Здоров'я під час вагітності та після пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ohra

ohra Well-Known Member

і мене проблеми зі спанням. дрімаю, кручусь цілу ніч, справжній міцний сон настає з 6 год ранку.добре, що зараз у відпустці. не уявляю як я маю на роботу вийти)))

2. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

У мене також такі відчуття часто бувають, особливо вранці. Так, наче щось тисне "там". При цьому важко ходити, приходиться перевалюватися з боку на бік як качечка. Коли я намагаюся пояснити лікарям свої відчуття, то всі радять носити бандаж. Але бандаж підтримує живіт, а мене живіт не тягне, я його взагалі не відчуваю. Болить власне десь там внизу, таке враження, що малюк може "випасти".
    Не знаю, чи пов'язані ці відчуття з низьким розташуванням плаценти, чи з сідничним передлежанням дитинки, чи взагалі причина цього інша.

3. Xroba4ok

Xroba4ok Active Member

Як я вас розумію, дівчата, в мене теж такі відчуття:girl_cray: Зараз 35 тиждень, то спочатку думала, що то від того що багато вдень ходжу (відносно звичайно, просто люблю погуляти пішки довгенько), а потім побула пару днів дома, а відчуття не змінились. Животик згідно терміну, в ЖК ніцособливого не казали.... Може то звязки розтягуються до майбутніх родів чи що...:girl_in_dreams:

4. preciosa

preciosa Well-Known Member

Я сплю добре, але вже пару тижнів почала відчувати, що коли на одному боці сплю - той бік терпне, особливо лівий (мені так здається, що більше). Терпне саме бедро і трошки до сідниці, більше нічого. Мушу повертатись на інший бік або на спину.

5. Hexe

Hexe Well-Known Member

а в мене як лягаю спати дві годинки танці-диско. товчеться так що капець, регулярно топчеться по сечовому - так шо дві години перед сном в мене туалетні забіги і круть-верті на ліжку:))

а ну і по ходу в мене печія від хлібу:)гг,таке буває?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. skarlet

skarlet Well-Known Member

Ще й як, буває. У мене і до вагітності це основні продукти, від яких буває печія - мучне, особливо, дріжджове, особливо, якщо щойно з печі. Я одного разу спекла дріжджові булочки домашні, то це було вперше й востаннє :girl_cray:.

7. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

В мене навіть від води бутильованої була: )

• Подобається Подобається x 1
  8. kristina

kristina Well-Known Member

В мене теж таке було на 20 тижнях. Просипалась дуже часто власне через стерпність бедра , попи і навіть ноги. Все навантаження на тібедра йшли таке враження , а там хіба шкіра і кості то було дуже боляче. Але пройшло якось саме собою. У вас теж скоро думаю пройде:)

9. lovikyou

Маю різке падіння гемоглобіну. ... Всю вагітність був біля 130,а зараз маю 104 і найгірше, що я це відчуваю- голова крутиться, бліда... Що може бути причиною? Надворі буваю, провітрюю багато, не хворіла, харчування різноманітне, не змінювала ніби. Чому?

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

думаю тому, щр скоро вам народжувати :)

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

все норм, дуже часте явище
    в мене теж так було
    тут навіть хтось скидував статті, де писало, що то все природою задумано, що гемоглобн у вагітних падає і навіть корисно (я вже не памятаю суті, але на хлопський розум, коли він високий то різним паразитним мікроорганізмам в крові є що "їсти", а коли падає, то для них неблагополучна атмосфера)

• Інформативно Інформативно x 1
  12. lovikyou

А хіба через це не буде організму важче?

13. lovikyou

Начиталась, що це ознака падіння імунітету, а я його так "вирощувала" через ті інфекції в ПБ, а тут...

14. Almariel

Almariel Well-Known Member

Організму буде важче, якщо ще буде велика крововтрата в пологах. А так все ок.

15. Hexe

Hexe Well-Known Member

всьо буде добре, не переживайте:) в мене теж падав, після пологів(ну канєшна не на наступний день) сам піднявся до звичайної позначки(118 усе життя):) так що, певно дт всьо речі натуральні:)

а в мене нирка почала "барахліть", порадьте будь ласка хорошого нефролога. сольвий діатез і ше якась фігня(забула як називається) 1 ступеня.

а ну і пічялька дня аналізного - пупсік сі перевернув головою догори.певно з товченням перестарався,танцор діско.

16. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Дівчатка, сьогодні я робила УЗІ щитовидної залози. Та лікар, яка і робила УЗІ, сказала що все добре в мене. Потім пішла з тим до терапевта (він і давав направлення на УЗІ) сказала, що ніби теж все файно, але Вам потрібно пити Йодомарин протягом усієї вагітності. Комусь так само казали що потрібно протягом усієї вагітності?

17. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

Мені казали пити всю вагітність йодомарин і IQ дитинки буде на 15 позицій вище ніж без йоду))) при тому , йод мені призначили без жодних аналізів і узд

• Корисно Корисно x 1
  18. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Мені теж сказали пити Йодомарин, коли була на огляді в ендокринолога при постановці на облік. Протягом вагітності і під час годування.
    Але я купила Йодид-Фармак а не йодомарин. Казала мені дільнича, що то то саме, що Йодомарин, але вітчизняного виробництва і набагато дешевше.

• Корисно Корисно x 1
  19. boyechkoVA

boyechkoVA Well-Known Member

А хтось п'є звичайний антиструмін?

Надіслано від мого PMP5297C_QUAD за допомогою Tapatalk 4

20. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Дівчатка, а нагадайте мені, що можна попити від нервів?
    Персен, валеріану, що порадите?

Статус теми:
Закрита.