Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Уляночка, 22 Квітень 2009.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

ну в мене якраз джип, правда з тих менших Honda MPV

2. Редвумен

Редвумен Active Member

тобто з зором -5 діоптрія з лінзами заборонено водити?

3. sv-ukraine

sv-ukraine New Member

коли вчилась іздити, то аж похудала, і спати не могла через ту машину, боялася, щоб аварії якої не зробила, а зараз все супер! В нас за кермом треба мати стальні нерви - особливо, коли чоловік сидить збоку, і постійно коментує твої маневри...

4. Gajka

Gajka Well-Known Member

І Ваш теж? Бо мій постійно!
    Тепер коли їду без нього аж відчуваю якусь недостачу. Інколи навіть помічала, що можу щось пропустити, або на світлофорі заспати, або ще щось. Бо привикла вже що він завжди тільки встигне жовте засвітитися каже : "давай". І так постійно. Аж бракує мені чогось. Деколи серджуся за це на нього, бо може відвернути мою увагу на щось збоку і я тоді чуть не "поцілую" когось попереду себе. О тоді я дуже злюся і вискажу все що думаю, після того мій коханий сидить тихеньоко десь так хв. 15 приблизно. І далі те саме.

5. Velana

Velana Member

то напевно всі так :) бояться чи що :girl_crazy:

6. Gajka

Gajka Well-Known Member

Не знаю, може і чийсь боїться, но не мій точно. Чого йому боятися? Сам їздити не вміє і вчитися не хоче. Думаю просто "от нефіг дэлать" і коментує як би то правильно поїхати.

7. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Пройшла сьогодні медкомісія в поліклініці МВС (на Замарстинівській). Лікарів оббігала за годину, ще годину просиділа під кабінетом в мантилепи яка круглу печатку має ставить на довідки (мадам каву пили:girl_devil:). У вівторок на Матюшенка - 10 хв, в нарколога 30 хв. Порівняно з тим, що начиталась про черги, і такий результат за щастя. Хоча система звичайно маразматична.

8. Velana

Velana Member

мій ще поки мені не повністю машину довіряє :) то навіть не боїться, а скоріш за все переживає :)

9. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

а найбільше ями коментує, чого так погано обїжаєш і тд.. Не дочекаюся, коли всі дороги у Львові поремонтують і ям не буде, тоді вже не буде до чого причепитися)

---------- Додано в 08:59 ---------- Попередній допис був написаний в 08:57 ----------

головне щоб його переживання не розповсюдилося на Вас, бо потім будете боятися їздити. Знаю такий випадк, чоловік так переживав за жінку, що вона тепер за руль не сідає, боїться машину поцарапати чи когось збити.

10. bora

bora Well-Known Member

Я он нещодавно так пузом сіла, що аж захист вм"явся. А проїхати інакше неможливо - дороги як такої по тій вулиці можна сказати, що не було.

11. bora

bora Well-Known Member

Тільки що мала пригоду на дорозі. Ввімкнула аварійку і заглядаю до машини - що там. Не пройшло і хвилини, як зупинилось авто і молодий чоловік вибіг допомагати. Подивився - допоміг. І побіг. Тут це величезне дякую не почує ще раз, але все одно ДЯКУЮ!
    І як же приємно бути жінкою:girl_tender:

12. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Боро, я знімаю капелюха.

Я ніби й непогано їжджу, але під капот - ніні. Чого, якщо я дуже важко уявляю, що під ним... ))))

13. bora

bora Well-Known Member

Та який капот)) :girl_haha: (аж стало з себе смішно як згадала ото навколішках). Я ж дивилась на вихлопну))))

Останнє редагування: 20 Серпень 2010
  14. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Я думаю, кожен з нас знає де там воду заливати), так що не все так зле)

15. Orman

Orman Модератор-бомба

ну, це ключові слова. Туди ж всім не можна?

16. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Чому ні, всім можна. Просто для "своїх" нарколог на місці, і медкомісія безкоштовна. Для сторонніх - 66 грн в касу. Туди і з автошкіл скеровують на медкомісію.

17. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Ой, не дуже жінка за кермом, але мушу показати
    смішно, якби не так сумно
    http://www.youtube.com/watch?v=3tQYz5qm0CI&
    і звідки такі рагулі беруться

трохи доповню інфо
    джерело-ТСН

Останнє редагування: 20 Серпень 2010
  18. sani

sani New Member

та такий кожен другий, а інший другий елементиарних речей незнає, написати протокол без помилок не може...

треба як в Грузії всіх позвільняти всіх і нових набрати, але спершу треба керівництво поміняти, щоб не тягнуло зверху хабарі... казки, казки...

19. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Минулих відвідин України стався зі мною такий випадок...

Їдемо з батьком з Моршина, перед Стриєм бачимо "пост", в інспекторів, звісно, глаз намьотан, і з колони машин його паличка вибирає мою.

Зупиняюсь, людинА у формі козиряє, просить документи, подаю - всі чеські, посвідчення особи, права, техпаспорт. Довго вивчає, перевертає, мало не нюхає, а тоді мені задає сакраментальну фразу:"Це ваша машина?"

Як відповісти без сміху в лице?

20. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

та ви що, які хабарі

там все СПОНСОРИ спонсорують :lol: (то я про каділак)

---------- Додано в 08:53 ---------- Попередній допис був написаний в 08:44 ----------

минулого літа сестра приїхала до батьків проходити техогляд (за місцем прописки)
    перед тим ретельно підготувала ВСІ документи (до Києва вертатися 450 км)

приходить на "прийом", подала документи на перевірку, перевіряючий питається "Машина з вами?", "Так в дворі стоїть", "Вікна тоновані?", "Ні", "Вогнегасник, аптечка?", "Є!", "Йдемо на машину подивимося", "Йдемо"
    вийшли на вулицю, йдуть до машини, раптом техоглядист передумує, вертається в приміщення, сідає за стіл, думаааає і видає фразу "Нууууу, треба пару гривень заплатити",
    :eek: в сестри ШОК, питає "За ЩО?", той мнеться, дзвонить комусь і каже "Тут дівчина прийшла на техогляд і в неї є ВСІ документи" (читай між рядків "Бабла не зняв")

ми вдома плакали :girl_impossible: