Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Уляночка, 22 Квітень 2009.

1. Darcy

Darcy Well-Known Member

Відповідь: Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Спостерігала минулого тижня :)
    http://www.youtube.com/watch?v=CbVTnOSHmQI

2. Сонце

Сонце Well-Known Member

видовище було веселе та захоплююче )))

3. bora

bora Well-Known Member

Тьотя на бежевому Міцубісі з номерним знаком ВС 2007 ВМ, якщо ти мене чуєш - ти дуже хамський водій. Мало того, що тріпаєшся за кермом по мобільному, ще й забуваєш, що окрім тебе на дорозі є інші учасники руху, яким ти, до речі, повинна уступати дорогу по правилам, а не перти напереріз.
    :girl_devil:

4. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

А кльово було б фотографувати підручними засобами, і зробити тут галерею подібних тьоть...

5. renny

renny New Member

А в мене в школі був профцентр на 10-11 клас, вибрала я водійську справу, ходила на теорію щотижня! від'їздила з інструктором 21 заняття, і нас 2 групи завалили на втнутрішньому екзамені бо директора того профцентру "притиснули"((((
    так і прав не маю...((((
    а страшенно хочу! і страшенно мені подобається кермувати))

тому що в такому випадку краще робити? йти знову на курси?((

6. arushka

arushka завжди досягаю мети

А для мене на ДП тепер відкриті 2 теми - ця і жилєтка. Вчилась вчора рушати на підйомі. То капці. Дівчата, то всі так їздять в перший день, чи я така здібна? Короче, мучила я той підйом, потім поставила на ручник і сиджу. Чоловік питає, чого сидимо. Кажу "Відпочиваю". Він: "Аааа! А ззаду вже 3 машини стоїть". Помінялись місцями "під оплески захопленої публіки". Відчуття якоїсь недорозвинутості закорінюється з страшною силою. Скажіть мені щось добре, будь -ласочка!!!!!

7. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

в перший день? всі! Що ж Ви в перший день і на підйом одразу?

8. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Це ще нічого.

Я колись їхала у "Вежу ведмежу". Сама. :)

А там шлагбаум. На підйомі. :)

Прийшлось вийти і суверенно попросити водія з авто за мною аби виїхав. Виїхав. Корона з мене не впала, зате була застрахована від того, що його Х5 не постраждає.

І знаєте, він мені здається вдячний був, за те, що я не вирішила прямо там вчитись. :)

Не варто. Головне ту справу не кидати.

Я так само рушала, а тепер їду з Праги в Стрий сама і про підйоми не думаю.

9. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

У мене була схожа ситуція- виїжджала зі Зубри на міст на Бібрку.А там ру машин в обидва боки-рушила- заглохла-заглохла-знову заглохла-ззаду утворився затор з 10 машин:girl_impossible:.Чоловік почав махати , щоб вони об"їжджали мене , ле ззаду був такий же шофер , як і я - також не міг виїхат.Чоловік білів, скриів і мовчав, а я впрто повторювала - я виїду!Не пам"ятаю, з якого разу, але я рушила і виїхала тепер, виїжджаючи на цей міст , часто згадаю той урок.До речі ,під гору рушаю лише з ручніком- балансувати гальмом і газом(особливо колиззаду іномарка) боюся.:girl_curtsey::girl_sad::girl_nea:

10. Грета

Грета Well-Known Member

Я теж колись в перші свої дні керування авто виїздила сама з Тернопіля, а там на повороті невеличкий підйом - то я там і заглохла. Заводжусь і знову глохну, а машина котиться вниз, бо з ручника тоді ще не вміла рушати))))) стояла я там так хвилин з 20, злилась страшенно на себе, позаду купа машин, яким мене приходилось об*їзджати в дуже незручний спосіб, а я сиджу за кермом червона і зла сама на себе....... Але видно так добре розізлилась, що більш менш спокійно доїхала до Львова. Ніколи не забуду цю поїздку))))) і машинку Таврія Нова)))) Але тепер я знаю що чим більше практики - тим краще будеш їздити, і досить частенько ловлю себе на тому, що я вже досить хороший водій і дам "фори" багатьом мужчинам за кермом.

Останнє редагування: 10 Липень 2010
  11. arushka

Дівчата, дякую! Може я дійсно не безнадійна?

До того їздила трохи з інструктором восени, а минулого тижня - рівнонько по трасі. Але підйом - то круто! А задній хід ....... То ващє:8:

12. Іруня

Іруня Well-Known Member

А я з піднятим ручником не те, що рушати, а навіть їхати вмію:girl_crazy:. Я газую, а воно нічого, лиш ревить мотор. Ну, думаю, все, приїхали... І так проїхавши добрий кілометр, зауважую, що мигає кнопка ручника:girl_impossible:. Ех, добре, що муж не бачить, а то було би мені на горіхи:girl_mad:.

13. Грета

Грета Well-Known Member

В мене таке теж було колись, як невчасно міняла тормозні накладки. Коли з ними все гаразд - то реве, гудить, а з місця не рушить. Але думаю, що це ще залежить від авто. Я собі згадую себе років з 9 тому і так смішно стає, але коли бачу на дорозі новачка, то стараюсь його не налякати, бо сама така була.

14. levandivka

levandivka З яйцями...

Хороший прикол про налякану жінку:
    http://www.youtube.com/watch?v=GbFFlt86KbU

Я спосіб знаю...
    Метод інструктора в таксопарку (багатоповерхового):
    інструктор поволі іде по підйому, а учень за кермом за ним їде-повзе.
    Досить швидко навчитеся відчути машину (якщо опція взагалі доступна).

Останнє редагування: 12 Липень 2010
  15. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Добре, пане Левандівко, Ви мене переконали- давайте того інструктора і показуйте ту гору.:girl_cool:
    ПС На аватарку не дивіться:girl_crazy:

16. kati

kati Well-Known Member

підкажіть, чи на тюкнутій( тобто битій:)) машині можна закордон їхати? Чи можуть бути проблеми? довідка даї є.

17. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

А мене інструктор вчив і все роз'яснив, як притримувати гальма, поволі відпускати зчеплення, і в який момент газувати. Спробувала раз після нормального пояснення і проблем з того часу не маю в рушанні на підйомі.

18. arushka

А позаду машини іти йому слабо?

В мене вже теж виходить. Правда, поки що через раз:xaxa: До речі, методом наукового тика вияснила, що керувати машиною набагато зручніше без каблуків 12 см.

19. Megan

Megan Well-Known Member

Ні, Кать, не можна. І наша довідка ДАІ для закордонної поліції не аргумент. Вони штрафують навіть за тріснуте лобове скло. І те, що наші прикордонники (за певну винагороду) можуть вас випустити з України зовсім не означає те, що там у вас не буде проблем.
    Тому, мабуть, краще все підремонтувати, а тоді їхати.

То поясніть ще нам, будь-ласка. Бо я вроді би і під горку нормально рушаю, але коли в зеркалі бачу якусь круту машину, то з"являється страх, що покочусь назад.

20. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Хто б мені пояснив, як того страху позбутися)
    Як пояснити? Хм... я тримаю гальмо і зчеплення, дуже повільно відпускаю зчеплення, прислуховуючись до мотору, відчуваю, що зчеплення починає "прихватувати", потихеньку відпускаю гальмо, перевіряючи, чи не кочуся назад, якщо ні, то дабовляю помалу газ і відпускаю зчеплення.