Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Уляночка, 22 Квітень 2009.

1. мамочка

мамочка Well-Known Member

Відповідь: Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

мене сьогодні вперше Даішники зупинили
    серце калатало з швидкістю 200 уд/хв....
    але він чемно привітався, перевірив документи і побажав "Щасливої дороги"))))

• Подобається Подобається x 14
  2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ура ! :girl_claping:
    Вчора, після того як ми ввечері повернулись додому ,чоловік сказав,що я вже можу їздити за кермом сама,без нього :girl_curtsey:(але і без дітей :girl_in_dreams:)

• Подобається Подобається x 16
  3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Але хоч з машиною???? :girl_smile: :girl_smile: :girl_smile:

• Подобається Подобається x 5
  4. Drimka

Drimka Well-Known Member

Петро. Автошкола на Пасічній. Він?

5. Ума

Ума Super Moderator

нє, михайло, автошкола на свінцицького :) але то було більше 10 років тому

• Подобається Подобається x 2
  6. Holly

Holly Moderator

А я хотіла здавати на права, але поїздиши трохи з чоловіком, такого набачилась, вс бажання пропало. За останні два дні могло б бути 10 ДТП, якби чоловік вчасно не відреагував. То підрізали, то без поворотів повертають, то стопи не працюють. Жах!!!

7. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Для мене найбільшою проблемою залишається їзда назад,тобто ті вузькі вулиці і мої розвороти.:girl_cray::girl_cray::girl_cray:За скільки часу можна навчитись розвертатись і паркуватись?:girl_in_dreams::girl_in_dreams:Боюся виїжджати в місто сама,бо зроблю шалений ,вічний тобто, затор(але іноді так треба-їду маршрутівкою:girl_haha:).

• Подобається Подобається x 3
  8. IraG

IraG Well-Known Member

А я вже звикла їздити по Львову, просто стараюсь передбачити поведінку водіїв, хоч дійсно деколи повбивала б. Бідна дитина вже такого наслухалась, оце навчиться говорити і все мені видасть.
    А ще недавно їздила вгості в глухе село, то скажу, що у Львові я себе безпечніше почуваю.

• Подобається Подобається x 6
  9. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Чому пропало? Поки Ви будете новачком на дорозі-будете обережно їздити, дотримуватися дозволеної швидкості, правої полоси, то можна буде уникнути багатьох непрємних ситуацій.

Дуже часто причиною ДПТ є перевищення-на високій швидкості вчасно відреагувати набагато важче

Моя Вам порада, візьміть приватного інструктора на 1-2 уроки-попрактикувати проблемні маневри. Якшо швидко схоплюєте-може вистачити і одного.
    Я паркуватися і розвертатися в один прийом (як на перехресті) навчилася за 1 заняття. Якшо маєте спокійного і здатного для навчання коханого-витягніть його якось раненько в центр-нехай повчить Вас трохи. Але інструктор, як на мене, варіант набагато кращий-і за результатом, і за миром в сім"ї. Та й гроші зовсім незначні (думаю грн. 100-150).

• Подобається Подобається x 6
  10. Holly

Holly Moderator

Їздити я добре вмію, всі знаки знаю, частину правил (чоловік навчив, ще й вчить будову автомобіля, які можуть виникнути несправності і як з тим боротись)Та я не хочу псувати собі нерви. Свіжий приклад. Їдем спокійно, по своїй смузі. Перетнувши дві суцільні лінії, виїджає нам на зустріч блондинка на джипі... і маяче фарами "дай дорогу". От і є розум? Вона нас добре бачила. Чоловік мусив тікати вправо, а то б від нашої машини нічого не лишилось

• Подобається Подобається x 1
  11. IraG

IraG Well-Known Member

Ну це могла бути і не блондинка:girl_cool:, дуже часто водії на крутих тачках вибирають собі таку манеру їзди. Але це не повід опускати руки. Не дамо їм себе витіснити з доріг :girl_cray:, будемо всеодно їздити по правилах.

12. карапуз

карапуз Well-Known Member

А я б не тільки водіїв штрафувала,але й пішоходів.
    Повертались на днях додому.До пішохідного переходу метрів десять,дорогу переходить жінка з двома дітьми,але то таке,звичне явище.Обурило мене інше-вона йде попереду ,тримаючи за руку одну дитину,друга дитина йде позаду неї ,сама ,на порядній відстані.І ні жінка ,ні діти ,не дивляться в ту сторону, звідки їдуть машини :girl_devil:.Чоловік мій пригальмував і запитує ,чим вона думає,переходячи отак дорогу з дітьми.А вона каже,що їй так до зупинки ближче :suicide: .

• Подобається Подобається x 10
  13. bora

bora Well-Known Member

Правильно думаєте. Днями знайома телефонувала одному інструктору - 80 грн, а з інструктором з контраварійної їзди - 120 грн (з бензином).

• Подобається Подобається x 5
  14. Holly

Holly Moderator

То була блондинка, сама бачила:girl_cool:. Не подумайте я не проти блондинок:girl_smile: Бо сама недавно нею була:girl_smile:

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Все з часом.

А для мене найбільшою проблемою їздою є їзда з моєю мамою поруч. То просто щось неймовірного. Ти світло включила? І не мусиш мені пискувати. Тут повертай, ні! ОЙ!!! Дивись як він їде! Я таких не витримую на дорозі.

Нині їхала то був просто жах. Та в неї все з претензіями. Я їй сказала, що я вже велика дівчинка і можу сама їздити за рулем без додаткової підтримки. То стільки було смороду. Ней його. Волію їздити з чоловіком. Він за керівницею, я собі книжечку читаю. Спокій. Ніхто ні до кого не говорить. Ніхто нікому не перешкаджає.

• Подобається Подобається x 13
  16. Імель

Дівчатка-автоматниці, а скажіть чи включаєте нейтралку в пробках, на світлофорах? :girl_in_dreams:

17. Oddly

Oddly Well-Known Member

ніколи не включала - у Львові нема таких довгих пробок, або я їх просто об"їжджаю, чи шо

а я от ще подумала - а хіба так можна робити взагалі?
    я не спеціаліст аж такий - просто сідаю і їду, мене мало цікавить, який там контакт до якого дотикає, щоб получалося їхати. (як і втелевізорі, щоб показував, мене влаштовує на кнопку натиснути, а не розуміти, як там і що спрацьовує). тому пояснити не зможу. просто знаю - що так робити не варто (ще перепитала в кількох людей, ви мене заінтригували. кажуть - категорично не можна так робити, для коробки погано)
    ?????????? :confused:

Останнє редагування модератором: 13 Серпень 2009
  18. enigma

enigma Well-Known Member

і я те саме чула, що нейтралка в АПК ВИКЛЮЧНО для використання в автосерсвісі (ну скажімо вони там шось рухати будуть, дивитися і їм нейтралку треба).
    Переключати не рекомендують - питалася і по знайомим і по працівникам серсвісу. Шось мені там колись пояснювали, що це через те що не подається масло, коли нейтралка, і це дуже шкодить АПК, але я чесно багато шо не второпала, тому пояснити нормально не можу :girl_haha:

19. Oddly

Oddly Well-Known Member

а чого переживаєте? як не будете пробувати, то так і не навчитеся.
    я на початках теж з тим мала проблеми. але не соромилася в незручних ситуаціях, коли, наприклад, з парковки виїхати не могла, попросити когось мені допомогти. ))))))) більшість чоловіків з радістю це робили, а як вони від того себе важливо почували - як же ж - повчають "бабу" за кермом. )))))) а я їм казала - ви ж також колись не вміли! згадайте, як то було.
    так що вихід завжди є

• Подобається Подобається x 4
  20. Імель

А уявіть скільки їм радості було, коли допомогу блондинка просила :girl_haha: