як побачу, туфлю - ну то вже просто "ввічливо" поговорю":girl_flag_of_truce:

16. OstapBanderas

OstapBanderas New Member

Та ні, помиляєтесь шановна :) Хороша знайома - їй довіряю без всякого, навіть своє авто було довірив ;) Те, що там кажуть шо жінки обережніші - подивіться яке співвідношення жінок і чоловіків водіїв тоді подумайте чому кажуть про безпечність, я на свої очі бачив шо жінки на дорозі витворяють, особливо на червоненьких машинках - просто жах! Так, є всякі безтолкові за кермом але тема про жінок за кермом...

17. taniarz

taniarz Active Member

ну...і... тема "Жінки за кермом", а не "Жінки за кермом і один жінконенависник"

18. Magnolia

Magnolia Active Member

Підтримую на 100 % - всі вчать ті самі ПДР, всі одержують права, і однакову відповідальність несуть як чоловіки, так і жінки за кермом.

Та туфелька мені теж не подобається, а от букву "У" я мала :girl_blush2: - якось мені спокійніше було з нею їздити на початкАх. Хоча, повторюся, від відповідальності та наліпка не звільняє. Це для мене була як своєрідна запорука вияву толерантності досвідчених водіїв до мене початківця.

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А я, їдучи на маленькій червоній машинці бачила, що витворяли чоловіки на великих і чорних. А ще на середнього розміру синіх. І зелених!!! АЙЙЙ! То ж, певно, треба було б якусь особливу статистику вести? Чоловіки, котрі отак розписують про жінок за кермом, або думають то, сидячи в трамваї, або просто мають глибоку образу на жінок і шукають, як б то пояснити оточуючим.
    Або просто ображений колись жінкою хлопчик:girl_cool:

Останнє редагування: 9 Березень 2013
  20. romawka

romawka Member

100% підтримую. От тільки задуматись про водіїв маршруток- всі чоловіки, а їздять...... без слів просто.
    Так що ви не праві і не можна так писати, що всі жінки погано їздять, зустрічаються і чоловіки і жінки, які не мають достатнього досвіду керування автомобілем.