Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Уляночка, 22 Квітень 2009.

1. anka

anka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

якщо хочете- без проблем можу Вас навчити:)! я вже 2-х осіб навчила з "нуля" до досить пристойного рівня і ще 3 особи "підтягувала" після курсів.
    ви не хвилюйтеся при інструкторі. Вони переважно всі коменсовані і закомплексовані, рідко хто нормально ставиться до жінок. почувайтеся впевнено і переконано. Не Ви йому щось винні, а він ЗОБОВ"ЯЗАНИЙ Вас навчити- Ви ж заплатили гроші. У всіх машина спочатку глохне, сіпається, бракує ніг і рук, важко все одночасно контролювати, пітніють долоні. ітд. Просто думайте "так у всіх", а не " я- нездара, в мене нічого не вийде". Водіння, то далеко не вміння натискати на педалі. і Вміння не залежить чи то Ви чоловік, чи жінка і на якій Ви машині.

• Подобається Подобається x 9
  2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ой дякую...мене свекор ще взявся вчити, але провсяк випадок напишіть мкені в пп, кіко би то коштувало, а то я не знаю, як свекор на мою їзду буде реагувати:ninja::ninja::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 2
  3. kitka

kitka Well-Known Member

Відповідь: Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

А я....вчора.......перший раз сіла за кермо і їхала 200 метрів:radist:! Та то капєц! Та то такі відчуття "нєопісуємі"! Я вже давно хотіла спробувати, то Ромко мене вчора пустив. У нас Форд з автоматичною коробкою передач, то там взагалі "нєфіг шо". Але задоволення - море: відпускаєш тормоз, а воно собі їде:clapping:.
    Але до курсів я ще не пристигла. Мені малюється завжди така страшна картина: стану я десь в якійсь пробці чи що, не зможу вирулити і тут мені зі всіх сторін бібікають:scare:! Я би напевно згоріла з сорому, ....або може попросила би якогось дядька, щоб мені виїхав моєю машиною:D.

ЗІ Уляночко, а ти (якщо не проти, то перейдемо на "ти", бо ми тепер "шофЕри":cool:) повністю "нуляча" йшла на ті курси, чи як?

• Подобається Подобається x 6
  4. мамочка

мамочка Well-Known Member

а я вже тиждень за кермом:ninja:
    щодня везу малув садочок і назад (30 км). А на вихідні їздила в Червоноград.:)
    Страх потрошку пропадає:)
    Але от не знаю, як то іншим учасникам дорожнього руху:ninja::ninja::ninja:

• Подобається Подобається x 12
  5. Victi

Victi Well-Known Member

Ой, як згадаю свої курси... То певно всі інструктори до жінок так предвзято ставляться.
    Починала я вчити водіння з нуля, що моєму інструкторові дуже вже не сподобалося. Він певно хтів, аби його тих дві годинки катали, а він собі газетку читав. А тут на тобі - працювати треба. Але на той нуль, досить таки незле їздила (ну хто ж похвалить, як не сама себе). Було що раз троха занесло, як гололід був. А так навіть не глохла ніколи, хіба перші два-три дні трясло при старті і перключенні передач. І то інструктор все такий злий і спінений був.
    То не беріть все то до голови, а як починатиме кричати, то і ви собі на нього нагримайте, що нічого вас не вчить і "за що ви йому тільки гроші платите".

6. Галя_у_стразах

Галя_у_стразах Well-Known Member

а у меня хороший был инструктор, и относился нормально. правда сказал сразу- будешь бояться - никогда не научишься. машину купила спустя полтора месяца после получения прав и сразу поехала без дополнительных занятий :)

а вообще у меня карма на гайцов началась. за год ни разу не останавливали, а за последние три дня три раза. при чем вымагание денег на ровном месте. начинаешь с ним спорить - отдают права и отпускают. ужос

Останнє редагування: 29 Травень 2009
  7. Darcy

Darcy Well-Known Member

Я дуже хотіла навчитись керувати автомобілем. Тато завжди казав: "Йди на курси! Йди на курси! Будеш як біла людина машиною їздити, а не як оселедець в маршрутках товктись!". Я все не наважувалась, панічно боялась їздити в машині (навіть як пасажир)... Казав мені тато йти на курси, поки вони дешеві, поки я ще студентка і маю час... Так ні, не пішла!!! :umbrage:
    Пішла аж тепер, в лютому, коли вже працювала на роботі. Мало того, що на роботі мала проблеми з шефовою через ті курси (вона мені їх до сих пір згадує :sad: ), так ще й вони зара не такі дешеві... Але отримала в квітні права, і тішусь.
    До речі, ходила на курси на Личаківській 27А, лектор був цікавий, інструктор не дуже, але не можу сказати, що він мене нічого не навчив. Від'їздила 16 занять + проходила на всі лекції (крім одної). Екзамен в ДАІ здала сама (всі решта в групі платили). Правда через це мені довго права не видавали, поки я не пригрузила інструктора...
    Зара їжджу з татом на механіці, в принципі, досить впевнено, але ще досвіду таки бракує.... Раз виїжджала з гаража, то трохи поцарапала бампер :n: Правда мій тато, водій з досвідом біля 20 років, коли перші разі заїжджав в гараж, то зачепив дзеркало, і теж вроді трохи бампер поцарапав :8: Але він мені каже: "Та вчись на здоров'я, мені машини не шкода" :rolleyes: та саму мене ще не пускає (хіба виїхати з гаража чи заїхати), і довіреності на машину не дає (поки що) :tanksmile:
    Дороги в нас просто жахливі!!!! Але на трасу виїхати трохи боюсь (дуже боюсь швидкості...), мені якось по місту легше, навіть в корках...
    Тепер моя думка стосовно навчання та курсів: курси треба відвідувати, там все доступно пояснюють і роз'яснюють. Вдома вивчити правила особисто мені - це нереально, оскільки постійно бракує часу та посидючості.
    А щодо їзди - головне - це велике бажання їздити, і тоді НЕ ВАЖЛИВО чоловік ти чи жінка, молодий чи старий, хороша в тебе реакція чи ні і т. д.!!!!!! :clapping: :clapping: :clapping:

• Подобається Подобається x 8
  8. krab

krab Well-Known Member

Жінка за кермом- це круто і прикольно:)
    Але коли знає знаки і вміє їздити:)
    Раджу ходити на лекції як і на практичні:)
    Вони не помішають:)

• Подобається Подобається x 4
  9. anka

anka Well-Known Member

я вчилася по-іншому. мене вчив з 16-ти років тато. Щодня принаймні по півгодин без вихідних. І так перші 4 місяці. потім принаймні 5 разів на тиждень по годині. практичні навички за рік часу були скромно кажучи, на висоті.
    От лише одну умову поставив, що я не побачу прав, поки він не переконається, що знаю правила. І тут, десь в років 17 мені телефонує якийсь обурений дядя і питає, чи збираюся я ходити на курси водіння, виявляється, я вже місяць пропустила. З"ясувалося, то тато мене записав, от лиш попередити забув. Одним словом я тому дяді здавала теорію і муштрував він мене добряче. Зате на курси я вже їздила на авті.
    потім, я так розумію, тато йому телефонував, перепитав як я то все діло знаю і.... подарував мені права, видані датою мого 18-ти річчя. на курсах на водіння я не ходила і в ДАІ я не здавала, навіть не знаю, де воно є. Але не приховую цього, бо мій рівень є значно вищий ніж в багатьох, хто чесно здавав.
    Уляночко, якщо ваш ТЗ,то я вчитиму безкоштовно :) чесно!

• Подобається Подобається x 3
  10. Drimka

Drimka Well-Known Member

Свершилось!!!!Я таки пішла на курси водіїв і вже навіть ходила на водіння.
    Щодо теорет.курсів, то приємно було повернутися в студентську атмосферу. Таке враження, що ти на парі. Викладач молодий з почуттям гумору, то заняття проходять в веселому тоні, хоча деколи хочеться більше конкретики, але то певно я старію...
    В понеділок ходила вперше на їзду. Ну, що сказати. Дуже мені шкода Улянку і їй подібних, кому попадаються "нєрвні" інструктори. Я впринципі зі своїм ніби знайшла спільну мову. Я взагалі то в керуванні авто нуляча. В неділю перед водінням впросила чоловіка, щоб хоч розказав, що то треба робити, бо думаю прийду до інструктора, заведу машину і зімлію з ляку.:girl_crazy: То мій коханий, розказав як рушати і навіть дозволив проїхатися 3 рази по 200м туди і назад. Рушила я з першого разу і всі наступні 5 разів, плавно і без ривків. Правда чуть не заїхала в дерево, ну то таке.... Так що отримала оцінку 4+.
    В понеділок інструктору не призналась, що вже пробувала рушати, кажу повний нуль, але готова вчитися. Ну, він мені знов розказав теорію рушаня і процесу їзди і вперед по території. Проїхали три кола, а він каже, що я рушаю, як старий хлоп з досвідом (я це сприйняла як сногшибатєльний комплімент). І ми поїхали по місту. На Сихів на заправку, за місто до тублікарні, потім назад. Спочатку було страшно, але інструктор постійно щось говорив, казав, щоб я розслабилась, відчувала машину, головне не кричав!
    Після заняття сказав, що їздити буду і досить швидко, бо надаюся до водіння. Не знаю, правда чи ні, але мені було приємно. Так що перші мої враження позитивні. Завтра йду другий раз. Подивимось чи не пропаде мій "досвід старого хлопа" :girl_haha: і чи не здадуть його нерви. Далі буде...

• Подобається Подобається x 10
  11. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

А куди саме ходите?

• Подобається Подобається x 1
  12. Drimka

Drimka Well-Known Member

В автошколу Автоград на Пасічній. Якщо Вас цікавить можете подивитися тут http://www.avtograd.lviv.ua/index.html

13. Darcy

Darcy Well-Known Member

До речі, читала про ту школу і чула багато схвальних відгуків. Пішла б у свій час туди, та зважаючи на вечірній час занять та не надто зручне для мене місцезнаходження школи, обрала іншу...:confused:

14. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

А про автошколу на Жовківській хтось може щось сказати?

15. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Про ту школу не можу, знаю, що непогані курси на Личаківській. А до інструктора ходила приватно і супер задоволена. Дядько вчить на Шевролє Лачетті, і дуже терпеливий - якщо цікавить, можу дати координати (пишіть в ПП)

16. krab

krab Well-Known Member

Кльова школа,я там отримала права в серпні місяці:)
    і викладч там старший дядько,який пояснює супер:)мо прпопустила 2 лекції від сили:girl_curtsey:
    мені там понравилося:girl_smile:

17. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

багато знайомих так сильно хотіли водити і ніяк не могли знайти часу на інструктора, що купували автомат - і гайда з салону по справах:)
    тепер ледь не щовечора вислоховую тиради про те, що забагато знаків, чорт зна шо намальовано на них і взагалі машин забагато:))

як я ходила на курси - то мала двох інструкторів: один мені попався від автошколи, а другий був лектором, та попри те мега сильним вчителем саме у практиці
    перший навчив мене менше думати і більше слухати себе, не гнати, не намагатись нікого обганяти на перших же ж заняттях:))
    а отой другий лектор хоч і не мав жодного відношення до моєї їзди - сам вирішив допомогти і дав мені безцінні поради стосовно злиття з автівкою:)
    і правильно поставив спину, ноги, руки - без цього я вважаю нікуди пристойно і з задоволенням не заїдеш:)
    Так шо всім раджу Романа Івановича з автошколи на Вовчка:)

• Подобається Подобається x 5
  18. Уляночка

Ну напишу, що після криків Сергія на другий день і я , і він вирішили, що таке більше не можна допустити, то ми вже поїздили набагато краще, трохи проблеми з пакуванням задом вийшло біля Аресену, але то таке...я думала, що біля гаржів ще з місяць буду їздити, а тут Арсен:girl_claping::girl_cool:
    нинька пробую вчитися зі свекром:girl_crazy:

19. Галя_у_стразах

Галя_у_стразах Well-Known Member

а куда выходите на курсы?

20. Уляночка

в 36 школу:girl_cool: Південна філія з Личаківської