Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Уляночка, 22 Квітень 2009.

1. Mokka

Mokka Well-Known Member

Відповідь: Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Це з часом мусить прийти, для мене то теж була проблема, як під'їжджала під горку то вже піт очі застилав. Але нічо, навчилась. Все таки попробуйте потренуватись виїздити під горку десь за містом, я тренувалась на Наварії, там є такі маленькі виїзди на ту дорогу, машин там нема. Треба просто відчувати машину, а це в кого як приходить - в кого пізніше, в кого раніше. Я дуууже дового мучилась, поки добре навчилась їздити, а тепер смішно то згадувати.

На рахунок першого самостійного виїзду - то взагалі був капєц. Я поїхала по Франка до перехрестя з Зеленою не знявши ручнік!!!! Глохла через кожні 5 метрів, а як доїхала додому, то вже з-під коліс дим валив!
    Так що всяке буває.:girl_smile:

• Подобається Подобається x 7
  2. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

То як про мене :girl_crazy:
    Теж перший раз сама поїхала.... на ручніку :ninja::ninja::ninja:

• Подобається Подобається x 3
  3. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

О,і я пробувала рушати з ручніком,а чоловік просто спитав-а шо то таке світиться,га?Тепер,перед рушанням дивлюсь добре.
    А на рахунок Наварі-там жахлива дорога-ми там вчились і дорогою зустрічали таких же шоферів,як я (з вікон машин лунав крик інструкторів).:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 2
  4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я взагалi не знаю як ви, дiвчата, їздите з ручною коробкою передач. Я колись їздила, то була моя перша машина. Мiй хресний так сварився, мало не побив мене, i не даром. Бо я з тою машиною таки попала в аварiю, про яку вже тут розповiдала. Тепер, най буде хоч найкрутiша машина але з ручною передачею не поїду. Iтак треба дивитись в оба ока, i слiдкувати за рухом, а тут ще й руками i двома ногами працювати, прям трактор!

• Подобається Подобається x 6
  5. Mokka

Mokka Well-Known Member

Бачте, а мені навпаки, як пересіла на чоловікову машину з автоматом, то якось не зручно: і рука права весь час смикається, щоб передачу перемкнути, і ліва нога пару раз чуть не натисла на ту педальку, де в Таврії зчеплення - а тут мудрагелі якісь вчепили педальку - аналог ручніка!

Але то напевно від звички, може потім перевчусь :girl_smile:

• Подобається Подобається x 2
  6. Імель

То точно, я ще раз повторю, що знімаюкапелюха перед жінками, які їздять на механіці, але для себе я не можу знайти жодного аргументу :girl_crazy:

Тіко автомат
    То я на автоматі на ручніку їхала:girl_haha:

• Подобається Подобається x 5
  7. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Менi здається що легше на автоматi. Рука смикається вiд набутого рефлексу, який з часом зникне. Я думаю набагато легше просто нажимати на педаль газу без переключення передач i тримати обидвi руки за кермом, нiж туди сюди. Знаю, що мужчини оспорять це, але я ж не мужчина :) Особливо в пробцi їхати на автоматi - чудо. Їдеш, не смикаєшся. Ми їхали чотири години з вiдпочинку додому. Я була за кермом, бо чоловiк потягнув спину, я б точно кудась заїхала з передачами, особливо коли була пробка.

Мене б чоловiк прибив на мiсцi за їзду на ручнiку :girl_crazy:

8. Імель

Переваги автомату, як на мене, "на ліцо".
    Це не їзда, а відпочинок :girl_in_love:

А у великомі місті механіка недоречна, про пробки взагалі мовчу-каторга!
    Маю 5 знайомих чоловіків (тільки що перерахувала), які за останні 2 роки свідомо пересіли на автомати-комфорт і зручність. Один з них роказував, що теж дуже проти автомату виступав, поки не сів і не попробував :girl_crazy:, а через трохи часу поміняв своє авто з механіки на автомат

Ага, а я перший раз сама поїхала, від незвички забула зняти, і все не могла зрозуміти чого то біба піпікає постійно і шо вона від мене хоче :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 1
  9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Корок - єдина перевага автомату. Міські тому часто й переходять.
    Їздив трохи, не подобається ніяк. Механіка - то як справжній водій, крім суто практичних переваг ще є відчуття якогось шоферування. А автомат - простіше простого, втрачається ореол шоферства, то як іграшкові машинки біля оперного по два рублі за круг.

А взагалі класно вас тут так почитати, дівчата... ручнікі незняті, гальма, бібікі. :girl_claping:

Пи.Си.: Рушання під гірку - як на мене просто справа кількатижневого досвіду і відчуття власної машини, яке з ним приходить. Не варто панікувати, прийде.

• Подобається Подобається x 9
  10. Імель

Правда?!!!
    Приднуйтеся! :girl_wink:

Чесно, мені за той ручнік ше досі стидно :girl_crazy:, але я собі то пробачила-блондинка сама!!! вперше!!! сі катала! :girl_cool:

Знаю і таких, як Ви, хлібом не корми-дай передачі переключати. Але добре, шо маємо право вибирати.

От власне шо простіше, то прогресом називається :girl_wink:
    А шо справді 2 рублі :eek:-на вихідних покатаюся :girl_crazy:

Як будете бачити цими вихідними на машинці біля оперного блондинку, 1.70 росту, вся в рожевому то буду я

• Подобається Подобається x 4
  11. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Ха-ха-ха,а я вже рушаю під гору сама:girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey:з ручніком.Наварія фореве.:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Тепер на черзі їзда назад і розворот.У тій Славуті так тяжко включається задня,що навіть чоловік деколи не годен:girl_haha::girl_haha::girl_haha:Але це все питання часу-буде з мене до першого вересня ШОФЕР:girl_claping:

• Подобається Подобається x 6
  12. Mokka

Mokka Well-Known Member

о, то ви туди їхдили, де я казала? ну ви шустра!!!:girl_claping:

Та, в тих машинах включити задню - то Вірастюком тре бути. Я попервах всіма своїми 50-ма кілями навалювалась на ту дерев'яну коробку, щоби задня втикнулась нарешті. Мужики, які це бачили - ржали!

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Якось їхали ми в гори і шваґро був не в стані їхати, бо ся дуже знервував, то я сіла і їхала кавал дороги поки він заспокоїться.
    А потім коли переїхали на переферію і мені купили мого коханого вальцика зразу сіла і почала їздити. Страху не було, але після аварії маю упередження до деяких перехрестків.:girl_sad:

• Подобається Подобається x 4
  14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А тепер мене чоловік може вчити бо колись ми б позабивались.:girl_crazy: Тепер ми терпиміші один до одного. Так он він недавно мене навчив задом паркуватись. Випробувала в Канаді. Досить непогано вийшло.:girl_claping:

15. мамочка

мамочка Well-Known Member

А я ніяк не можу зрозуміти навіщо люди паркуються задом
    Мені набагато простіше помаленько задом виїхати з парковки
    Все ж таки при русі машини задом горять стопери і навіть якщо там їде якась машина, то вона мене пропустить
    А от втискатися при паркуванні між двох іномарок та щей задом...Ніколи напевно не спробую...

16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А я вчора ввечері їхала в село за кермом, 60 км!!більшу частину шляху вже затемна!трохи тяжко вночі, але класно!!1

17. Megan

Megan Well-Known Member

Можна подумаи всі чоловіки зразу в машинах і народилися, і такі вже мудрі, і такі мудрі, і жінка того не вміє, і цього не вміє, а за кермом то мавпа з гранатою. Я вам скажу так, що сьогодні такий час, що жінка не має як чекати на чоловіка, поки він її доставить куди треба:girl_mad:. І просто змушена їхати сама. Їде як вміє, але ж їде, бо їншого виходу нема.

Щодо автомату. Я за. Двома руками і напевно двома ногами. Колись давно, ще коли мій чоловік не був мені чоловіком, пробував вчити мене їздити на старенькому Жигулю. Дівчата, що то було:girl_cray: Ну не могла я і поворот включити, і взеркало подивитись, і зчеплення, і одною ногою з гальма на газ, а рукою ще й ручнік відпустити. Ну не могла, хоч ти трісни. На тім мої курси приватні і закінчились. Від того часу завжди казала, що як зароблю на машину, то це буде лише з автоматом. Мрія моя здійснилася. Я навчилася їздити на автоматі, пильнувати дорогу, всі ті повороти-парковки-міські корки - я думала лише про дорогу, а не про передачі-зчеплення. На жаль, розпрощалася я своєю ласточкою, і перепросила старого Жигуля. Чоловік мій очі закривав як я вперше сіла за кермо:girl_crazy:, а я сіла і спокійно поїхала:girl_bye2:, тому що всі основні навички вже є, я не думаю над включенням повороту чи подивитися в зеркало, чи відпустити ручнік -це діло вже набуте. Ну над передачами ще трохи думаю, але надіюся це теж пройде.:girl_haha:
    Але як би я зараз купувала машину, я би знову обрала автомат. Навіть мій чоловік, який завжди був ярим противником автоматів, сказав, що технічний прогрес це не погано, це просто додатковий комфорт.
    До речі знаю багато чоловіків, які з механіки пересіли на автомат, і тепер до механіки навіть повертатися не хочуть.

18. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

задом можна запаркуватися в найменьшу дзюру!!! Причому одним маневром - раз і все. А щоб передом туди влізти треба нацофатися туди-назад.

• Подобається Подобається x 8
  19. levandivka

levandivka З яйцями...

Включив троха фаназії - ржав. :D:D:D

• Подобається Подобається x 13
  20. Імель

То ніби моя сестра писала :girl_haha:
    Слово в слово її відповідь на моє питання чому вона задом не паркується.
    Парковка задом, як і багато їнших маневрів прийде згодом, то спочатку страшно, а потім-автоматично.

Раз сестра запаркувала машину (задом треба було виїжджати), а поруч якийсь мужик припаркував свого Ланоса, припер мене (тобто він став за сусідньою машиною, причому не рівненько став, а заїхав на мою траекторію руху см на 30 :girl_devil:, а то Київ, машини напарковані одна за одною і одна на одній). Я поки виїхала - мокра була, рівненько не поїдеш, бо там той грьобаний Ланос, і не повикручуєш, бо сусідні машини потовчеш. Ото я зла тоді була :girl_devil:

То у Вас не відбереш :girl_wink:

Здається мені, що фантазію і не виключаєте