Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Уляночка, 22 Квітень 2009.

1. olangel

olangel Well-Known Member

Відповідь: Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Ну то треба вміти ))))

Зупинилась вчасно, але так загальмувала, добре, що ніхто в мене не в"їхав :)
    Та зі всіма буває))))) добре, що ніхто не наважувався сигналити ;)
    на 107 я би на нього не вийхала )))) ну або просто нормально вписалась у поворіт :)

2. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ой не кажіть. Я так в перші дні свого самостійного кермування на Матізі заднім колесом на бордюр влетіла:girl_crazy: При виїзді з Кн. Ольги на Наукову - так дивилась, щоб всіх пропустити... Нічого - поїхала далі і колесо ціле залишилось:girl_curtsey:

3. olangel

Ну тоді я їх не дооцінювала)

4. mamasha

mamasha New Member

А мені хтось вночі на парковці подряпав бампер (((( і то так конкретно по всій довжині... а чоловік тільки рахунок веде 3:1. 3 рази я, він 1. Настрій зіпсувся на весь день(((

Надіслано від мого GT-I8190, використовуючи Tapatalk

5. Orman

Orman Модератор-бомба

мій рекорд 6 чи то 7 разів
    так що
    сьогодні одному велосипедисту сьогодні напекло в чорну кепку - на початку Франка їхав нам назустріч, при тому з абсолютно непокобєлімим видом

сьогодні пані на Туксоні так шиииироко повертала, хоча нормально би вписалась (ніяких проблем не створювала, просто спостереження), це не ви :)?

6. olangel

то точно... з ким не буває :)
    просто день поганий видався
    нєєєє))) в мене Patrol :) я навпаки меньший радіус беру, що дупою по їжу)))

7. IrinneK

IrinneK New Member

Я знаю що не в тему, але хочемо купити машину. Найвигідніше знайшли в Львові, Коцюбинського 1 АвтоПлюс. Але нічого в інтернеті не знайшла про цей салон. Може хтось щось підкаже. Або може хтось живе на цій вулиці і знає щось. Дуже-дуже чекаю відповіді.

8. Orman

Orman Модератор-бомба

в Брюховичах народ їхав через залізничний переїзд на червоний семафор. Без коментарів.

9. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

чим скінчилось?

10. Orman

Orman Модератор-бомба

та слава Богу нічим. В мене інше питання чим ці люди думають? І на що надіяться? Цей семафор на те там і поставили, бо були випадки.

11. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

і я бачила аналогічно (теж місце, тойже випадок) минулої суботи. Чесно, коли побачила яка махіна їхали, гружена щебнем(вагонів 20 та щей 3 цестерни бензину), то шанс на зупинку 0. Страшно подумати якби не дай Боже заглох на рейсах

12. Clementina

Clementina Well-Known Member

Дівчата, хто останнім часом ставив машину на реєстрацію? Ми вже кілька днів їздимо і нам відмовляють в прийняті заяви, мотивуючи тим, що немає номерних знаків і не друкують техпаспорт. Заява є, огляд проведений, в касу оплачено, але документи не приймають. При чому, щоразу при нас і номери видавалися і техпаспорт.
    Порадьте, що робити?
    П.С. Про ціну в кишенню знаю. чула. натякали. Але хабаря в жодному випадку не дам, навіть, якщо прийдеться півроку на червоних номерах їздити. Но, все-таки не хочеться так довго чекати. Є якесь рішення?

13. Rostok

Rostok Well-Known Member

хай дадуть письмове пояснення, в противному випадку пишіть скаргу

14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Як згадаю ту установу
    Там без скандалу/хабаря нічого робити не хочуть, тому не скромнічайте- воюйте)

15. Clementina

Дзвонили сьогодні в Київ, казали, що нова партія номерів буде у Львові у вівторок. Якщо не видадуть, то писати скаргу.

16. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ага, а ті що видають за хабарі, цікаво чи обмежена їх кількість в день? А всі, хто хоче чесно- чекайте:girl_devil:

17. Clementina

Не знаю, но хабарі беруть точно і навіть не сильно ховаються. При мені в боксі для огляду машини двоє давали на лапку. Та й нам сказали прямо, якщо не хочете чекати - 50грн. Але якщо відмовитися, то не нагліють і нормально проводять огляд. Хоч на тому дякую.
    Но з хабарництвом там ще воювати і воювати.

18. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Нарешті, а то, чесно сказати, набридло вже!

ДАІ штрафуватиме за крайню ліву полосу

http://expres.ua/auto/2014/07/01/108790-dai-shtrafuvatyme-kraynyu-livu-polosu

19. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Воно то звісно добре, але інколи їхати по праві полосі собі дорожче (наприклад, права полоса на Пасічній від кільця і до Дж. Вашингтона). І будь мудрим тут.

20. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Живу на Пасічній, знаю. Але, насправді, порушень в рази більше, ніж таких випадків.
    Але проблема, навіть, не в тому, що хтось їде в лівій полосі через стан дороги, а проблема в тих водіях, які поняття не мають, чому він (швидше вона), їде зі швидкістю 40км/год., а за ним нєрвний шлейф зібрався. Можливо, після "роз'яснювальної" розмови з працівниками ДАЇ вони хоч будуть розуміти, що порушують правила руху.