Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Уляночка, 22 Квітень 2009.

1. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

Відповідь: Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

А я ходила на курси на вул.Конотопській ( перпендикулярна до вул. Коновальця).
    В загальному курсами задоволена. Не пропустила жодного заняття по теорії!
    А ще дуже задоволена інструктором :) За весь час ( а я виїздила 18 занять по 1,5 год) жодного разу не почула від нього жодного поганого слова чи крику, хоча...ой..скільки раз мене можна було висварити, було за що! Якщо комусь будуть потрібні контаки цього спокійного і ввічливого інструктора, пишіть в ПП

2. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

я от зараз теж з мед. довідками бігаю. На Матюшенка і в нарко краще приходити зраненька, тоді все швидко і без черги. А от мед.комісію суперово проходити не на Чорновола, а в тому ж нарко. Я нині за пів години пройшла все - вони суперово організували, всі ілкарі на місці, акуратний конвеєр, всі посміхаються, терпеливо повторюють за потреби - і всього на 15 грн дорожче як на Чорноволла (75 проти 60 грн.) Але від гінеколога все одно треба довідку :sad:

До речі, ніхто випадково разом зі мною зараз на курси на Личаківську не ходить? В групі купа дівчат, але я погано впізнаю обличчя.

3. lerucha

lerucha Member

я коли довідки збирала в наркодиспансері нас багатенько в черзі назбиралося, вийшла лікарка, запитала. хто на водіння, і всіх скопом в кабінет загнала, довідки повиписувала, хвилин 10-15 зайняло

4. Bonita

Bonita Member

Не знаю в яку тему написати, тому пишу сюда. Довелося мені недавно декілька днів помотатися по різних районах Львова, це КАТАСТРОФА, ЖАХ і взагалі немає слів. Таке враження, що зі снігом зійшов і асфальт, в самому центрі ям повно, а в спальних районах взагалі таке краження, що після воєнних дій. Коли їдеш вечером того не видно, тільки відчутно, а от вдень..... Не знаю чи зміниться колись щось на краще:girl_devil:

5. Люша

Люша Well-Known Member

Я хожу ))) у середу буду. В цю середу прогуляла))) а ви до кого ходите? там різні групи, ну якщо в ту групу, що по сходах залізних наверх - то я вічно запізнююсь))))

Останнє редагування: 6 Березень 2010
  6. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

таки в різні групи. Я теж нагорі, але у вт і чт. Викладач Ігор Матківський. Суперовий дядько.

7. Люша

Люша Well-Known Member

Він і у нас, я згідна - суперовий, розв'язую білети і деяки відповіді знаю - тільки завдяки йому - у правилах цього немає - людина дійсно хоче, щоб ми навчились. А інструктор у мене теж супер - Андрій Орестович, дуже ним задоволена.

8. Ольга

Ольга Well-Known Member

ДАІ на 8 березня даруватиме торти! :) треба буде проїхатися пошукати даішника ;)

9. simona

simona Well-Known Member

Часом не тим що порушують?! Замість штрафа:girl_haha:

10. Ольга

Ольга Well-Known Member

:girl_haha:
    на Окко квіточку мають давати :)
    хто ще чув про акції до празднічка мартофского?:girl_emo:

11. Darcy

Darcy Well-Known Member

В мене теж був Матківський - то я теорію здала сама, нічого не завчала, просто слухала всі його лекції (хіба може 1 пропустила)
    А Андрій Орестович - то на сріблястій вісімці? Я теж в нього вчилась :)

12. anka

anka Well-Known Member

дівчатка, нині ДАІшники обіцяли тортики слухняним жінкам-водіям. Як хтось побачить пост з тортиком- пишіть- може і я собі поїду, візьму (хоча вони вже мабуть ті тортики між родичками розділили:)

13. Darcy

Darcy Well-Known Member

14. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Так він кожного року зі снігом сходить, тут нема чим дивуватися :) Я вже давно співаю - прийшла весна, розтанув асфальт на дорогах :)

15. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Щира правда! Доводиться наново запам"ятовувати, де яка яма і наскільки глибока...Їздити просто страшно!

16. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Їздити не тільки страшно, ай небезпечно!:girl_sad:

17. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я навпаки зараз відчуваю задоволення від їзди, асфальт хоч і розтанув, але ліпше як снігу поколіна і під тим гололід. Включаю музику і підспівую :)

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ото я сьогодні так їздила, люди на вулиці певно думали, що в мене не всі вдома:) а мені так файно було:)))

19. enigma

enigma Well-Known Member

в тему даю посилання на ЗІК - http://zik.com.ua/ua/news/2010/03/05/219662

20. anka

anka Well-Known Member

шукаємо позитив- зате ми на своїх дорогах почуваємося шоферами- треба постійно вдивлятися, триматися в тонусі, не думати ні про що інше, а коли ям нема- нудьга:) заснути можна!
    недавно чула скільки витрачається на ремонт однієї невеликої ямки- закладають 400 грн. більша-більше. І тут дійшло, що поки в нас є таке прекрасне джерело відмивання грошей, в нас доріг ніколи не буде. Хто ж то ті ямки порахує? А ще тепер ямки закривають австралійським холодним асфальтом (нам для львів'ян нічого не шкода)... Можна подумати, комусь допоможе (окрім тих, хто на холодному руки гріє)