Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Уляночка, 22 Квітень 2009.

1. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Відповідь: Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Я завжди паркуюсь по можливості задом, передом немає тої маневреності, в нас хоч і не Київ, а пристроїтись все рівно ніколи нема де.

• Подобається Подобається x 3
  2. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Усе,їду вчитись паркуватись і заїжджати на подвір"я задом:girl_smile::girl_smile::girl_smile:-тримайтеся,сусіди ,і відходіть від парканів-Пані шофереса заїжджєют.:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 4
  3. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Куди ви паркуєтесь задом? Паралельно до тротуару чи у розмiченi мiсця для паркiнгу?
    Якщо паралельно до тротуару, то звичайно легже задом, а якщо в розмiченi мiсця, то я великого смислу паркуватись задом, особисто, не бачу. Навпаки легше i передом заїхати, i потiм виїхати.

• Подобається Подобається x 7
  4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Та вони хіба розуміють що то таке запаркуватись паралельно до тротуару в Нью Йорку або в Шикаґо? Це не за містом що спокійно можна заїхати ліцом в ґараж або в відвене місце на паркуванні коло маґазину чи супермаркету.

5. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Мова йде про місця на паркінгу.
    Передом потім легше випарковаватися, бо попадалися мені придурки, які підперти люблять, а ти потім пар собі мозГи, як то виїхати і шоб не побитися :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 1
  6. Імель

Мамочка, я побачила Вас на фото [​IMG]!
    Такій красунечці , як Ви, не менше, ніж на Бентлі їздити!!!!!! [​IMG]

7. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Та то я не розумiю, як то можуть пiдперти так щоб не виїхати. Я розумiю що пiдiпруть так що дверi не вiдкриєш, у мене раз так було. Одна к...ва пiдперла так шо залишила менi 10 см пролiзти у машину. Я їй хотiла записку з словами у 4 веселi букви залишити, а вона надiйшла. Ну то я на неї просто так глянула як помиями обiлляла, та й усе.
    Я як поїду ще до Львова, то уважнiше придивлюсь ситуацiю з парковкою, бо менi вже цiкаво :)

П.С. Доречi у Ч(Ш)iкаго на стоянках все досить культурно, то на вулицi джунглi (особливо коло мiського зоопарку, iронiчно), шниряти мiж таксiстами, автобусами, та наглими туристами (не пiшоходами, а водiями) якi рота роззявлять i "поїзд їде а воно лiзе".

• Подобається Подобається x 6
  8. Імель

Ми з сестрою не раз через пасажирське (праве) в машину потрапляли :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

• Подобається Подобається x 2
  9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А тепер в Нью Йорку нові правила, що треба паркуватись лише задом до тротуару. Навіть на вулиці з дво-стороннім рухом. Не досить того що задом то щей під кутом. Ото вже ідійоти.:girl_mad::girl_mad::girl_mad:

Я якось заїхала як звичайно передком і дістала штраф, який вправно заплатила.:girl_cray:

• Подобається Подобається x 6
  10. Зануда

Зануда Well-Known Member

А нас сьогодні п"яних і веселих везла додому п. Карапуз. :girl_claping:
    Галя, я тобов горжусь! (с):girl_in_love:

• Подобається Подобається x 12
  11. Drimka

Drimka Well-Known Member

Ура!!! Я сьогодні здала сама екзамен в ДАЇ. Нас з групи двоє не платили і двоє здало. Я не зробила жодної помилочки! Дякую всім, хто додав мені віри у власні сили своїми дописами і підштовхнув до цього рішення!!! :girl_claping:
    Правда, з водінням почали трохи вимахуватися, типу не зараз, чекайте, то буде після обіду, а може пізніше, в нас купа роботи іт.д., то тут довелось трохи замазати і пришвидшити той процес. Але я всеодно дуже рада, насамперед просто приємно перед собою самою!

• Подобається Подобається x 20
  12. Oddly

Oddly Well-Known Member

Вітаю, Drimka, ну, як - про штрафи попадало?

• Подобається Подобається x 1
  13. Ума

Ума Super Moderator

Вітаю! Я теж не платила. чесно ходила на курси і знала всі правила. Але водіння не здавала взагалі. Бо тоді дуже сильно похолодало і через мене одну (ніхто сам не здав іспит, всі потім замазували і тому водіння не здавали) перевіряючий не хотів йти. Я дуже тішилась, а мій інструктор і досі як мене бачить, то каже що я в нього перша і єдина була дівка, яка ще до 18років здала сама іспит. :girl_haha:

• Подобається Подобається x 11
  14. Drimka

Drimka Well-Known Member

Дякую! Ні, мені штрафи не попали. А інших я не питала. Одне знаю точно, що білети не такі, як на диску, що в Автошколі. Питання ті самі, але порядок формування білетів не той. Але то не страшно, бо якщо питання знаєш, то їх черговість не має значення.

Дякую, Ума! А я в свого інструктора - друга така:girl_smile:.

• Подобається Подобається x 5
  15. Ума

Ума Super Moderator

може то ми в одного й того ж навчалися? :)

• Подобається Подобається x 2
  16. Зануда

Зануда Well-Known Member

Я в шоці...Розрізала колесо. Додому їхала на "докатці". Клеєне то вже не то, страшно пускатись на такому в далеку дорогу. Повний аут. Я нездара - наїхала на якусь фігню, не встигла руль вивернути.

• Подобається Подобається x 14
  17. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Та не переймайтеся так, я сама десь 2 роки тому на рейках так розрізала що вже не заклеїш - розріз був більше 10 см!!! добре що біля хати, якось доїхала. Так мені потім на вулканізації казали - пані, а ви чого по рейкам їдете, ви шо трамвай :)

• Подобається Подобається x 13
  18. Mariya

Mariya Well-Known Member

Я на сервіс приїхала минулого четверга, а вони мені кажуть - в вас цвях в колесі і ВЕЛИКИЙ, :eek: і ше сильно дивувались як я їхала. Нічо, шину поміняли, колеса збалансували, гроші здерли. :girl_cool:

• Подобається Подобається x 9
  19. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Віз мене чоловік сьогодні на роботу - а нас на швидкості різко підрізала якась машина і раптово зупинилась - чоловік звернув вліво і чудом уник зіткнення. Я б точно врізалась! Доганяємо ми то авто - а там за кермом великого таткового авто пацанчик, років 18, сам переляканий! Щось там пояснює. Я кажу - в мене вдома дитина, і через такого як ти, я могла повернутись додому інвалідом! Як хочеш лихачити - то роби це сам, не підставляй інших! Незнаю чи дойшло щось до нього... Після такого боюсь сідати за кермо.

• Подобається Подобається x 10
  20. bora

bora Well-Known Member

Краще б ті ПАЦАНЧИКИ боялись..Бо лихачити то таки їхня звичка...