Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Уляночка, 22 Квітень 2009.

1. Mokka

Mokka Well-Known Member

Відповідь: Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

А в мене, народ, проблема з водінням виникла. Навіть не знаю, сюди це чи в жилєтку :sad:
    Десь місяць тому заділа чужу машину своєю на тій дурнуватій стоянці за пам. Міцкевича. Заділа зовсім чуть-чуть, просто в поворот "не вписалась" при виїзді зі стоянки. Ніколи не думала, що зі мною таке станеться, але в мене реальна фобія сідати за кермо після того випадку. При чому, в мене стаж водіння вже років 5, на "Таврії" колись так гасала - чуть не з закритими очима. А тепер.... Пару раз пробувала проїхатись, так мені в машині зле ставало, що не передати - руки трусяться, вся мокра, серце чуть не вискакувало. І що тепер робить? :sad: може якісь курси гіпнозу...

2. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

пару ходок з інструктором на навчальній машині?

3. Mokka

Mokka Well-Known Member

справа в тому, що якраз з інструктором та ще й на його машині мені страшно не буде, мені навіть поряд з чоловіком в нашій машині не так страшно. Найгірше, коли я сама за кермом і поряд нікого

4. Knopka

Knopka Well-Known Member

то їздіть перше з чоловіком, а потім потрошки і сама за кермо - спершу в дворах, а потім вже на вулиці. Мені здається, що тут просто потрібен час, бо їздити ви ж не розівчились, тільки страх зявився від того, що стукнули машину. Але він мине потрохи...

5. sani

sani New Member

посадіть великого ведмедика на торпеду

6. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Правду кажуть, шо в кожного водія своя фобія:) Мені от постійно здається, шо колеса пробиті, бо я ще поки вчилася їздити, то колесо на паршивій дорозі подерла, проїхалася на ньому ще з пару кілометрів...шо воно аж задимілося! Чоловік на мене тоді нагримав троха, та й сама я з того всього знервувалась сильно. Так тепер мені щоразу здається, що колесо спустило. Мушу зупинятися і перевіряти всі 4 колеса:)

7. kati

kati Well-Known Member

о, в мене те саме...бо атк само в перший тиждень самостійної їзди пробила колесо на замарстинівстькій і ще з ним добряче проїхала,що воно аж спустила повністю на макдональсі в мене....і ніц я не чула що якось не так їде машина...і от тепер теж постійно мені ввижається:))

8. bora

bora Well-Known Member

Тільки не це, ну що Ви( а от консультація в психолога може допомогла б. а може достатньо підручники з психології почитати на тему боротьби з фобіями?

9. Darcy

Darcy Well-Known Member

Мені здається, що головне не переставати їздити, то потім пройде. Бо чим дальше, тим буде важче психологічно за кермо сісти. Я коли побила машину (коли про то писала), то думала, що після того взагалі не сяду ніколи за кермо, мала великий страх...
    Коли після того вперше сіла, то думала, що всі стовпи мої будуть, що десь знову не впишуся в поворот... Але якось потрохи-потрохи, і минулося. Головне - це підтримка навколишніх, мене от батьки підтримали (бо ж машина татова), казали, що нічого страшного, ніяких виговорів не було, казали, ну, з ким не буває, і все добре, що добре закінчується! Так що вище носа, і "всьо прайдьот" :girl_claping:

10. Радість

Радість Well-Known Member

Mokka, я також зацепила машину виїзжаючи зі стоянки. Три місяці за кермо не сідала. А потім так руки тряслись, коли треба було близько до машини проїзжати. І тільки за пів року повністю попустило.

11. Mokka

Mokka Well-Known Member

Всім дякую за поради :)

:) я спочатку не зрозуміла, про яку торпеду мова.

напевно так і зроблю

з цим якраз проблем нема. Чоловік взагалі на мене не сварився, коли приїхав на "місце ДТП" було правда видно, що він злий, але зривався на ГАЇшніках :), мені нічого не сказав. Але бачу, що його ця ситуація радує, бо раніше в нас такі бої велися за те, хто сяде за кермо :) а тепер він там повноправний господар, я навіть про водіння не заїкаюся.

12. sani

sani New Member

13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А в мене страх що бензин скінчиться.. Я влітку вагітна за кермом ше й з Марком та ще й за океаном стала... Та ше не будь-де а в Work zone де одна полоса тільки відкрита була. Як згадаю..

14. Ольга

Ольга Well-Known Member

А я коли десь маю "вписатися" тільки слухаю чи не царапається машина :) Боюся, що почую стукіт об іншу машину :)
    Проте на диво сіла за кермо без фобій особливих :)

15. Seppy

Seppy Active Member

Сьогодні, маючи стаж водіння більше 10 років, чомусь вперше помітила, що нас, жінок за кермом, стало майже стілки ж як чоловіків. А у ввічливості "на дорозі", їм (чоловікам) до нас дуууууже далеко! Жінка завжди вчинить коректно в суперечливій ситуації :girl_curtsey:

16. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

незавжди:girl_smile:
    та різні є водії-чоловіки/жінки

17. kati

kati Well-Known Member

Ну от, понеділок в мене почався "пречудово"-догнала я газельку:sad: Як так сталось до сих пір не зрозумію..на секунду відволіклась щось малому сказати і вже бачу перед носом газель-я тормозити, але всервно догнала. Тепер як будете бачити фордіка без переднього бампера ,ришітки і з загнутими капотом- то я:girl_crazy:

Але то все цвіточки, поки даїшніки займались писаниною, сталась ще одна аварія- фура зачипила славуту, протягнула її 16 метрів і вони врізались в ту бідолашну газельку....ще й даїшніка чуть не задавили. ледь встиг відскочити...то капець просто.

18. Ольга

Ольга Well-Known Member

я так часто помічаю, тільки на секунду відведу погляд від дороги - вже небезпечна ситуація :sad: співчуваю!
    іноді мала як заплаче то хочеш чи н мусиш подивитися чи ніц не сталося.

А жінок і справді на дорогах дуже багато! :)

19. Іриска

Іриска Well-Known Member

а в тій славуті - наш знайомий ((((

20. Oddly

Oddly Well-Known Member

пороблено тій газельці, чи шо