Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Уляночка, 22 Квітень 2009.

1. bazuka

bazuka миється в бані

Відповідь: Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Взагалі, жінка за кермом для чоловіків - це складно. Вона ж на відміну від чоловіків в більшості випадків на Жигулях і т. д. не їздить. І може собі вибирати червону, чи то вишневу?!!! Мужчин це не тішить! Йдеться, безперечно, не про всіх.

• Подобається Подобається x 2
  2. enigma

enigma Well-Known Member

Це точно, ну не люблять мужики бабів за кермом. А часто самі таке на дорогах витворяють, що то ума не прикласти. Як втиснеться десь, підріже, а як я посигналю - то вже собі уявляю як він в своєму джіпі сидить і вголос каже "шо сигналишь ідійотка" :xaxa:

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Жила в Німеччині 4 роки, якраз на цей період припадає мій перший досвід кермування.
    Перший тиждень був особливо важким - чуже місто, знайоме тільки як пішоходу та пасажиру метро та трамваїв, ну і абсолютна самотність за кермом, - нікому було підказати, допомогти збоку...
    Не всі чемно чекали :sad: сигналили, відкривали вікна, одного разу навіть характерні фігури пальцями показували... Може далася взнаки хектика та поспіх великого міста Мюнхен, може всі неприємні реактори були імігрантами (в місті дуже багато турків, виходців з колишньої югославії), може їх дивувало чому авто з місцевими номерними знаками не знає куди їхати :), - але мій досвід - не однозначно позитивний...

4. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Ой дівчата як мене мій чоловік сьогодні вимурдував з тою машиною то просто капєц. Мало того що за руль сідати не хтів, то я мала його кругом возити (добре, що у нас є такі місця да мєнти ніколи не стоять, а то я б гарний заробіток для них була, прав то немає :)) та й ще з прицепом :haha:) Бачили колись дєвушку за рульо і з прицепом, а в ньому купа всяких труб :). Потім тільки приїхали додому і згадала, що телефон в свекрухи забула, він мені каже їдь....як їдь??????????? Поїхали з ним разом. Туди нормально, а назад як почав мене замахувати тим як я рушаю. Ну неможу я рушити щоб мене не дьоргнуло!!!! Дівчата півтора години в гаражах я вчилася полюдськи рушати (напевно сьогодні снитися буде).
    Порадила мені одна форумчаночка вчитися їздити поки стара машина, от я і послухалась, тепер поможливості я за рульом :haha:

• Подобається Подобається x 3
  5. Галя_у_стразах

Галя_у_стразах Well-Known Member

:) все обязательно получится и плавность тоже придет со временем

• Подобається Подобається x 2
  6. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Та після 30-го разу вже все вийшло :haha:) Просто це рушання мене вже дістало якби їхати то так, а то сцеплення-газ потім сцеплення-тормоз досі чую :haha:)) Зате потім коли вже буду здавати на права я буду розумна-розумна :)))

• Подобається Подобається x 5
  7. Галя_у_стразах

у меня была другая проблема - я первую неделю стабильно глохла на светофоре если я перед ним первая стояла :). но тоже прошло :).

8. Knopka

Knopka Well-Known Member

Парадьте, хто знає, хороші курси водіння недалеко від центру Львова. І можливо, хтось недавно закінчував - скільки усе це зараз коштує?

9. Галя_у_стразах

курсовой комбинат на лычаковской 24 кажется. а вот сколько стоит - не знаю

10. Knopka

Knopka Well-Known Member

Дякую! А за якістю навчання курси якось різняться, чи все одно куди йти?

11. Галя_у_стразах

тут все зависит от инструктора :)

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ячула про одного інструктора - Башурін. більшість дівчат від нього в сльозах виходять!! (він на Личаківській веде практичні заняття)

13. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Дiвчата,якi зараз розцiнки на послуги iнструктора в приватному порядку,без курсiв?Права маю,а практики 0,хочу трохи повчитись.

14. katrinka

katrinka Well-Known Member

а мені штраф прийшов:cesored:.... за неправильну парковку, на фото видно лише машину, ні знака нічого більше не видно:ninja:, вулицю письмово вказали, штраф 300 грн і будь мудрий:cesored:...... прислали в останній день погашення штрафу, завтра подвоїться:8: буду судитись

• Подобається Подобається x 5
  15. Галя_у_стразах

в декабре было 80 грн за час, могу перезвонить узнать

а где вы парковались?

Останнє редагування модератором: 6 Травень 2009
  16. карапуз

карапуз Well-Known Member

Тут багато хто писав,що буква "У" на машині їх принижує.А я постійно забуваю чоловікові нагадати ,щоб приліпив. Я ,наприклад,завжди рушаю не на жовте світло,а на зелене і мене дратує,коли водіїї,які стоять за мною,починають нервово сигналити :tanksmile:.А так будуть знати ,з ким мають справу :).

Останнє редагування: 6 Травень 2009
  17. Галя_у_стразах

и все-равно будут сигналить. не зависимо есть буква у или нет ее :)

18. katrinka

katrinka Well-Known Member

біля сихівського базару, т.з. секонд біля колії, це ще у березні було:confused:

19. Ная

Ная Well-Known Member

Чоловік як починав їздити букву "У" не чіпав принципово,а з моєю їздить і ніц йому не є:xaxa:,просив тільки туфельку і дитинку не чіпати. На світлофорі теж рушаю на зелене,ше ніхто через то не синалив:confused:
    В мене тепер був особистий рекорд у водінні,майже 200 км по дорозі з Карпат додому,і як не дивно втоми не відчувала як то бувало раніше.Якшо взяти до уваги шо на початку березня вперше в житті сіла за кермо,то напевне незле:).

• Подобається Подобається x 6
  20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ная, вітаю!!! Це дуже хороший показник, коли починаєш за кермом відпочивати :)
    Стосовно букви "у", то вважаю, що її потрібно вивішувати тим хто вчиться, бо тоді уважніший до таких водіїв, і мене особисто не дратує, коли глохне чи повільно їде, я собі минаю як мені треба.

• Подобається Подобається x 6