Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Уляночка, 22 Квітень 2009.

1. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Відповідь: Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

от мене якраз тут найбільше оплата і цікавить. За цілий день, а то й пару - я вже зрозуміла :) і за відсутність номерів/тех паспорта ......

2. lyalka

lyalka Загублений

А я ось не знаю, як позбавитися страху на дорозі... Вчила теорію, все знаю, на практиці хвалили, здавала нормально. А їздити можу тільки, коли поруч чоловік сидить. Сама - жодного разу не сідала. Посвідченню вже майже рік. Що робити, як себе вмовити? Може, аутотренінг є для цього? )))))

3. chichika

chichika Member

може і собі таке вчепити):girl_blush2:

4. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

може спробувати вибрати собі якісь "комфортні години" в певні дні і починати потроху самій? А потім вже піде само собою.

Я теж в суботу пробуватиму сідати за свою машинку. Страшнувато, але хочу дуже вже.

5. Rona

Rona Мама-йожик

один дядько вчився їздити так: сідав за кермо і їздив в 4-й ранку по Львову:) і так потроху, потроху навчився... звикав до переключення світлофорів, поворотів, швидкості...

6. Левицька

Левицька New Member

в принципі, я десь так само))) правда, не о 4-й, а за чверть восьма, їздила на роботу, поки не було стільки машин і корків, коли більш-менш вільні перехрестя, а як вже проїздила свою дорогу "на автоматі" почала виїздити з дому пізніше)

7. arushka

arushka завжди досягаю мети

А я вчилась їздити в неділю зранку - ляпотаааа! Машин майже немає, корків теж, мінус тільки в тому, що центр треба оминати. Але для того, щоб відчути себе впевнено за кермом і накатати маршрути неділя ідеально підходить.

8. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Зараз в 4 рання - ще темна нічка, то певно не найкращий час вчитись відразу в темноті.
    Підтримую дівчат - неділя коли розвиднеться на дворі - то супер для початківця.

9. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

я також спочатку дуже боялась. Дуже-дуже. За 2 години до виїзду трусились руки. Схудла на 5 чи 6 кг :) Мені казали, що з часом почну з задоволенням їхати, а я нізащо в це не вірила. Щоб більш-менш добре їздити, привикнути до машин - пройшло 3 місяці. може 2.5. Також їздила на вихідних по ранках, на роботу приїжджала за годину до початку зміни. Та ще й почала їздити (закінчила якраз курси й пересіла на свою машину), коли вперше випав сніг... короче, страшно й досить важко було.
    Але вже їжджу 4 рік щодня і мені то дуууже подобається. З задоволенням їжджу на своїй, чоловіка, братовій чи татовій машині.

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

о, то це ж суперово:girl_claping: надіюсь на мене кермування теж так вплине:girl_wink:

геніально! як побачите червону хонду з отаким папірчиком - знайте, то їду я!:connie_pull-pigtail остерігайтесь!

11. Златка

Златка Well-Known Member

Це те, що своїм розумом новачка-водія, я взагалі не можу осягнути :girl_nea: На разі то для мене просто транс... я не знаю, як від того можна отримувати задоволення...

12. Natalya

Natalya Well-Known Member

Коли їхати за містом, по боках красива природа, попереду небо, під колеса лягає стрічка відносно гарної дороги, коли швидкість не відчувається, грає музика, а на задніх сидіннях сплять діти... Так можна їхати довго :))) В місті у корку трохи не те.

13. Megan

Megan Well-Known Member

Можна, можна. Точно знаю. Колись руки тряслись, а тепер - їду, як зірка "мене всі бачать, а я нікого" (шютка канешна). А якщо серйозно, то задоволення буде тоді, коли зникне страх, і прийде впевненість, що їздити ви таки вмієте, і не боїтесь ніякого маршруту. Як каже мій муж "моїй жінці тільки свисни їхати - вона хоч в хмари поїде". Так що терпіння і бажання, і все получиться.
    А я сьогодні їхала на роботу - аж знервувалась. Три!!! даїшники мене зупиняли. Ніяких порушень, тільки питання "у вас все в порядку?", і на третьому я не витримала і відповіла "ні, не в порядку. не виспалась, хвора, грошей не платять". Побажав щасливої дороги і відпустив. Питається для чого зупиняв? - перевірка документів.

14. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Тре було так його "в лоб" і спитати.:)
    Напевне гарно виглядаєте, що стільки раз Вас спиняли:girl_haha:

15. Ritamadonna

Ritamadonna Member

Вчора ввечері їду як пасажир з двома досвідченими водіями біля Міленіуму.
    Один з них каже - диви, по зустрічній їде хтось без включених фар (було близько 10 вечора), напевно "блондинка".

Коли зблизилися - точно, без увімкнених фар, яскраво червона машина, і блондинка за кермом...

Сама я на така ж була до недавна, правда, через центр так впевнено не шурувала...

16. kyharochka

kyharochka Member

Я тільки починаю вчитися їздити (під чітким керівництвом чоловіка). На дорогу ще не виїжджаю-боюсяяяяяя. Але вже маленькі зрушення є. Вчуся тільки по неділях, тому все так помало. Треба більше впевненості і рішучості.

17. bioland7

bioland7 Well-Known Member

і що не менш важливо, частіше, кожен день хоч по пів години їздити.

18. Optima

Optima Member

коли починала їздити, боялася страшенно, думала вже то закинути! їздила спочатку вечорами, намагался об"їжджати вулиці. де багато машин і т. д...зрозуміла, що треба себе правильно налаштувати і буде набагато легше! старалася заспокоїтися. їздила ж не сама, якщо що. то поможуть)) а, і дуже допомпагало, коли мене хвалили за щось (наприклад. гарно об"їхала перешкоду), додавало впевненості!
    з часом досвід своє зробить..я 5ий рік за кермом, аж смішно згадувати, що хотіла то діло кинути )))

19. enigma

enigma Well-Known Member

От народилося в мене дівчата таке питання. Багато хто пише, що боїться сідати за кермо, страшно, коли багато машин, пішоходи, світлофори, заглохнути посеред перехрестя тощо. А чому таких от фраз не чути від чоловіків? Вони ж теж колись вчаться їздити. Я он, коли вчилася, то мушу визнати теж часом страшнувато було, але я ну дуже хотіла навчитися, дуже хотіла кермувати, і в мене ніколи не було панічного страху перед автівкою.

20. poputochka

poputochka Well-Known Member

Ой, не кажіть:girl_haha:
    Може чужим і не говорять...
    Але добре пам"ятаю, як мій чоловік вчився їздити, і як вперше віз нас з батьками на дачу - білий-білий, з тремтячими руками...Здавалось, що від руля силою доведеться відривати.
    І як посварилась з ним, коли йшла з роботи, несла важкі сумки з продуктами, а муж відмовився за мною заїхати, бо вже проїхав Привокзальну, рухався по Городоцькій, ну а треба було повернутись на площу Юра, і йому було страшно їхати в центр (їздив вже кілька місяців)... І як їздив з товаришем на роботу майже з рік, досвідченим водієм - ну, типу "підвозив".:girl_smile:
    І як знущався потім з мене, коли я з "ватними" колінами виходила з машини - вчилась водити...А на роботу в центр їздила сама з першого ж дня, хоч страшно було ду-у-у-же, а він казав, що нічого в мене не вийде.