Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Уляночка, 22 Квітень 2009.

1. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Відповідь: Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

За кордоном при наявності техпаспорту на машину, на якій їдеш, не обовязково мати те саме прізвище що власник, права окремо, техпаспорт окремо.

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Те що їх не цікавить перелік якихось документів це може бути правда але те що все має бути лишень на одне ім’я це неправда. Я їжджу щодня на машині яка зареєстрована на мого чоловіка і навпаки.

3. mysha

mysha New Member

Тоді твоє прізвище повинно бути вписане у техпаспорт (якщо власника немає поруч), але прізвища мають співпадати з іншими документами (паспортом і правами). Як інакше довести, що ти не на краденій машині?

4. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

не вводьте в оману читачів теми - прізвище водія не повинно в обов'язковому порядку бути вписане у техпаспорт (поліції у Європі абсолютно байдуже хто власник машини, головне що у водія є техпаспорт та ключі; при перевірці можуть вимагати права водія, паспорт та автострахівку).
    Також прізвище у правах не обов'язково мусить співпадати з прізвищем у інших документах...
    Усмішка і Маруся-мама все абсолютно правильно написали :)

писи. вже більше 7 років маю основні документи (паспорт-права) на різні прізвища, жила кілька років за кордоном, подорожувала останніми роками також досить часто авто, проблем при зупинках-перевірках поліцією не виникало ніколи.

5. kati

kati Well-Known Member

зупиняла) навіть не вимагали мої права, а тільки техпаспорт на машину і все, навіть права водія не вимагали( за кермом був иій тато, машина на чоловікові)

6. kati

kati Well-Known Member

Мій чоловік вчора продав мою машинку:khomyak::khomyak::khomyak:
    Але все по порядку...
    Планувала я продавати машину десь під весну, щоб купити щось більше. От вчора зранку дьорнуло мене подати оголошення про продаж в авторіа, думаю нехай собі там висить, буду дивитись чи хтось зацікавиться( знаючи досвід зайіомих , коли машини " висять" по півроку в оголошеннях я якраз планувала що під весну продасться).
    Один клієнт дуже хотів подивитись машину саме вчора і чоловік поїхав показувати, а ми з сашкою в цей час якраз спати лягли в обід. Муж приїздить і каже, шо всьо, продав машину.....чесно, я не вірила, поки мені гроші не поклав на стіл....я аж всплакнула :sad:, так мені шось шкода за нею.....
    Але то пів історіі. Далі від вчорашнього вечора в мене сумашедші пріколи.
    Зайшла я в обід знов на авторіа, щоб помітити що машинка продана
    , а мого оголошення нема.... тобто є моє оголошення з моїми фото
    . але ціна не моя і телефони не мої... Я натиснула кнопку " поскаржитись" та і заспокоїлась.
    А сьогодні від 8 ранку в мене телефон не замовкає...змушена взагалі повідключати всі вібро і звуки, бо то абзац....Я знов зайшла в оголошення- вчорашнього вже теж нема, зате з"явилось оголошення з МОЇМ телефоном, моїми фото, але ціною нереально низькою.....от люди і видзвонюють до мене.
    Капець в тому, що я неможу в цьому " лєвому" повідомленні змінити ніякі параметри, немає доступу....намагаюсь скаржитись адміністраціі- глухо.:girl_devil::girl_devil:

7. Ольга

Ольга Well-Known Member

це вони так собі відвідуваність піднімають? чи як розуміти такі помилкм?

8. kati

kati Well-Known Member

я думаю то не полмилка. Вчора до обіду висіло моє оригінальне повідомлення.
    Думаю то хакери постарались

9. карапуз

карапуз Well-Known Member

10. kati

kati Well-Known Member

більшу троха)
    але якщо серйозно ще не встигла добре подумати над цим питанням, бо не сподівлась що так скоро фордіка продамо
    вчора покупець дав гроші і забрав машину, а сьогодні зрагку переоформили

11. Bonita

Bonita Member

Вітаю Вас!!!! Чим скорше продали стару машинку, тим скорше з'явиться нова, ще краща і комфортніша:girl_yes2:

12. mermaid

mermaid Member

Читаю ваші відповіді, і троха вам заздрю...Пішла на курси водіїв, боялась спочатку їздити, то просто жах... Але почуть-чуть звикала до доріг, до машин, до шаленних пішоходів.. Спочатку ще думала як би то скорше закінчились ті практичні заняття, і думала що мені не дано водити, не той характер.. Але потім брала навіть ще додаткові уроки бо вже почалось подобатись і хотілось більше їздити... Тепер так хочу водити, але машини ще скоро не буде.. Поки мрію.. Треба буде ще інструктора повозити, щоб не забути як їздити...:girl_emo:

Всім вам бажаю дівчатка щасливої їзди!!! І щоб поскоріше зремонтували ті дороги щоб корків не було....

13. bioland7

bioland7 Well-Known Member

А я вже два тижні катаюся на "інструкторській"машині, права маю 11 років, але практики мало було, тому вирішила підівчитися.:) Прогрес вже трошки є,бо інструктор сказав "що толк з мене буде":girl_yes: Тільки як подумаю, що самій треба сідати за руль і їхати на роботу, то страх розбирає...ніяк не відважуся:sad:

14. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

як там твоя історія з авторіа?
    в мене таких проблем не було, ставила -продано- і ніхто мене більше не турбував дзвінками
    ще варіант- твою машину продають, а фотки стягнули в тебе
    таке теж можливо (так в брата чоловіка було, продав, а на другий день побачив оголошення на авторіа про продаж його машини, але вже вища ціна продажі, хтось так заробляє)

15. Neitiri

Neitiri New Member

А я сьогодні вперше їздила з інструктором!!!!:girl_tender: Сподобалось страшенно, але от скільки часу пройде перш ніж я буду впевнено почувати себе за кермом????? Дівчата, я так рада поповнити ряди автомобілісток! Побажайте мені успіху на дорозі і вам всім відповідно гладенької дороги!:bye2:

16. kati

kati Well-Known Member

в мене навпаки було, МІЙ номер телефону, а ціна нижча від моєї, тому в мене і розривався телефон.

зв"язалась з менеджерами, і вони видалили ті повідомлення. Алілуя, бо я думала мій телефон накриється мідним тазом від розривання)))))

17. соломійка

соломійка Well-Known Member

І я до Вас :girl_tender:! Здаватиму екзамен 20 жовтня, вивчати теоретичну частину (ПДР) уже закінчили, сьогодні шостий раз їздила з інструктором. Чомусь на 100 % була впевнена, що сяду за кермо,1-2 рази спробую поїздити і буду почуватися впевнено і вільно. А виявилося далеко не так: з інструктором поруч я справді їжджу нормально, серце спокійно б"ється при поворотах, розворотах, на пішоходних переходах, з передачами справляюсь, а от спробувала поїхати за кермом з чоловіком, з татом - :girl_impossible: навіть не хочеться коментувати їхнього стану :girl_mad: - тато зробив висновок, що водія з мене не буде :girl_sad:, а чоловік разів з 10 повторив: "добре, що під капотом є захист" і "пора ставити парктронік" :girl_nea: І чого я так панікую? У Миколаєві легко їздити - нема світлофорів, менша кількість машин, а що ж я робитиму у Львові? Завтра хочу поїхати з інструктором до Стрия - місто більше, рух інтенсивніший, такий досвід буде мені корисний. І інструктори, як змовились, усі кажуть, що у мене єдина проблема - я не розслабляюсь за кермом,:girl_nea: а як то можна розслабитись, коли з усіх сторін їдуть машини, пішоходи бігають де їм заманеться, мами з дітками гуляють по дорозі, а за бабусь і дідусів взагалі мовчу. :girl_impossible: Ось так. Сподіваюся, що з досвідом прийде вміння їздити впевнено і акуратно.

18. bora

bora Well-Known Member

Саме так.) Бо 6 виїздів то замало, як не крути. В Німеччині треба наїздити 50 годин - тоді дають права. В нас здається 34. Мені їх вистарчило, щоб поїхати на роботу тільки коли поруч сидів чоловік. А якраз десь біля 50 годин практики відчула, що мені вже ніхто не потрібен в ролі штурмана.
    Все у Вас буде гаразд;)

19. карапуз

карапуз Well-Known Member

Цими вихідними їздили у Брюховичі на чебуреки,то чоловік мене змусив сісти за кермо буса,щось я дуже не хотіла.Мені сподобалось,так класно,високо,але було враження,що за моєю спиною причеп з дровами :girl_crazy: .

20. соломійка

соломійка Well-Known Member

Нам на курсах казали, що до здачі іспиту треба наїздити 18 годин, але ніхто тих годин не контролює, тобто можна не їздити зовсім, з 27 людей у нашій групі на водіння ходять 7-10.