Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Уляночка, 22 Квітень 2009.

1. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Відповідь: Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

А мене вперше зупинив гаїшник(за 2 місяці їзди самостійно) і зразу виписав штраф:girl_sad::girl_sad:-виїжджала з вулиці Тролейбусної на Наукову.На світлофорі загорілось зелене світло ,дві машини переді мною рушили наліво,а я за ними:girl_crazy:.А там Гаїшники ,власників "Тойот"(двох) не зупиняли, а мене зупинили:girl_mad::girl_mad::girl_mad:,прочитали лекцію,склали протокол-поїхала на зелене світло направо,коли стрілки на світлофорі показували рух прямо ї наліво.Що я маю робити?Де той штраф оплатити ?І головне ,скільки?Гаїшник говорив,шо 51 гривню.Допоможіть:girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:

• Подобається Подобається x 3
  2. kati

kati Well-Known Member

а хіба не по пошті вам прийде ? тоді і оплатите в будь якому банку

• Подобається Подобається x 2
  3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

то, може, троха не в тему, бо за кермом був Юрко..от вперше сімейством в суботу зібралися до моєї мами за місто на бібіці...пиняє нас на Батальній полосатий жезл..каже "документи", ну мій муж витягує права і документи на машину, мент каже "а талон", а Юрко дає йому квитанцію про якусь там оплату, бо розуміє, що забув вдома....дає му 50 грн..той каже "купиш малому цукерки"...відмазались 100 грн......офіційно 425-825 грн...

4. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

то талон про техогляд????

5. Уляночка

ні, талон, що додається до посвідчення

6. Megan

Megan Well-Known Member

так їх відмінили!!!

• Подобається Подобається x 6
  7. Mokka

Mokka Well-Known Member

щось я не зрозуміла, в чому порушення? Ви ж написали, що поїхали наліво, то чому
    ?????

• Подобається Подобається x 2
  8. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

Оплачуєте в ощад-касі або ощад-банку. Берете копію і їдете до них на Привокзальну(Городоцьку) в ДАІ і даєте що ви дійсно оплатили,що потім вас по судах не тягали.

По пошті приходить вже подівйний штраф і виклик до суду. Або таке де вас не пиняли- фотки з Візіру або фотки що ви десь не вірно запаркувалися ( евакуатори ж відмінили )

9. Уляночка

MEGAN, коли, бо в липні я здавала на права, то ще треба обов"язково було???

• Подобається Подобається x 1
  10. Megan

Megan Well-Known Member

Я не знаю точно коли, але десь місяць назад, мене зупинили, я подавала документи, то гаїшник казав, що талони відмінили і щоб я ссховала до кращих часів, перевірив моє посвідчення, і побажав щасливої дороги.
    Вчора зупинили мого чоловіка в Борисполі, він дав лише посвідчення, то гаїшник навіть не спитав за талон.

Во шо найшла:
    Кабинет министров отменил талоны к водительским удостоверениям.

РБК-Украина, 21.05.2009, Киев 16:20
    Кабинет министров отменил талоны к водительским удостоверениям. Такое решение принято сегодня на заседании правительства, передает корреспондент РБК-Украина.

Кроме того, Кабмин отменил действие нормы, согласно которой документ для регистрации и контроля в государственных инстанциях необходимо было подавать оригиналы учредительных документов в бумажном виде. Теперь предприниматели получили возможность предоставлять копии учредительных документов в электронном виде.

Останнє редагування: 29 Вересень 2009
  11. katrinka

katrinka Well-Known Member

я теж у п"ятницю мала розмову з міліціонером, хотів заробити. я їхала від лялькового театру в сторону Добробуту і на перехресті, де трамвайна колія перетинається і виступає над дорогою 10 см, вирішила пошанувати авто і обїхати ці кілька метрів лівіше, зустрічної в той час не було, але справа теж їхала автівка і мій об"їзд міліціянт трактував як "обгон по трамвайній колії". грозився штрафом у 500 грн. розуміючи що у мене в гаманці дрібних замало на "відмазку", а на здачу з 200 грн не варто розраховувати, зійшлись на каві, яку я повинна поставити після мого дня народження ( зупинили 25, а ДН 27), а штраф у 500 грн буде для мене подарунком, але після 27 ціле життя, тому....

12. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

порушення напевно мало місце, якщо світлофор такого плану (зі стрілками тобто)
    [​IMG][​IMG]
    То рух дозволено тільки в напрямку стрілок ( у Вашому випадку прямо і наліво), а для руху направо має бути або додаткова секція, або знак, який забороняє рух направо.
    Не хвилюйтеся, все прийде на домашню адресу з точною сумою, але щось він Вам мало озвучив, хіба ще є такі штрафи?

• Подобається Подобається x 1
  13. Уляночка

то ні ми, ні міліціонер того не знали:girl_cool:

• Подобається Подобається x 4
  14. Megan

Megan Well-Known Member

:confused::confused: та я не стверджую 100%, просто кілька раз так співпало, і я направду подумала, що їх відмінили. А може гаїшник просто скористався тим, що ви не знали, і вирішив заробити?
    Ну але тим не менше, що тепер думати. Лише можу побажати вам легкої їзди, і "ни гвоздя, ни жезла":girl_smile:

• Подобається Подобається x 4
  15. kristina

kristina Well-Known Member

я чула що вони не мають право подвоювати штраф, так вони тільки лякають

моему чоловіку не давно прийшло попередження , щоб оплатив штаф 2 річної давності, в розмірі 17 грн, лист виписувало міністерство юстиції, від гріха по дальше він туда поїхав, бо в листі писало тільки суму, а шо і коли ? неізвестно, заплатив він той штраф, видно вони рішили взятися за ті давнішні штрафи, бо людей там було багацько.
    Лист в принципі не був заказний, написано що повтор і якщо типу ми знов не заплатим тоді виросте до 350 грн, але чи вони взагалі то мають право збільшувати штраф, чи той давнішній, чи ці нові, подвоювати ?

16. kati

kati Well-Known Member

прийшов нам штраф, десь місяць тому...250 грн. я чемно пропалатила в касу, але писало що ще потрібно їм ту квитанцію віднести,ніби їм там треба десь зафіксувати сплату...Я не віднесла. Сьогодні знов прийшов штраф- вже 500 грн. Піду завтра розбиратись що воно таке....

• Подобається Подобається x 5
  17. DolceVita

читайте мій допис №468

18. kati

kati Well-Known Member

тільки написано не на городоцьку а на сихові,зубрівька...ле мені от цікаво зараз таке, якщо я маю квитанцію про оплату, що далі, чи знов скажуть платити? чоловік сказав "забити", але я сумлінна:) і переживаю

19. DolceVita

просто при опалті вони не бачуть палтника. Заб'єте,то прийде повістка на суд і там вам прийдеться оправдуватися,але нашо воно вам треба! Поїдьте і віддайте ксерокопію і по всьому

20. Megan

Megan Well-Known Member

Мусите все таки занести ту квитанцію. Бо через 2- 3 тижні знов прийде штраф, тоді буде суд, тоді треба буде те все заплатити. Оно вам нада?
    Я таке мала за 3 дні до Нового Року, потім занесла їм ту квитанцію, а він мені "ну давай, вітай мене з Новим Роком, щоб я в талоні тобі запису не робив..." я чуть не впала. Краще з ними не починати, збережете собі нерви.

• Подобається Подобається x 5