Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Уляночка, 22 Квітень 2009.

1. sani

sani New Member

Відповідь: Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

я прописаний на площі, не на вулиці, а на площі (є ща проспект, провулок, проїзд і тп...)
    і коли діло доходить до протоколу чи чогось такого, коли бравий мент мусить сам заповняти документи то пише "вул. Площа ..." ну перший раз посміявся, розказав різницю, а коли таке через раз (кожен другий)...

і ще: Регионал: Подарки милиции - это нормальная практика

Останнє редагування: 21 Серпень 2010
  2. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я вже можна сказати, моду на танку iздити :) Вчора майже 300 км без звикання до машинист проiхала на величезному Land Rover ше й речами на багажнику!!!

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

а сестра Київська? Там такого нема?

І цікаво чи мусіла заплатити чи таки поставили ту печєтку?

4. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

не зовсім зрозуміла
    фактичне місце проживання відрізняється від приписки
    техогляд проходять за місцем прописки та реєстрації авто (можна було проходити ТО в котромусь там МРЕВ в Києві, але то надто багато тяганини)
    нич не платила "на лапу"
    посміялася з його "прохання" і сказала, що платити не буде, бо має всі необхідні документи

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

запиталась бо жевріла надія що може не в цілій країні так беруть «на лапу», але якщо вона не платила то честь їй і хвала. Я також страшенно вредна в тому плані, он і з чоловіком на вихідних дуже сперечалась на цю тему... на що він мені зауважив що я забагато спілкуюсь на ДП і дуже гонорова. :sad: А я завжди така була, навіть до ДП і іміґрації в закордонію.:girl_yes:

6. olevitska

olevitska New Member

Я теж трохи гонорова, але так вийшло, що тато подарував машину, і їздити хочеться ВЖЕ!!! от і прийшлось все купити зразу!!! не засуджуйте, я виправлюсь на наступному ТО-підготуюсь!!! обіцяю!!!:girl_tender:

7. карапуз

карапуз Well-Known Member

Чоловік купив таку машину.
    Певне ,моя кар"єра водія закінчиться,так і не почавшись.Хоча, чоловік переконує мене,що на бусі простіше їздити."Высоко сижу,далеко гляжу" (с) Побачимо :girl_in_dreams:.

8. odree

odree Well-Known Member

вітаю!!! але дарма ти так про кар"єру водія. на ній дуже легко їздити, от з парковкою правда тре підловчитися, а так ніяких проблем. колись сама точно такою керувала і усьо гуд. правда мужики завжди робили круглі очі коли мене бачили за кермом :)

9. карапуз

карапуз Well-Known Member

10. katrinka

katrinka Well-Known Member

я сьогодні вранці мала трафунок:download: , спішимо як звичайно, дощ лиє непроглядний, всі ями на дорозі позаливало і звичайно одну з таких ми зловили. закралась неприємна думка, що колесові хана, але ще не спустило, виходити дивитись ніяк не хотілось, думала до шиномонтажу дотягну. та ні..... проїхавши приблизно км колесо таки спустило. дощ лиє я з парасолькою зупиняю машини. виявляється світ не без добрих людей, четверта автівка зупинилась. приємний мужчина без лишніх рухів поміняв мені колесо, правда змок до нитки і я теж, хоча стояла я над ним з парасорлькою. за що йому ВЕЛИЧЕЗНЕ СПАСИБІ, не знаю як звати, високий молодий на сріблястому БМВ з номерними знаками 0520 (здається) букв не пам"ятаю. хай ВАС БОГ береже і Вашу сім"ю!!! а колесо моє не просто пробите, а розрізане, от які чудові у нас дороги:girl_sad:

11. Burberry

Burberry Well-Known Member

Дівчатка, підкажіть, а на медогляд у нарколога і психіатра щодня приймають? і до котрої години (можливо, краще йти в обід?). Сорі, якщо така інформація вже була, не знайшла. І може хтось був там зовсмі недавно, як з чергами?

12. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

В Психдиспансері довідки кожного дня видають. Краще їхати зранку на год. 9-10, бо в 11 в них якась там технічна перерва. Але черги не великі) В нарколога проблематичніше, бо там ще треба кров здавати.

Хтось міняв посвідчення водія при зміні прізвища? Що для цього потрібно? Бо мені завалили таку ціну, от думаю,чи не простіше самій це зробти.

13. Burberry

Дякую, але наприклад, якщо година 12-друга до них прийти, це реально, чи ніхто на тебе не гляне, бо то вже обід?Робота така просто, що зранку важко виратися.

14. bilo4ka

щось чесно-кажучи незвернула увагу коли в них обід, бо крім обіду є пару тих 20хв. технічних перерв. Але ще майте на увазі, що ходити прийдеться два дні. В переший день ідете до лікаря і платите за довідку в касу 36грн., а другий день забираєте готову довідку. Мати при собі паспорт, а чоловікам ще й воєнний білет)

15. Burberry

Була сьогодні в психо і в невродиспансері. Все зайняло десь годину. Може в когось є якісь запитання?

16. tvm

tvm New Member

Законодавством не передбачено, що треба міняти посвідчення водія при зміні прізвища. Особисто я їжджу з посвідченням водія, видане на моє на дівоче прізвище, і вожу ксерокопію свідоцтва про одруження - ніколи ні в кого з даішників питань з цього приводу не виникало. А якщо хтось мені і скаже, що треба міняти, я попрошу чітко сказати, де про це написано - бо сама впевнена, що немає такого.

Останнє редагування: 22 Вересень 2010
  17. mysha

mysha New Member

Я змінювала три роки тому на дев"ятому місяці вагітності, робила все сама, цін не пам"ятаю. Повторно робила медичну довідку (психо-, невродиспансер, медогляд на Чорновола).

Ще згадала: на Апостола вимагали здавати повторно екзамен (на той момент була 6 років за кермом) - ходила до керівника ДАІ, він поставив якусь візу, щоб не здавати (пожалів вагітну).

При виїзді за кордон (за кермом) все рівно доведеться змінювати.

18. kati

kati Well-Known Member

з чого ви то взяли?
    Ми в Болгарію їздили машиною, права в мене на дівоче прізвище, в техпаспорті вписана по новому, ніяких питань не бкло взагалі.

19. mysha

mysha New Member

На кордоні питань не виникає, але якщо зупинить поліція... Це ж логічно, що всі документи: закордонний паспорт, техпаспорт та права повинні бути на одне прізвище, інакше документ буде визнаний не дійсним і буде конфіскований. У поліцейських є чіткий перелік документів і всі решта десятки довідок, які ви будете їм показувати їх не цікавлять.

20. bilo4ka

От того я і боялася, що потрібно екзамен здавати:girl_in_dreams: