Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Уляночка, 22 Квітень 2009.

1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

З перкарської по тершаківців здається, повз зооветеринарку і корпус ЛКА виїхати на левицього, повернути направо по левицього, звідти виїхати пряміком на кн. романа, проїхав метрів 100 по кн.романа, приблизно до піцерії челентано, звернути наліво на герцена чи як та вуличка називається що виходить на просп. шевченка до памьятника грушевському, там на перехресті повз памьятник зліва, тою вуличкою паралельною саксаганського ( там де наверху церква на горбочку) а внизу дорога, виїхати напрямік на франка, далі на вітовського і т.д.
    Ну я так їзжу якщо що. Ніяких забороняючих знаків немає
    --- дописи об"єднано, 2 Квітень 2015 ---
    там стільки тих перехресть і складного руху

• Подобається Подобається x 1
  2. Натуля

Натуля Well-Known Member

о дякую, так і поїду :girl_yes:.
    Між іншим, звернула увагу, що машин і справді на дорогах менше (правда ті, що залишилсь їздять :hang1:). Тому тим хто має мало досвіду у водінні якраз сам час вчитись
    а з тої вулички можна прямо їхати? не потрібно повернути направо і по пр Шевченка круг зробити?

Останнє редагування: 2 Квітень 2015
  3. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

тільки одне активне при виїзді на Ш.Руставелі
    а решта світлофори

я завжди так їжджу, якщо з Пекарської
    не люблю той кусок від пл.Франка до Парку культури

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

можна прямо обїзжаючи памьятник зліва

• Інформативно Інформативно x 1
  5. flame

flame невгамовний експериментатор

завтра маю себе завезти до Рудна. В мене вже трусяться руки і ноги. Моліться дівчата, щоб мене не зустріти на дорозі. На Тойоті не поїду, буду і далі тренуватися на Калині. :wacko:

• Подобається Подобається x 3
  6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

мене там напрягають тролейбуси з якими треба розминатись, коли біля тротуару ще припарковані авто

7. Імель

богиня?
    номерний знак напишіть, щоб остерігалися :girl_haha:

8. flame

ну да, всі моляться і хрестяться:girl_haha: Я боюся "У" чіпляти, народ гірше починає себе поводити, коли бачить біля себе то У.

9. Kandya

Kandya Well-Known Member

А я би вся тими "У" обчіплялась, але чоловік каже, що не дозволить своє авто псувати. Але він то і знати не буде. Мусе ж продаватись якесь "У" на ліпучці чи магніті: причіпив-забрав-причіпив....

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

є таке, як в інструкторській машині, буква У в рамочці, на магніті на дах авто ставиться, потім знімається, але навряд чи з такою захочите їхати))

11. ginseng

ginseng Well-Known Member

@Kandya э на магніті, мені таке після закінчення в автошколі подарували. Дуже зручно, чоловік легко знімаэ як іде і кидаэ мені в бардачок:girl_smile:.

12. Натуля

Натуля Well-Known Member

да лааадно. я вон на вазіку 2114 їжджу і нічо, нормально:girl_crazy:. На дорогУ машину я б точно не сіла:girl_cool:. Сусідські хлопці купили собі шевроле авео гарненьку, блакитну - то мені її шкода (думаю, їм теж). Вони в перший місяць вже мають лобове скло з тріщиною, бампер потертий, праве крило знизу прим"яте (і то на днях вони повторно його пом"яли).

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. flame

гарненький твій Вазік. Тойотка зовсім вже і не дорога, але мені її більше шкода і ремонт обійдеться в рази дорожче. рихтовка Калини вийде в рази дешевша. А я рано чи пізно точно десь "шкробну".:girl_blush2:

14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ну, гірше, не гірше(хіба обганяють) але дистанцію тримають, бо без "У" точно багато кАдрів їдуть в самій "з..ці", мене то бісить дужеdiablo:.

15. Натуля

Натуля Well-Known Member

ггг, якщо добре так розбити, щоб аж до кузовних робіт і фарбування - то робота майстра коштує однаково. Але запчастини, поточний ремонт - так, дешевші.

16. flame

вселяєш оптимізм:girl_haha: Однозначно:girl_haha:

17. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Дівчата, мій тато казав що коли на авто з'явилась У їздити стало легше, інші водії тримались подалі.
    Я так бачу всі відважуються їздити самостійно, мушу і я братись за діло...

18. Імель

можна, але зверніть увагу, що там "мудре" кільце, ви два рази маєте уступити дорогу, перший раз при виїзді на кільце, а потім і на самому кільці пропускати тих, що з пр.Шевченка їдуть

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. Натуля

Натуля Well-Known Member

між іншим, я часто їжджу по кільцю на Городоцькій-залізничній. Там майже ніхто не пропускає при виїзді з нього, незважаючи на знаки. Особливо водії які їдуть зі сторони костелу. І Даї ж недалеко і в упор не бачать, що в них під носом відбувається.

20. flame

я не буду сама. Буду мати брюзжащого і кричащого збоку. Сама ще би точно не виїхала.:girl_nea: